gif

Велики васкршњи попуст – дар од Срца

Долази време празновања, али на жалост то нећемо моћи да спроведемо онако како смо навикли... Хајде онда да се обрадујемо – попустом и допринесемо новим пројектима посвећеним Србима и српству

За све оне који желе да се прикључе брзорасућој групацији наших људи који прате и подржавају пројект Српско Срце, а притом уштеде, сада је прави тренутак. У славу једног од највећих српских и православних празника – Васкрса – одлучили смо да понудимо попуст на годишњу чланарину у износу од читавих 49 одсто!

Сви гости наше платформе знају шта је њима намењено… Ту су најважније ствари које треба свако да зна, да се информише и подсети на српске знаменитости.

Они који, ипак, желе нешто више, регистроваће се и добити далеко шири приступ садржају. Уколико желите да се региструјете – потпуно БЕСПЛАТНО – то можете да учините ОВДЕ.

Свакако, препоручујемо да бесплатно преузмете нашу мобилну апикацију. За иОС уређаје, то можете да учините на ОВОМ месту, а за Андроид ОВДЕ.

Тренутна акција са ограниченим трајањем, намењена је гостима (који прво треба да се региструју) и већ регистрованим члановима који себи желе да обезбеде цели комплет – по скоро дупло нижој цени. Акцијска цена је само 1.999 динара на годишњем нивоу, што је око 16,95 евра или 18,35 америчких долара… у зависности од званичног картичарског курса у тренутку плаћањеа. Управо због тог детаља, цена у валути може да варира за који цент +/-, јер је фиксирана у динарима. Наравно, за све оне који плаћају карицама српских банака, цена је јединствена – 1.999 РСД.

Премијум чланови, тако, имају приступ комплетном писаном, аудио, видео и фото садржају које нуди Српско Срце, право да преузму јединствени поклон вредности која вишеструко надмашује износ годишње чланарине, а у овом тренутку то је дигитална књига Јела Свете горе Атонске. За време поста, сматрамо, најидеалнији могући поклон у коме можете наћи изузетно велики број рецепата за припрему посних јела – баш онако како то раде монаси Свете горе.

Ако већ нисте премијум члан, а имате вољу и жељу да то постанете, онда то можете учинити на овој локацији.

И то није све што премијум чланове очекује. Трудимо се и марљиво радимо на томе да свако ко је премијум члан добије још прегршт тога од редакције – као поклон, као нове садржаје, нове пројекте, нове могућности… Тиме нећете допринети само сопственој забави, подсећању на све оно што већ знате, едукацији српске омладине у расејању, очувању српске традиције, језика, писма и друго, већ ћете дати и конкретан допринос за остваривање хуманитарних пројеката које припремамо. Српско Срце јесте комерцијални пројект, али онај који ће на првом месту да се бави Србима и српством. Онако како то наш народ заиста заслужује. Заједно смо јачи и моћнији, што смо као народ небројано пута доказали. Наставимо у том ритму. Срећни претпразнични дани… И да нам све ово што нам се тренутно дешава и спутава у реализацији свега и свачега што пре остане само у далеком сећању. Добродошли!