gif

Постави читуљу

Морате се улоговати да би сте поставили читуљу. Улогујте се на ваш налог »

Услуга слања објава

Регистровани корисници и премијум чланови портала и мобилне апликације SrpskoSrce имају могућност да – уз једнократну уплату накнаде за сваку од објава – поставе личну објаву у истоименој рубрици која има две подкатегорије:
1) честитке – намењене за објаве поводом срећних догађаја и
2) умрлице/помени, у сећање свих оних који више нису међу нама.

Сваки корисник који жели да постави било коју објаву у овој рубрици и њеним подкатегоријама, обавезује се под пуном материјалном и кривичном одговорношћу да ће унети и објавити потпуно тачне и истините податке као и (опционо) фотографију особе или догађаја на који се објава директно односи.
Пре потврде сагласности, молимо Вас да прочитате услове у целости на следећем линку.

Упутство за постављање објаве

Прво одаберите врсту објаве коју желите да поставите и пратите упутства која следе. Сва тражена поља су обавезна. Након тога, бићете преусмерени на безбедну страницу са које се обавља плаћање. Пре задуживања Ваше картице, захтеваће се још једна провера и верификација унетих података који ће да се појаве на објави унутар портала и мобилне апликације, чиме и званично преузимате сву одговорност на основу услова коришћења рубрике Објаве. Молимо Вас да пре постављања објаве детаљно прочитате Услове на следећем линку.

Ценовник

Цена сваке појединачне Објаве, без обзира на то колико пута се поставља, је 1.200 динара, одосно €10 и $12, са урачунатим порезима и трошковима који има NAO MEDIA SYSTEMS DOO. У цену нису урачунати трошкови које корисник плаћа својој банци за трансфер новца и могу бити увећани за провизију коју банка корисника наплаћује по стандардним тарифама. Износ за који ће картица да буде задужена може да варира за који проценат од номиналне цене у динарима у зависности од тренутног званичног курса Народне банке Србије. Детаљније о овоме прочитајте овде.