gif

Fotografijom pokažimo šta imamo

Dragi naši, evo pripremili smo još jednu zabavnu rubriku u kojoj ćemo jedni drugima, ali i svima ostalima, da pokažemo i podsetimo čime se ponosimo... I osvojimo nagrade...

U početku smo mislili da ponudimo nešto čime ćemo svima nama da prekratimo vreme u izolaciji: da na zvaničnoj Fejsbuk stranici portala i mobilne aplikacije srpskosrce.com, u okviru akcije „Slike kraja i običaja“ objavljujemo fotografije naših članova i onih koji redovno prate naš profil na društvenim mrežama, njihove rodbine, prijatelja kao i svih ostalih koji ovakav vid komunikacije smatraju interesantnim, korisnim i edukativnim.

Onda smo shvatili da takva akcija može da bude trajnog karaktera i odlučili se da organizujemo svojevrsno takmičenje. Da ne bi bilo protekcije, pristrasnosti ili naprosto razmimoilaženja ukusa, konačna odluka o najboljoj, najlepšoj i najoriginalnijoj pristigloj fotografiji biće na – Vama. Naime, fotografija koja u kalendarskom mesecu osvoji najviše simpatija ostalih čitalaca, biće pobednik. A pobedniku meseca sleduje i nagrada sa naše strane – godišnje premijum članstvo na našem portalu i mobilnoj aplikaciji i poklon elektronska knjiga Jela Svete gore Atonske u izdanju naše medijske kuće.

Pravila su sasvim jednostavna: šaljite nam Vaše fotografije na zadatu temu – „Slike zavičaja i običaja“ sa kratkim komentarom u inboks naše Fejsbuk stranice, preko komentara ili elektronskom poštom na adresu redakcija@srpskosrce.com, a mi ćemo ih objavljivati opremljene vodenim žigom sa imenom pošiljaoca i logotipom Srpskog Srca u inboks naše Fejsbuk stranice. Obratite pažnju na nekoliko detalja – fotografije ne smeju da sadrže političke poruke, pornografiju, da budu verski nekorektne i šalju bilo kakve poruke koje se kose sa zakonskim propisima Republike Srbije. Zato, zadržavamo diskreciono pravo da fotografije neprikadnog sadržaja ne objavljujemo.

Ova akcija ima trajni karakter, tako da možete da učestvujete svakoga meseca, sa različitim fotografijama. Rok do koga možete da šaljete svoje radove i ocenjujete tuđe je poslednji dan u mesecu, do 20 časova po srednje-evropskom vremenu, dakle onom koje važi na teritoriji Republike Srbije. Naredno kolo počinje u 00:00 časova prvog dana kalendarskog meseca (takođe po vremenskoj zoni kojoj pripada Srbija), a objava pobednika za prethodni mesec biće upriličena najkasnije u roku od tri dana po okončanju prijema radova.

Da biste osvojenu nagradu mogli da „preuzmete“, potrebno je da budete registrovani član (registracija je BESPLATNA) kako bi mogli da Vam aktiviramo godišnje premijum članstvo. Ukoliko to niste, bićemo slobodni da Vas na to podsetimo.

Osim što ćemo leo da se igramo, zabavljamo i kandidujemo za osvajanje nagrada, na ovaj način ćemo svima da pokažemo šta Srbija zaista ima, čime se diči iponosi. A i našim zemljacima koji nisu upoznati sa svakim kutkom naše lepe domovine, proširimo vidike ali i da saznamo kakve dragulje oni mogu s nama da podele, da nas upoznaju sa lepotama njihovog kraja, sa običajima koji važe na tim prostorima… Svakako, ovakva akcija može samo da koristi, nikako da šteti. I, treba napomenuti, ovo je samo početak nečeg novog što planiramo da Vam ponudimo i predstavimo u nastupajućem periodu. Od Srpskog Srca možete da očekujete samo lepe stvari, novotarije i prigode koje će da koriste svakom Srbinu na planeti.

Ostalo – znate. Uključite se u akciju „Slike kraja i običaja“, pokažimo svima šta sve to Srbija ima. Potrudićemo se da u dogledno vreme pripremimo još neka iznenađenja za sve Vas. Hajde da se igramo!