gif

Veliki vaskršnji popust – dar od Srca

Dolazi vreme praznovanja, ali na žalost to nećemo moći da sprovedemo onako kako smo navikli... Hajde onda da se obradujemo – popustom i doprinesemo novim projektima posvećenim Srbima i srpstvu

Za sve one koji žele da se priključe brzorasućoj grupaciji naših ljudi koji prate i podržavaju projekt Srpsko Srce, a pritom uštede, sada je pravi trenutak. U slavu jednog od najvećih srpskih i pravoslavnih praznika – Vaskrsa – odlučili smo da ponudimo popust na godišnju članarinu u iznosu od čitavih 49 odsto!

Svi gosti naše platforme znaju šta je njima namenjeno… Tu su najvažnije stvari koje treba svako da zna, da se informiše i podseti na srpske znamenitosti.

Oni koji, ipak, žele nešto više, registrovaće se i dobiti daleko širi pristup sadržaju. Ukoliko želite da se registrujete – potpuno BESPLATNO – to možete da učinite OVDE.

Svakako, preporučujemo da besplatno preuzmete našu mobilnu apikaciju. Za iOS uređaje, to možete da učinite na OVOM mestu, a za Android OVDE.

Trenutna akcija sa ograničenim trajanjem, namenjena je gostima (koji prvo treba da se registruju) i već registrovanim članovima koji sebi žele da obezbede celi komplet – po skoro duplo nižoj ceni. Akcijska cena je samo 1.999 dinara na godišnjem nivou, što je oko 16,95 evra ili 18,35 američkih dolara… u zavisnosti od zvaničnog kartičarskog kursa u trenutku plaćanjea. Upravo zbog tog detalja, cena u valuti može da varira za koji cent +/-, jer je fiksirana u dinarima. Naravno, za sve one koji plaćaju karicama srpskih banaka, cena je jedinstvena – 1.999 RSD.

Premijum članovi, tako, imaju pristup kompletnom pisanom, audio, video i foto sadržaju koje nudi Srpsko Srce, pravo da preuzmu jedinstveni poklon vrednosti koja višestruko nadmašuje iznos godišnje članarine, a u ovom trenutku to je digitalna knjiga Jela Svete gore Atonske. Za vreme posta, smatramo, najidealniji mogući poklon u kome možete naći izuzetno veliki broj recepata za pripremu posnih jela – baš onako kako to rade monasi Svete gore.

Ako već niste premijum član, a imate volju i želju da to postanete, onda to možete učiniti na ovoj lokaciji.

I to nije sve što premijum članove očekuje. Trudimo se i marljivo radimo na tome da svako ko je premijum član dobije još pregršt toga od redakcije – kao poklon, kao nove sadržaje, nove projekte, nove mogućnosti… Time nećete doprineti samo sopstvenoj zabavi, podsećanju na sve ono što već znate, edukaciji srpske omladine u rasejanju, očuvanju srpske tradicije, jezika, pisma i drugo, već ćete dati i konkretan doprinos za ostvarivanje humanitarnih projekata koje pripremamo. Srpsko Srce jeste komercijalni projekt, ali onaj koji će na prvom mestu da se bavi Srbima i srpstvom. Onako kako to naš narod zaista zaslužuje. Zajedno smo jači i moćniji, što smo kao narod nebrojano puta dokazali. Nastavimo u tom ritmu. Srećni pretpraznični dani… I da nam sve ovo što nam se trenutno dešava i sputava u realizaciji svega i svačega što pre ostane samo u dalekom sećanju. Dobrodošli!