gif

Шта нам поручују психолози? Проверите, биће ту нечега и за Вас!

Од сада на страницама Српског Срца, за Вас пише и Сунчица Јовановић, мастер психолог и психотерапеут са завидним образовањем, праксом и резултатима. Редовно проверавајте све детаље које желите да знате а нисте у прилици да их растумачите на прави начин

Домен психологије је нешто што се у савременом свету сматра обавезним саставним делом свакодневног живота савременог човека. Темпо живота је, на жалост, такав да су стручна помоћ и тумачења неопходни да би се одржало опште и ментално здрвље и да би човек функционисао онако како би то и требало. Посета психологу и психотерапеуту никако није срамота, не означава да је неко „болестан у главу“, да је „скренуо“ и шта све још може да се нађе у нашем језику као „описно“ за посету стручњаку из те области. Реално, савременом човеку је апсолутно нормално да потражи савет или помоћ од психолога и психотерапеута како би на најлакши могући начин превазишао свакодневне изазове, проблеме… Из тог и сличних разлога, нашем тиму се придружила Сунчица Јовановић, мастер психолог и психотерапеут завидне репутације која ће Вама – драги земљаци – да олакша свакодневицу.

Сунчица је основне и мастер студије психологије завршила на Филозофском факултету Универзитета у Новом Саду, а потом и напредни ниво РЕБТ психотерапије и основни ниво Интегративне и арт психологије као и лондонску школу за односе са јавношћу. Дакле, комплетан стручњак, чији суд треба прихватати с пуно поверења. Сунчица је, још, психотерапеут и тренер ОЛИ интеграивног психодинамског метода. Тренер је вештина комуникације и развојних вештина, као и водитељ серије програма радионица за лични раст и развој у областима асертивног тренинга, доношења одлука, стратегије суочавања са стресом, потом животне стратегије, па баријере у комуникацији и вештини родитељства. Након искуства стеченог у области људских ресурса, комуникације и друштвено одговорног пословања, годинама се бави индивидуалним и партнерским психодинамским саветовањем и психотерапијом у ОЛИ Центру Београд. Поседује искуство у спортском коучингу, психолошком вођењу спортских тимова, и менталном тренингу за спортисте. Члан је Европског Савета за Коучинг и Менторство – Србије.

Дакле, Сунчица је стручњак у кога треба да имате пуно поверење. Уколико су Вам потребне додатне сеансе и појашњење ситуација специфичних баш за Вас, Сунчица је ту – можете јој се обратити и затражити савет – где год да сте на кугли земаљској. Ваше Српско Срце ће, тако, да куца пуно радосније и правилније.