gif

Квиз

Драги земљаци,

прво коло квиза знања је завршено. На општу радост – јако успешно. Листа добитника биће објављена 02.03.2020. у 00:01 часова, у рубрици Вести. Погледајте да ли сте међу добитницима, и наставите да пратите квиз знања који се и даље држи следећих смерница:

у оквиру нашег и Вашег “Српског Срца”, припремили смо посебну рубрику од које очекујемо да привуче велики број присталица – Квиз знања.

За разлику од већине квизова у којима су основне мере знање засноване на општој култури, код нас је ситуација нешто другачија: питања на која ће учесници да одговарају су извучена из текстова и видео клипова објавњених између два циклуса квиза. Дакле, сви одговори се већ налазе у апликацији или на веб порталу. На Вама је само да редовно пратите наше објаве и – проблема неће бити.

Правила Квиза су сасвим једноставна: на постављено питање имате неколикио понуђених одговора од којих је само један тачан. На Вама је да одаберете баш тај одговор и кликнете на кућису испред њега у што је могуће краћем временском периоду. Време се одбројава уназад, а бројчаник је постављен на видном месту испод питања.

Водите рачуна о једној чињеници: уколико искључите апликацију или претраживач током давања одговора или на било који други начин покушате да заобиђете систем, имаћете могућност да наставите тамо где сте са одгпварањем стали али одговор на коме је дошло до такве ситуације ће се сматрати нетачним а као време ће да се рачуна максимални интервал.

Учесници Квиза знања ће имати увид у табелу – првих неколико такмичара који заузимају највише позиције и свој тренутни пласман. За најбоље ће бити припремљене интересантне и занимљиве награде, чија вредност расте са нивоом квиза – да ли је прошло месец дана од почетка такмичења, три, шест или цела година.

Сваки такмичар има право да у једном колу (циклусу) учествује само једном. Питања се генеришу по принципу случајног узорка како не би дошли у ситуацију “ресавске школе”. О почетку и завршетку сваког циклуса, заинтересовани за учешће ће благовремену да буду обавештени на веб порталу и мобилној апликацији, тако да ће имати довољно времена да се припреме, али и да сазнају шта је то што очекује најуспешније.

Зато, играјте се са нама, уживајте, сазнајте нешто ново и освојите вредне поклоне. Потрудићемо се да Вас увек изненадимо нечим лепим, нечим што само по себи превазилази вредност годишње чланарине. Вреди се играти!