gif

Дарови српске природе

На овогодишњем 25. међународном сајму хортикултуре који се у Београду одржава од 17. до 21. јуна под називом Башта у срцу града, могло је да се види много тога чега нема свакога дана у видокругу. Па и нешто више од тога

Чудновато време, човек не зна да ли је крај зиме, почетак пролећа или можда чак и јесени! Али, шта ћемо – то су ствари које не можемо да променимо. Утицај човека на природу био је превелики и промене на горе биле су неминовне.

Ипак, има и оних који о природи размишљају, труде се да јој подаре нови живот и обнове биљни свет. Па и у центру града. Ове године је, по 25. пут, организован сајам холтикултуре под сугестивним називом – Башта у срцу града. И, заиста, много тога може да се донесе у срце града – било којег – и од њега направи права мала оаза, фабрика кисеоника, галерија лепог… Али то није све.

Део природе и богатства наше земље су и лековите и ароматичне биљке, чајеви, тинктуре, етерична уља… све на природној бази. А овогодишњи скуп искоришћен је за промоцију нових брендова, конкретно баш из области узгоја и прераде биља – Пољопривредно газдинство Чупић са пријатељима из Београда, од сада ће своје производе да пласира под брендом Натура Сербика, или природа Србије.

Иста прилика искоришћена је и за озваничење почетка рада вебсајта www.naturaserbica.com преко кога ће сви заинтересовани из земље и света моћи да погледају комплетну понуду овог пољопривредног газдинства, њихове производе, пратећу опрему (дуфузери за етерична уља и слично) али и да поруче производе који ће им стићи на кућну адресу. У међувремену, погледајте шта све има новога у понуди овог газдинства, које све што производи производи у складу са природом и нуди рецепте из природе.

Дакле, без икаквих адитива, конзерванса и било којих других хемијских препарата. И баш такве их нуди својим клијентима у земљи и иностранству. Овакав приступ производњи и природи показао се као ефикасан, па је све више оних који траже природне препарате. А њих у Србији има у изобиљу, у изворном – најлековитијем облику. Па, пробајте…

Наредна вест:
Претходна вест: