gif

Политика приватности

(Последње ажурирање: 10. октобар 2019.)

NAO MEDIA SYSTEMS DOO и његов производ, srpskosrce.com, (заједно, „ми“, „нас“, „наша“, „компанија“ или „NAO MEDIA SYSTEMS DOO„) су посвећени заштити приватности појединаца који посете Веб локације компаније (“Посетиоци”), појединци који се региструју да користе Услуге као што је дефинисано у даљем тексту (“Клијенти”), и појединци који се региструју да присуствују корпоративним догађајима Компаније (“Учесници”). Ова Политика приватности описује праксу приватности NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а у вези са коришћењем Веб локација Компаније и сродних апликација и услуга које нуди NAO MEDIA SYSTEMS DOO (заједно, “Услуге”).

Ова Политика приватности објашњава праксу у вези са прикупљањем, употребом и откривањем информација које примамо када користите вебсајт srpskosrce.com или одговарајућу повезану мобилну апликацију, као и ваш избор у погледу коришћења, приступа и исправљања ваших личних података.

1. Покривеност Веб сајтова

Ова Политика приватности покрива информације о веб сајтовима који су повезани са овом Политиком приватности, укључујући и веб сајт и платформу који су доступни на https://www.srpskosrce.com (заједно названи “NAO MEDIA SYSTEMS DOO Веб локације” или “Веб локације компаније”).

Веб локације NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а могу да садрже линкове на друге Веб локације. Пракса информисања или садржај таквих других веб сајтова регулисани су изјавама о приватности таквих других Веб локација. Компанија вас подстиче да прегледате изјаве о приватности других Веб локација да бисте разумели њихове праксе информисања.

2. Прикупљене информација

Када изпазите интересовање за добијање додатних информација о Услугама, или се региструјете да користите Веб локације или друге услуге, или се региструјете за неки догађај, NAO MEDIA SYSTEMS DOO од вас захтева да пружите компанији личне податке за контакт, као што су име, презиме, име компаније, адреса, број телефона, поштански број и е-мејл адреса (“Обавезни контакт подаци”). Приликом куповине Услуга или регистрације за неки догађај, NAO MEDIA SYSTEMS DOO може такође тражити од вас да компанији доставите финансијски подаци и информације о начину плаћања, као што су то име и адреса за слање рачуна, број кредитне картице и број запослених у организацији који ће користити Услуге (“Подаци о наплати”). Нове земље чланице могу од вас тражити да пружите додатне информације, као што су годишњи приходи предузећа, број запослених, област делатности или да ажурирате информације о корисничком профилу, полу (“Опциони подаци”). Када се као посетилац пријавите за посао у компанији, NAO MEDIA SYSTEMS DOO од вас може да захтева да доставите додатне личне информације као и радну биографију (“Информације о подносиоцу захтева”). Ако одлучите да креирате NAO MEDIA SYSTEMS DOO налог путем услуге треће стране, можда ћете морати да нам доставите информације као што су корисничко име или адреса е-поште за свој налог код трећег лица, тако да се ваш идентитет може потврдити. Када је аутентификација завршена, моћи ћемо да приступимо одређеним информацијама на основу ваших дозвола од сервиса треће стране (“Подаци о аутентичности”). Кроз опцију „унеси контакт“, ми такође можемо да прикупимо информације као што су име, презиме, име компаније, адреса, број телефона или е-мејл адреса контаката које сте изабрали да поделите са нама („Унеси Податке“). Наши сервери аутоматски памте информације о томе како особа користи NAO MEDIA SYSTEMS DOO, укључујући адресе интернет протокола (ИП), типове претраживача, оперативне системе, странице или особине NAO MEDIA SYSTEMS DOO које су коришћене и време проведено на њима, датум / време, термини за претраживање, у неким случајевима прикупљамо и чувамо информације о томе где се налазите, као што је претварање ваше ИП адресе у грубу геолокацију и друге статистике (“Информације о коришћењу NAO MEDIA SYSTEMS DOO”). Обавезни подаци за контакт, информације о наплати, информације о апликантима, опционе информације, информације о аутентичности, информације о увозу, информације о коришћењу NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а и све друге информације које пошаљете NAO MEDIA SYSTEMS DOO-у или преко Услуга заједнички се називају „Подаци“.

Док се крећете преко Веб локација компаније, NAO MEDIA SYSTEMS DOO такође може да прикупља информације путем коришћења најчешће коришћених алата за прикупљање информација, као што су колачићи и Веб флеш сигнали („Навигационе информације на веб сајту“). Информације о навигацији на веб сајту обухватају стандардне информације из вашег веб прегледача (као што су тип претраживача и језик претраживача), вашу ИП адресу и радње које предузимате на Веб локацијама компаније (као што су прегледане веб странице и линкови). За додатне информације о прикупљању информација о навигацији на веб-страницама од стране NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а и других, погледајте одјељак под насловом „Информације о навигацији веб-страницама“ у наставку.

3. Коришћење прикупљених информација

Компанија користи податке о клијентима NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а за обављање тражених услуга. На пример, ако попуните Веб образац „Контактирај ме“, Компанија ће користити дате информације да вас контактира у вези вашег исказаног интересовања за Услуге.

Компанија користи податке о учесницима NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а за планирање и организовање корпоративних догађаја, домаћих онллајн форума и друштвених мрежа у којима учесници догађаја могу да учествују, и да попуни профиле на мрежи за учеснике на Веб локацијама компаније. Додатне информације о пракси приватности компаније у вези са подацима о учесницима NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а могу се наћи у додатним изјавама о приватности на веб-сајтовима догађаја, у зависности од случаја. За више информација о огласним таблама, блоговима или собама за четовање које пружа или ће да пружа NAO MEDIA SYSTEMS DOO у вези са корпоративним догађајима, молимо погледајте одељак под насловом “Јавни форуми, упутите пријатеља и изјаве клијената”.

Компанија такође може користити податке о купцима NAO MEDIA SYSTEMS DOO и податке о учесницима NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а у маркетиншке сврхе. На пример, Компанија може да користи информације које сте дали да вас контактира да би даље дискутовали о вашем интересовању за Услуге и да вам шаљу информације о компанији, њеним партнерима и партнерима, као што су информације о промоцијама или догађајима.

NAO MEDIA SYSTEMS DOO користи информације о наплати како би проверио финансијске квалификације и наплатио потраживања од потенцијалних и тренутних клијената и учесника.

NAO MEDIA SYSTEMS DOO користи Навигационе информације на веб сајту за управљање и побољшање Веб локација или услуга компаније. Компанија такође може да користи Навигационе информације на Веб локацији или у комбинацији са подацима о клијентима NAO MEDIA SYSTEMS DOO и подацима о учесницима NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а како би пружила персонализоване информације о компанији. За додатне информације о коришћењу Навигационе информације на веб сајту, молимо вас да погледате одељак под насловом „Информације о навигацији на веб сајту“.

NAO MEDIA SYSTEMS DOO користи информације о апликантима, информације о увозу и информације о аутентичности за ограничени разлог због којег нам је достављен, као што је проналажење некога кога познајете помоћу NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а или за додавање некога на ваш сајт. Ако сматрате да вам је један од ваших контаката дао ваше личне податке и да желите да га уклоните из наше базе података, контактирајте нас овде.

NAO MEDIA SYSTEMS DOO користи информације о коришћењу NAO MEDIA SYSTEMS DOO (и може да ангажује треће стране да анализирају) да би прилагодио и побољшао NAO MEDIA SYSTEMS DOO. Такође користимо ИП адресе за генерисање агрегатних, неидентификујућих информација о томе како се NAO MEDIA SYSTEMS DOO користи, а ако се таква ИП адреса претвори у грубу геолокацију, можемо користити такве информације о локацији да бисмо побољшали и персонализовали NAO MEDIA SYSTEMS DOO.

4. Навигационе информације на веб сајту, колачићи, веб флешеви и ИП адресе

NAO MEDIA SYSTEMS DOO користи најчешће коришћене алате за прикупљање информација, као што су колачићи, веб биконси или сличне технологије, за прикупљање информација са вашег рачунара или мобилног уређаја док се крећете преко Веб локација компаније („Навигационе информације на веб локацији“). Овај одељак описује типове Навигационе информације на веб сајту које се користе на Веб локацијама Компаније и како се те информације могу користити.

Колачићи

Srpskosrce.com и одговарајућа мобилна апликација користе колачиће како би олакшали и oсмислили интеракције са Веб локацијама компаније. Када посетите неку од Веб локација компаније, наши сервери шаљу колачић на ваш рачунар. Самостојећи, колачићи вас не идентификују лично; они само препознају ваш Веб претраживач. Уколико се не одлучите да се идентификујете са нама, било да реагујете на промотивну понуду, отварате налог или попуњавате веб образац (као што је „Контактирајте ме“ или „бесплатни пробни период“ веб образац), нећете бити лично идентификовано од стране Компаније.

