gif

Бик у хороскопу

Знаку Бика припадају особе рођене у периоду између 21. априла и 21. маја. Карактерише их тврдоглавост, упорност и стрпљење. Припадници овог знака не одустају лако

Биком влада Венера, планета љубави, уметности, музике и лепоте, што особама рођеним у овом знаку даје изузетну лепоту, привлачност, уметничке склоности и шарм. Бикови имају лепо лице и складно тело а једини недостатак може да им буде вишак килограма.

Бикови су прави материјалисти – воле новац и то не крију. Уживају у лепим стварима, доброј храни, лепом амбијенту, Воле своју кућу, партнера, децу… Умеју да уживају у храни, пићу, музици, конфору, сексу… Њихов животни стил је луксуз. Истрајни, реални, темељни… све су то особине које им помажу да на практичан начин приступају решавању проблема. Добро знају шта желе и истрајни су у остваривању циљева. Једина мана која може да их кочи на путу успеха је тврдоглавост. Они толико слепо верују у исправност својих одлука и идеја да ће слепо и тврдоглаво ићи ка своме циљу, не обазирући се ни на каква упозорења.

Бик је један изразито стабилан знак, веома сталожен и стрпљив. Чврсто стоји иза свог мишљења и не мења га ни по коју цену. Једном када вам саопшти своје ставове – тога ће се држати (за)увек. Не покушавајте да утичете на промену његових принципа. Особе рођене у овом знаку, изгледа као да су лепком залепљени за своја уверења. И столице.

Тактични и резервисани, са израженом потребом за материјалном сигурношћу, они споро, али сигурно теже испуњењу свих својих хедонистичких жеља. Поседују огромну вољу и самодисциплину, јер њихова задовољства долазе првенствено као производи личног напора и труда. Бикове јако привлаче сентименталне везе, али он не преузима иницијативу. Посесивност је његова главна одлика. Више воле да вас угосте у своме дому него да иду у посете. Ако вам треба, позовите га, биће увек ту. Одани су пријатељима и породици.

Људи рођени у овом знаку су домаћини. Уживају у својој кући и у свом комфору. Не воле промене, не воли брз животни темпо, воли природу и пецање. Ништа не може да умањи њихов огроман апетит. Воле све од печене патке до чоколадних колача. Омиљено јело им је шницла. Бик и новац скоро увек иду заједно. Они воле да своје „краљевство“ граде полако и сигурно. Подједнако воле да акумулирају моћ и уштеђевину јер им то ствара лично задовољство. У којој год ситуацији да се нађе, новац ће увек доћи до њега. Бик цени свој новац и све што има, цени своју породицу и није шкртица.

Сваки Бик у себи носи Венерину љубав према уметности и музици. Многи од њих и лепо певају. Неки се баве музиком, чак и професионално. Бикови воле све што је велико, воле велики удобан животни простор, луксузне ствари али не разбацује новац. Бик је миран али тврдоглав и обожава поклоне.  Можете га освојити уколико прилагодите атмосферу и учините је интимном. Музика, две чаше пића и ништа му више није потребно. Сем вас. Воли контакт и однос један на један, али се не осећа слободним да показује љубав у друштву. Он једноставно не жели да интимне моменте дели са другима. Проблем може насатати у његовој чврстини и неспремношћу да се промени и прилагоди вези.

За Бика у хороскопу, секс је веома важан. То подручје љубави показује њихову праву повезаност према партнеру. Он се истински препушта емоцијама у сексу, и не препушта му се ради самог секса, већ ради љубави.

Карактеристике бика у пословној сфери су веома конкретне и јасне: он воли новац и то не крије. Спреман је да ради послове који доносе материјалну сатисфакцију. Чак и послове које не воли, радиће са задовољством уколико га то новчано испуњава. Вредан је кад год је мотивисан. Бикови су добри економисти и предузетници. Вредни су, умеју са новцем, али не воле претерано да ризикују.

Једном речју, животни стил особа рођених у знаку бика је хедонистички. Бикови у хорскопу воле да једу, пију, да спавају и одмарају се, да уживају поред реке, у миру и самоћи, да уживају са људима које воле. Њихово уживање је повезано са материјалном сатисфакцијом: добра храна, пиће, луксузан амбијент су права атмосфера за опуштање код бика.

Жена Бик у хороскопу

Жена Бик се успешно носи са свим животним проблемима. Понекад има силовиту нарав али без ваљаног разлога неће праснути. Поседује више моралне и емотивне снаге од многих мушкараца. Она тражи правог мушкарца. Има велику моћ самоконтроле.

Кажу да су то најлепше жене у хороскопу. Оне су веома независне и емотивно снажне, али и одане. Оне су идеалне мајке, супруге и љубавнице. Мотивација је кључна покретачка основа за жене рођене у овом знаку. Уколико мотивације нема, она се повлачи. Може бити плаховите нарави и тада је веома речита и упорна да искаже своје мисли, тако да их и други прихвате.

Мушкарац Бик у хороскопу

Мушкарац Бик воли новац али у каријери му је пресудан рад без стреса. Он воли да живи опуштено и по својим правилима. Пажљиво планира будућност. Новац игра важну улогу у његовом животу, тако да се и расположење мења у односу на количину новца. Може да иде у крајност, да буде или пренаглашено дарежљив или, пак, шкртица. У породици је често свој на своме, али бригу о деци и породици најрадије препушта жени.

Мушкарци рођени у овом знаку умеју да буду тврдоглави, љубоморани, насилани, патријархалани, одлични љубавници, воле удобан дом, храну, лепо пиће, природу, спорт… Спори су и имају смисла за музику, па ће скоро увек имати омиљену песму. Поштују традицију, не воли ризик. Не воле мушкобањасте жене које гласно причају. Воле класичну кухињу са пуно кромпира и соса и питу од јабука. Љубав Бика је једноставна, јасна и поштена.

Познате жене Бикови:

Пенелопе Круз, Меган Фокс, Десанка Максимовић, Оља Ивањицки, Марија Терезија, Лукреција Борџија, Евита Перон, Ела Фицџералд, Барбара Стрејсенд, Шарлота Бронте, Беба Лончар, Џенет Џексон, Џесика Ланг, Ен Маргарет, Франћеска Анис, Одри Хепберн, Марија Каран, Сека Алексић…

Познати мушкарци Бикови:

Леонардо да Винчи, Зигмунд Фројд, Салвадор Дали, Ал Паћино, Џорџ Клуни, Дејвид Бекам, Џек Николсон, Меша Селимовић, Карл Маркс, Распућин, Робеспјер, Адолф Хитлер, Папа Војтила, Вилијем Шекспир, Рудолф Валентино, Орсон Велс, Џек Никлсон, Боб Дилан, Воја Брајовић, Ђорђе Балашевић, Владо Калембер, Зоран Радмиловић…