gif

Darovi srpske prirode

Na ovogodišnjem 25. međunarodnom sajmu hortikulture koji se u Beogradu održava od 17. do 21. juna pod nazivom Bašta u srcu grada, moglo je da se vidi mnogo toga čega nema svakoga dana u vidokrugu. Pa i nešto više od toga

Čudnovato vreme, čovek ne zna da li je kraj zime, početak proleća ili možda čak i jeseni! Ali, šta ćemo – to su stvari koje ne možemo da promenimo. Uticaj čoveka na prirodu bio je preveliki i promene na gore bile su neminovne.

Ipak, ima i onih koji o prirodi razmišljaju, trude se da joj podare novi život i obnove biljni svet. Pa i u centru grada. Ove godine je, po 25. put, organizovan sajam holtikulture pod sugestivnim nazivom – Bašta u srcu grada. I, zaista, mnogo toga može da se donese u srce grada – bilo kojeg – i od njega napravi prava mala oaza, fabrika kiseonika, galerija lepog… Ali to nije sve.

Deo prirode i bogatstva naše zemlje su i lekovite i aromatične biljke, čajevi, tinkture, eterična ulja… sve na prirodnoj bazi. A ovogodišnji skup iskorišćen je za promociju novih brendova, konkretno baš iz oblasti uzgoja i prerade bilja – Poljoprivredno gazdinstvo Čupić sa prijateljima iz Beograda, od sada će svoje proizvode da plasira pod brendom Natura Serbika, ili priroda Srbije.

Ista prilika iskorišćena je i za ozvaničenje početka rada vebsajta www.naturaserbica.com preko koga će svi zainteresovani iz zemlje i sveta moći da pogledaju kompletnu ponudu ovog poljoprivrednog gazdinstva, njihove proizvode, prateću opremu (dufuzeri za eterična ulja i slično) ali i da poruče proizvode koji će im stići na kućnu adresu. U međuvremenu, pogledajte šta sve ima novoga u ponudi ovog gazdinstva, koje sve što proizvodi proizvodi u skladu sa prirodom i nudi recepte iz prirode.

Dakle, bez ikakvih aditiva, konzervansa i bilo kojih drugih hemijskih preparata. I baš takve ih nudi svojim klijentima u zemlji i inostranstvu. Ovakav pristup proizvodnji i prirodi pokazao se kao efikasan, pa je sve više onih koji traže prirodne preparate. A njih u Srbiji ima u izobilju, u izvornom – najlekovitijem obliku. Pa, probajte…

Naredna vest:
Prethodna vest: