gif

Услови куповине

Српско Срце je мултимедијални садржај сачињен од веб портала и мобилне апликације, које налату премијум чланарине и посебних услуга обавља у складу са Законом о електронској трговини и свим осталим важећим законима и прописима Републике Србије.

Мобилна апликација је хибридна, што значи да је скоро сав садржај (више од 90 одсто) у њој идентичан систему примењеном код Интернет презентације. Разлика је у томе што је на апликацији приказан благо редукован садржај прилагођеном коришћењу на мобилним (телефонима) и таблет уређајима. Количина садржаја која се не приказује у апликацији ни у ком облику не умањује корисничко искуство које имају претплатници на Интернет презентацији (вебсајту). Најбитнија разлика је што корисник апликације мора да региструје налог како би био у могућности да настави с коришћењем апликације. Остатак функционалности је идентичан са вебсајтом.

Као што је то већ наглашено, регистровани корисник има приступ одређеном броју откључаних текстова (за тазлику од госта који преко вебсајта, у већини случајева, може да види само наслове и уводне фотограгије). Корисник који порталу Српско Срце приступа преко мобилних уређаја то може учинити на идентичан начин као што интеракцију и садржај користи преко Интернет презентације. На пример: корисник активира премијум претплату (кораци су идентични као када се иста радња обавља преко Интернет презентације), прати садржај у целости са свим припадајућим текстовима, фотографија, авидео садржајем (уколико га има), поставља објаву, учествује у квизу знања и друго. Детаљни услови за куповину премијум чланарине и других услуга доступних на платформи (на првом месту Објава) наведени су у тексту који следи.

Регистрација

Да бисте могли да постанете премијум корисник услуга које се нуде на веб страници www.srpskosrce.com или у оквиру мобилне апликације Српско Срце доступне на AppStore i GooglePlay продавницама, морате да предузмете следеће кораке:

  • Да се региструјете и попуните сва поља и потребне податке који се односе на Вашу личност (правила о Обавештењима о приватности можете наћи овде) као и остале неопходне приступне податке
  • Да прихватите све услове коришћења и политику приватности
  • Након завршетка процедуре регистрације, на вашу емаил адресу (коју сте унели у регистрационим подацима) ће стићи активациони емаил где морате да кликом на аутоматски изгенерисан линк да потврдите валидност ваше емаил адресе.
  • Након активације вашег налога, на профилу вашег налога можете да видите ваш статус чланства и да активирате премиjум чланарну (уколико то желите). На страни активације премијум чланарине ћете имати важне податке које се тичу плаћања и валута плаћања
  • Кликом на тастер плаћања премијум претплате, неопходно је да прихватите услове куповине

Процес плаћања платном картицом

У овом кораку треба да унесете картичне податке који се тичу купца (Вас) и адресу електронске поште на коју ћете добити потврду успешне куповине. Подаци о купцу су подаци који ће бити наведени на рачуну који ће вам бити прослеђен електронском поштом. На основу Закона Републике Србије, рачун обрађен електронским путем је валидан без потписа и печата, те се такава прихвата у свим књиговодственим и пореским документима.

Ваши картични подаци се неће чувати у систему тако да не постоји могућност злоупотребе.
Платни процесор на платформи Српско Срце је услуга коју пужа компанија Chip Card д.о.о. Београд.

Подаци компаније:

NAO MEDIA SYSTEMS DOO
7. улица Грге Андријановића 10а, 11000 Београд-Палилула; Матични број: 21520870; ПИБ: 111676420;
Делатност: веб портали; Шифра делатности: 6312;
Телефон: +381 64 9 323 723; Емаил: info@naoms.rs; Сајт: www.naoms.rs

За све додатне информације можете нас контактирати на:

- емаил-ом: info@srpskosrce.com
- СМС-ом, Viber, Whats Up апликацијама на број: +381 64 9 323 723
- или позивом на мобилни број +381 64 9 323 723

Достава робе/услуге и евентуална ограничења

Непосредно по уплати годишњег износа за премијум чланство, биће откључан приступ комплетног садржаја вебсајта и апликације, а са налога који је регистрован за премијум чланство. Тако ћете моћи да искористите пун потенцијал свега онога што Српско Срце нуди, укључујући ту комплетан сарджај (писани, аудио и видео), учешће у квизу знања, добијању јединственог линка за преузимање поклона који следује сваком премијум претплатнику (вредност поклона је номинално већа од износа премијум претплате) и друго.

Ваша картица ће бити задужена за износ назначен на нашем сајту, са евентуалним одступањима везаним за курсне разлике, али без икаквих других скривених трошкова. Премијум чланство не подлеже било каквим царинским, пореским, дистрибутивним нити било којим другим ограничењима и прописима, тако да је у потпуности доступно широм света где год постоји одговарајућа Интернет конекција.

Политика рекламација

Корисник премијум чланства може у року од 7 (седам) дана да затражи повраћај средстава уколико није у могућности да разуме језик или писмо на коме је садржај креиран. Средства ће бити враћена са умањењем за манипулативне трошкове у износу од 40% уплаћеног износа, али само за кориснике који нису преузели припадајући поклон. С обзиром на то да је вредност поклона вишеструко већа од износа премијум чланарине, сваки корисник који је преузео поклон губи право на повраћај износа уплаћеног на име годишње премијум чланарине на апликацију СрпскоСрце. Чланарина ће, тако, остати активна до датума истека (365 дана од дана уплате), а корисник у међувремену има сва права која му припадају по основу премијум чланства.

Заштита приватности корисника

У име СрпскогСрца, обавезујемо се да ћемо чувати приватност свих наших корисника. Прикупљамо само неопходне, основне податке о корисницима и податке неопходне за пословање и информисање корисника у складу са добрим пословним обичајима и у циљу пружања квалитетне услуге. Корисницима дајемо могућност избора укључујући ту и могућност одлуке да ли желе или не желе да се избришу са мејлинг листа које се користе за маркетиншке кампање. Сви подаци о корисницима се строго чувају и доступни су само запосленима којима су ти подаци неопходни за обављање посла. Сви запослени у СрпскомСрцу, као и сви они који на директан или индиректан начин учествују у креирању садржаја и имају приступ подацима корисника, одговорни су за поштовање начела заштите приватности.

Заштита поверљивих података о трансакцији

Приликом уношења података о платној картици, поверљиве информације се преносе преко јавне мреже у заштићеној (криптованој) форми употребом ССЛ протокола и ПКИ система, као тренутно најсавременије криптографске технологије. Сигурност података приликом куповине гарантује процесор платних картица Chip Card а.д. Београд, па се тако комплетан процес наплате обавља на страницама Chip Card-а. Ни једног јединог тренутка подаци о платној картици нису доступни нашем систему.

Повраћај средстава

У случају отказивања услуге и повраћаја средстава купцу који је претходно платио неком од платних картица, делимично или у целости, а без обзира на разлог враћања, Српско Срце је у обавези да повраћај обавља искључиво преко VISA, EC/MC i Maestro метода плаћања.