gif

Kreraj čitulju

Pregled kreirane čitulje

Recenica koja objasnjava korisniku da je ovo izgenerisan pregled da trebaju da prekontrolisu podatke i ako nisu zadovoljni da se vrate korak nazad i izvrse korekcije. Ako su zadovoljni mogu da nastave ka koraku placanja.

 

Redakcija portala srpskosrce.com obaveštava svoje čitaoce da je naša proslavljena glumica

Neda Arnerić

15. 07. 1953. - 10. 01. 2020.

iznenada preminula u 67. godini života. Njene briljantne role na filmu i u pozorištu, zauvek će nam ostati u sećanju. Potrudićmo se da na našim stranicama na najbolji mogući način sačuvamo uspomenu na naš

Usluga slanja objava

Registrovani korisnici i premijum članovi portala i mobilne aplikacije SrpskoSrce imaju mogućnost da – uz jednokratnu uplatu naknade za svaku od objava – postave ličnu objavu u istoimenoj rubrici koja ima dve podkategorije:
1) čestitke – namenjene za objave povodom srećnih događaja i
2) umrlice/pomeni, u sećanje svih onih koji više nisu među nama.

Svaki korisnik koji želi da postavi bilo koju objavu u ovoj rubrici i njenim podkategorijama, obavezuje se pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću da će uneti i objaviti potpuno tačne i istinite podatke kao i (opciono) fotografiju osobe ili događaja na koji se objava direktno odnosi.
Pre potvrde saglasnosti, molimo Vas da pročitate uslove u celosti na sledećem linku.

Uputstvo za postavljanje objave

Prvo odaberite vrstu objave koju želite da postavite i pratite uputstva koja slede. Sva tražena polja su obavezna. Nakon toga, bićete preusmereni na bezbednu stranicu sa koje se obavlja plaćanje. Pre zaduživanja Vaše kartice, zahtevaće se još jedna provera i verifikacija unetih podataka koji će da se pojave na objavi unutar portala i mobilne aplikacije, čime i zvanično preuzimate svu odgovornost na osnovu uslova korišćenja rubrike Objave. Molimo Vas da pre postavljanja objave detaljno pročitate Uslove na sledećem linku.

Cenovnik

Cena svake pojedinačne Objave, bez obzira na to koliko puta se postavlja, je 1.200 dinara, odosno €10 i $12, sa uračunatim porezima i troškovima koji ima NAO MEDIA SYSTEMS DOO. U cenu nisu uračunati troškovi koje korisnik plaća svojoj banci za transfer novca i mogu biti uvećani za proviziju koju banka korisnika naplaćuje po standardnim tarifama. Iznos za koji će kartica da bude zadužena može da varira za koji procenat od nominalne cene u dinarima u zavisnosti od trenutnog zvaničnog kursa Narodne banke Srbije. Detaljnije o ovome pročitajte ovde.