gif

Српско срце и даље куца!

Драги наши, из свима добро познатих разлога, у новије време не објављујемо новости, чланке и видео снимке на Вашем и нашем порталу Српско Срце. На овај начин желимо да вас обавестимо о даљим радњама

Српско Срце живи и живеће! Због савремене пошасти коју неки називају овако, наки онако, а људи пате, болују и пре времена одлазе Богу на истину. Таквих је, на жалост, било и у нашим редовима, али не дамо се.

Планови, планови…

Једно је сигурно. Српско Срце никада неће стати и престати да ради. Тренутно је у стању својеврсне хибернације, што због чланова редакције, што због људи са којима смо планирали да направимо приче и репортаже.

На свеопшту жалост, неки од њих више нису међу нама. Њима ће да буде одата посебна пошта, онако као то заслужују. Када ћемо да наставимо са редовним радом, зависи од више фактора, а ми ћемо се потрудити и дати све од себе да се то догоди у што је могуће краћем року.

Зато Вас молимо за разумевање и подршку. Будимо једно у овим тешким временима и по ко зна који пут заједничким снагама победимо наметнуту ситуацију.

Изненађење или…

Нико од нас, било ко, није не размишљао да ће до овакога нечега доћи, али ето, десило се. Не заборавите једно – 4С, или Само Слога Србина Спасава. Будимо сложни у вери, начину живљења. Кажу, стрпљен – спасен. Тако ће бити и са нама, у то смо сигурни, а искрено се надамо да ћете и Ви то да разумете и потпомогнете и подржите Српско Срце на најбољи могући начин.

За сада верујте у нас, а ми већ имамо у плану како да се свима Вама одужимо на начин на који само ми то можемо – не само наставком рада, већ и увођењем неких нових, интересантним и надасве корисним рубрикама. Неке од њих можда већ очекујете и прижељкујете, неке ће Вас изненадити…

Шта, када и како?

Било како било, сви ћемо бити на добитку. Зато Вас, још једном, молимо за мало стрпљења и разумевања, а ми ћемо дати све од себе да у најкраћем могућем року поново будемо заједно, на неком новом, далеко вишем, садржајнијем и квалитетнијем нивоу.

Пуно Вам хвала на подршци коју смо у међувремену добијали, питањима да ли нам је потребна било каква помоћ, да ли смо живо и здраво… То су особине правих Срба, и ми смо на то јако поносни.

Пуно Вас воли и жели све најбоље Ваша редакција

Српског Срца

Наредна вест: