gif

O nama

Dragi zemljaci,

Internet portal i mobilna aplikacija srpskosrce.com je novost na medijskom nebu. Namenjena je, na prvom mestu, srpskoj dijaspori ali i svima koji srpski narod gledaju prijateljskim očima, cene i poštuju srpsku istoriju, nauku, običaje, muziku, kulturu, književnost, jezik, pismo i sve ostale „detalje“ koji jedan narod čine onim što on uistinu jeste.

Pažljivim proučavanjem medijske ponude, uočili smo šta sve nedostaje da bi se Srbi u svetu osećali kao kod svoje kuće, kako bi – iako hiljadama kilometara daleko od rodne grude – bili u stalnom kontaktu sa maticom, uživali u sadržajima koji im nisu dostupni na drugim mestima i u drugim medijima, konzumirali sadržaj koji će nostalgiju učiniti podnošljivijom… Do narednog dolaska u rodni grad, u rodnu zemlju… Pretplatnik mobilne aplikacije srpskosrce.com, dakle, može da bude bilo ko, svako ko to poželi. Mi smo tu da svim zainteresovanim čitaocima i gledaocima ponudimo deo naše domovine u svetlu koje je zaista obasjava, da Srbiju približimo ne samo Srbima koji su iz nje davno otišli već i svim ljudima dobre volje koje naša zemlja zanima – na osnovu prijateljskih namera.

U okviru ovog veb portala i mobilne aplikacija, naćićete sve on što vas zanima – pa i više od toga. Moći ćete svojim zemljacima da pokažete i prikažete sve ono što se zbiva u Vašem mestu prebivališta, daleko od rodne grude, moći ćete da budete povezani sa dragim ljudima diljem planete a da to nisu klasične društvene mreže. Srpskosrce.com nudi znatno više od toga, sa željom i ciljem da svakodnevno širi ponudu, uvodi nove rubrike, drugačije predstavljanje, vidike, da širi ponudu tema i zbivanja koji interesuje Srbe ma gde oni bili. Zato, budite uz nas i očekujte neočekivano – mi smo tu da Vam život učinimo lepšim, zanimljivijim, radosnijim…

A tu su i „prateće“ radnje poput kviza znanja koji će vam uz proširenje vidika doneti i po koju vrednu nagradu. Sa nama učite, zabavljajte se i sa nama osvajajte vredne darove.

Za sve Vaše predloge, želje, interesovanja i bilo šta što je u vezi sa našom delatnošću, mi smo tu u svako doba dana, tokom cele godine. Zajedno smo jači, zato hajmo da se družimo i širimo vidike, znanja, umeća… I ne zaboravite – Samo Sloga Srbina Spasava!

Vaša redakcija,
Srpskosrce.com