gif

Kviz

Dragi zemljaci,

prvo kolo kviza znanja je završeno. Na opštu radost – jako uspešno. Lista dobitnika biće objavljena 02.03.2020. u 00:01 časova, u rubrici Vesti. Pogledajte da li ste među dobitnicima, i nastavite da pratite kviz znanja koji se i dalje drži sledećih smernica:

u okviru našeg i Vašeg “Srpskog Srca”, pripremili smo posebnu rubriku od koje očekujemo da privuče veliki broj pristalica – Kviz znanja.

Za razliku od većine kvizova u kojima su osnovne mere znanje zasnovane na opštoj kulturi, kod nas je situacija nešto drugačija: pitanja na koja će učesnici da odgovaraju su izvučena iz tekstova i video klipova objavnjenih između dva ciklusa kviza. Dakle, svi odgovori se već nalaze u aplikaciji ili na veb portalu. Na Vama je samo da redovno pratite naše objave i – problema neće biti.

Pravila Kviza su sasvim jednostavna: na postavljeno pitanje imate nekolikio ponuđenih odgovora od kojih je samo jedan tačan. Na Vama je da odaberete baš taj odgovor i kliknete na kućisu ispred njega u što je moguće kraćem vremenskom periodu. Vreme se odbrojava unazad, a brojčanik je postavljen na vidnom mestu ispod pitanja.

Vodite računa o jednoj činjenici: ukoliko isključite aplikaciju ili pretraživač tokom davanja odgovora ili na bilo koji drugi način pokušate da zaobiđete sistem, imaćete mogućnost da nastavite tamo gde ste sa odgpvaranjem stali ali odgovor na kome je došlo do takve situacije će se smatrati netačnim a kao vreme će da se računa maksimalni interval.

Učesnici Kviza znanja će imati uvid u tabelu – prvih nekoliko takmičara koji zauzimaju najviše pozicije i svoj trenutni plasman. Za najbolje će biti pripremljene interesantne i zanimljive nagrade, čija vrednost raste sa nivoom kviza – da li je prošlo mesec dana od početka takmičenja, tri, šest ili cela godina.

Svaki takmičar ima pravo da u jednom kolu (ciklusu) učestvuje samo jednom. Pitanja se generišu po principu slučajnog uzorka kako ne bi došli u situaciju “resavske škole”. O početku i završetku svakog ciklusa, zainteresovani za učešće će blagovremenu da budu obavešteni na veb portalu i mobilnoj aplikaciji, tako da će imati dovoljno vremena da se pripreme, ali i da saznaju šta je to što očekuje najuspešnije.

Zato, igrajte se sa nama, uživajte, saznajte nešto novo i osvojite vredne poklone. Potrudićemo se da Vas uvek iznenadimo nečim lepim, nečim što samo po sebi prevazilazi vrednost godišnje članarine. Vredi se igrati!