gif

Šta nam poručuju psiholozi? Proverite, biće tu nečega i za Vas!

Od sada na stranicama Srpskog Srca, za Vas piše i Sunčica Jovanović, master psiholog i psihoterapeut sa zavidnim obrazovanjem, praksom i rezultatima. Redovno proveravajte sve detalje koje želite da znate a niste u prilici da ih rastumačite na pravi način

Domen psihologije je nešto što se u savremenom svetu smatra obaveznim sastavnim delom svakodnevnog života savremenog čoveka. Tempo života je, na žalost, takav da su stručna pomoć i tumačenja neophodni da bi se održalo opšte i mentalno zdrvlje i da bi čovek funkcionisao onako kako bi to i trebalo. Poseta psihologu i psihoterapeutu nikako nije sramota, ne označava da je neko „bolestan u glavu“, da je „skrenuo“ i šta sve još može da se nađe u našem jeziku kao „opisno“ za posetu stručnjaku iz te oblasti. Realno, savremenom čoveku je apsolutno normalno da potraži savet ili pomoć od psihologa i psihoterapeuta kako bi na najlakši mogući način prevazišao svakodnevne izazove, probleme… Iz tog i sličnih razloga, našem timu se pridružila Sunčica Jovanović, master psiholog i psihoterapeut zavidne reputacije koja će Vama – dragi zemljaci – da olakša svakodnevicu.

Sunčica je osnovne i master studije psihologije završila na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, a potom i napredni nivo REBT psihoterapije i osnovni nivo Integrativne i art psihologije kao i londonsku školu za odnose sa javnošću. Dakle, kompletan stručnjak, čiji sud treba prihvatati s puno poverenja. Sunčica je, još, psihoterapeut i trener OLI integraivnog psihodinamskog metoda. Trener je veština komunikacije i razvojnih veština, kao i voditelj serije programa radionica za lični rast i razvoj u oblastima asertivnog treninga, donošenja odluka, strategije suočavanja sa stresom, potom životne strategije, pa barijere u komunikaciji i veštini roditeljstva. Nakon iskustva stečenog u oblasti ljudskih resursa, komunikacije i društveno odgovornog poslovanja, godinama se bavi individualnim i partnerskim psihodinamskim savetovanjem i psihoterapijom u OLI Centru Beograd. Poseduje iskustvo u sportskom koučingu, psihološkom vođenju sportskih timova, i mentalnom treningu za sportiste. Član je Evropskog Saveta za Koučing i Mentorstvo – Srbije.

Dakle, Sunčica je stručnjak u koga treba da imate puno poverenje. Ukoliko su Vam potrebne dodatne seanse i pojašnjenje situacija specifičnih baš za Vas, Sunčica je tu – možete joj se obratiti i zatražiti savet – gde god da ste na kugli zemaljskoj. Vaše Srpsko Srce će, tako, da kuca puno radosnije i pravilnije.