gif

О нама

Драги земљаци,

Интернет портал и мобилна апликација srpskosrce.com је новост на медијском небу. Намењена је, на првом месту, српској дијаспори али и свима који српски народ гледају пријатељским очима, цене и поштују српску историју, науку, обичаје, музику, културу, књижевност, језик, писмо и све остале „детаље“ који један народ чине оним што он уистину јесте.

Пажљивим проучавањем медијске понуде, уочили смо шта све недостаје да би се Срби у свету осећали као код своје куће, како би – иако хиљадама километара далеко од родне груде – били у сталном контакту са матицом, уживали у садржајима који им нису доступни на другим местима и у другим медијима, конзумирали садржај који ће носталгију учинити подношљивијом… До наредног доласка у родни град, у родну земљу… Претплатник мобилне апликације srpskosrce.com, дакле, може да буде било ко, свако ко то пожели. Ми смо ту да свим заинтересованим читаоцима и гледаоцима понудимо део наше домовине у светлу које је заиста обасјава, да Србију приближимо не само Србима који су из ње давно отишли већ и свим људима добре воље које наша земља занима – на основу пријатељских намера.

У оквиру овог веб портала и мобилне апликација, наћићете све он што вас занима – па и више од тога. Моћи ћете својим земљацима да покажете и прикажете све оно што се збива у Вашем месту пребивалишта, далеко од родне груде, моћи ћете да будете повезани са драгим људима диљем планете а да то нису класичне друштвене мреже. Srpskosrce.com нуди знатно више од тога, са жељом и циљем да свакодневно шири понуду, уводи нове рубрике, другачије представљање, видике, да шири понуду тема и збивања који интересује Србе ма где они били. Зато, будите уз нас и очекујте неочекивано – ми смо ту да Вам живoт учинимо лепшим, занимљивијим, радоснијим…

А ту су и „пратеће“ радње попут квиза знања који ће вам уз проширење видика донети и по коју вредну награду. Са нама учите, забављајте се и са нама освајајте вредне дарове.

За све Ваше предлоге, жеље, интересовања и било шта што је у вези са нашом делатношћу, ми смо ту у свако доба дана, током целе године. Заједно смо јачи, зато хајмо да се дружимо и ширимо видике, знања, умећа… И не заборавите – Само Слога Србина Спасава!

Ваша редакција,
Srpskosrce.com