Srpskosrce.com користи колачиће који се заснивају на сесији и који се базирају на трајности. Колачићи сесије постоје само током једне сесије. Они нестају са вашег рачунара када затворите софтвер прегледача или искључите рачунар. Стални колачићи остају на рачунару након што затворите прегледач или искључите рачунар. Имајте на уму да ако онемогућите могућност Веб прегледача да прихвата колачиће, моћи ћете да се крећете преко Веб локација компаније, али нећете моћи успешно да користите Услуге.

У наставку је описано како користимо различите категорије колачића и опције за управљање поставкама колачића.

Тип колачића, Опис, Управљање поставкама

Обавезни колачићи

Обавезни колачићи омогућавају навигацију преко Веб локација компаније и коришћење њених функција, као што су приступ безбедним областима Веб локација и коришћење NAO MEDIA SYSTEMS DOO услуга.

Ако сте се одлучили да идентификујете себе NAO MEDIA SYSTEMS DOO-у, компанија користи колачиће који садрже шифроване информације како би омогућили компанији да вас јединствено идентификује. Сваки пут када се пријавите на Услуге, колачић који садржи шифровани, јединствени идентификатор који је везан за ваш рачун, налази се на вашем претраживачу. Ови колачићи омогућавају компанији да вас јединствено идентификује када се пријавите на услуге и да обрадите ваше трансакције и захтеве на мрежи. Пошто су неопходни колачићи неопходни за рад Веб локација компаније и услуга, не постоји опција да се искључе ови колачићи.

Колачићи за изведбу

Ови колачићи прикупљају информације о томе како посјетитељи користе наше веб странице, укључујући странице на које посјетитељи најчешће долазе и ако примају поруке о погрешкама с одређених страница. Ови колачићи не прикупљају информације које појединачно идентификују посетиоца. Све информације које прикупљају колачићи су агрегиране и анонимне. Користи се само за побољшање функционисања и извршавања Веб локације компаније.

Од времена до времена, NAO MEDIA SYSTEMS DOO ангажује треће стране да прате и анализирају статистичке податке о употреби и обиму од појединаца који посете Веб локације компаније. NAO MEDIA SYSTEMS DOO такође може користити Флеш колачиће за ове сврхе. Да бисте сазнали како да искључите колачиће за перформансе помоћу поставки прегледача, кликните овде.

Колачићи функционалности

Функционални колачићи дозвољавају Веб локацијама компаније да запамте информације које сте унели или које одабире (као што су корисничко име, језик или ваш регион) и пружају побољшане, особније функције. Ови колачићи вам такође омогућавају да оптимизујете коришћење NAO MEDIA SYSTEMS DOO услуга након пријаве. Ови колачићи се такође могу користити за памћење промена које сте направили у величини текста, фонтовима и другим деловима веб страница које можете прилагодити. NAO MEDIA SYSTEMS DOO користи локалне заједничке објекте, познате и као Флеш колачиће, за чување ваших преференција или приказивање садржаја на основу онога што видите на Веб локацијама компаније да бисте персонализовали вашу посету. Да бисте сазнали како да искључите колачиће функционалности помоћу поставки прегледача, кликните овде. Имајте на уму да искључивање може утицати на функционалност коју примате када посећујете Веб локације компаније.

Циљање или оглашавање колачића с времена на време, NAO MEDIA SYSTEMS DOO ангажује треће стране да прате и анализирају статистичке податке о употреби и обиму од појединаца који посете Веб локације компаније. NAO MEDIA SYSTEMS DOO понекад користи колачиће које испоручују треће стране како би пратили учинак реклама компаније. На пример, ови колачићи памте који су претраживачи посетили Веб локације компаније. Информације које се достављају трећим странама не укључују личне податке, али те информације могу бити поново повезане са личним подацима након што их компанија прими.

Нове земље чланице такође склапају уговоре са трећим странама које оглашавају мреже које прикупљају ИП адресе и друге информације са веб светионика (види доле) на Веб страницама компаније, од е-поште и на Веб страницама трећих страна. Огласне мреже прате ваше активности на мрежи током времена и на различитим локацијама или другим мрежним услугама прикупљањем информација о навигацији на веб сајту аутоматским средствима, укључујући и коришћење колачића. Ове технологије вас могу препознати на различитим уређајима које користите, као што су десктоп или лаптоп рачунар, паметни телефон или таблет. Треће стране користе ове информације за оглашавање производа и услуга прилагођених вашим интересима. Ове рекламе можете да видите на другим Веб локацијама или мобилним апликацијама на било ком од ваших уређаја. Овај процес нам такође помаже да управљамо и пратимо ефикасност наших маркетиншких напора. Треће стране, са којима Компанија партнери пружају одређене функције на Веб страницама Компаније или за приказивање реклама на основу активности претраживања веба, користе Флеш колачиће за прикупљање и чување информација. Флеш колачићи се разликују од колачића прегледника због количине, типа и начина складиштења података. Да бисте сазнали више о овим и другим рекламним мрежама и њиховим упутствима за искључивање, кликните овде и овде.

Веб Биконс

NAO MEDIA SYSTEMS DOO користи Веб светионике (биконсе) самостално или у комбинацији са колачићима како би прикупила информације о коришћењу Веб локација компаније и посетиоцима и интеракцији са е-поштом компаније. Веб биконс су јасне електронске слике које могу препознати одређене врсте информација на вашем рачунару, као што су колачићи, када сте погледали одређену Веб локацију везану за Веб биконс, и опис Веб локације повезане са Веб биконсом. На пример, NAO MEDIA SYSTEMS DOO могу да постављају Веб биконс у маркетиншке е-поруке које обавештавају компанију када кликнете на линк у е-поруци који вас усмерава на једну од Веб локација компаније. NAO MEDIA SYSTEMS DOO користи Веб биконс за управљање и побољшање Веб локација компаније и комуникације путем е-поште.

Услуге могу користити наши клијенти за прикупљање одређених информација о појединцима и њиховим активностима на мрежи, као што су интеракције са интернетским садржајем клијента и електронским комуникацијама. Наше Услуге користе колачиће и друге технологије праћења како би омогућиле нашим клијентима да схвате како комуницирате са њиховим садржајем и електронским комуникацијама. Клијенти су одговорни за поштивање свих законских захтјева у кориштењу било којих технологија праћења које су доступне путем Услуга, укључујући поштивање било каквих захтјева за обавјештавање и пристанак, информирање појединаца о томе како се одустати од одређених технологија и откривање употребе таквих технологија у њиховим одговарајућим изјавама о приватности.

ИП Адреса

Када посећујете Веб локације Компаније, Компанија прикупља ваше ИП адресе за праћење и обједињавање неособних података. На пример, NAO MEDIA SYSTEMS DOO користи ИП адресе за праћење региона из којих клијенти и посетиоци прелазе преко Веб локација компаније. NAO MEDIA SYSTEMS DOO такође прикупља ИП адресе од клијената када се пријаве у услуге као део безбедносних функција компаније „Потврда идентитета“ и „Ограничења ИП опсега“. NAO MEDIA SYSTEMS DOO такође сакупља ИП адресе од корисника када се улогују у услуге као део безбедносних функција компаније „Потврда идентитета“ и „ограничења ИП опсега“.

ИП Адресе

Функције друштвених медија

Веб локације компаније могу да користе функције друштвених медија, као што је дугме „као што је Фејсбук“ („Функције друштвених медија“). Ове функције могу прикупљати вашу ИП адресу и страницу коју посјећујете на Веб локацији компаније и могу поставити колачић да би омогућили исправно функционирање. Такве опције друштвених медија могу вам дати могућност да информације о вашим активностима на веб-локацији компаније поставите на вашу профилну страницу коју пружа трећа страна мрежа друштвених медија како бисте могли да делите са другима у вашој мрежи. Функције за друштвене медије хостује трећа страна или су смештене директно на Веб локацији компаније. Ваше интеракције са овим функцијама регулисане су политиком приватности компаније која пружа релевантне функције друштвених медија.

Не пратите

Тренутно, различити претраживачи – укључујући Интернет Екплорер, Фајерефокс и Сафари – нуде опцију „не прати“ или „ДНТ“ која се ослања на технологију познату као ДНТ заглавље, која шаље сигнал Веб локацијама које је корисник посјетио подешавање корисниковог ДНТ преференци. NAO MEDIA SYSTEMS DOO се тренутно не обавезује да реагује на ДНТ сигнале претраживача у вези са Веб локацијама компаније, делимично зато што индустријске групе, технолошке компаније или регулатори нису усвојили заједнички индустријски стандард за ДНТ, укључујући ни конзистентан стандард тумачења намере корисника. NAO MEDIA SYSTEMS DOO озбиљно схвата приватност и смислени избор и улаже напоре да настави да прати развој догађаја у вези са технологијом ДНТ претраживача и имплементацијом стандарда.

Оглашавање

Ми такође сарађујемо са трећом страном да бисмо приказали рекламе на нашем веб сајту или да управљамо оглашавањем на другим сајтовима. Наши партнери треће стране могу користити колачиће или сличне технологије како би вам омогућили оглашавање на основу ваших активности и интереса. Ако желите да се искључите из оглашавања заснованог на интересовању, кликните овде, или ако се налазите у Европској унији кликните овде. Напомињемо да ћете и даље примати генеричке огласе.

5. Јавни Форуми, Препоручите пријатељима и Изјаве купаца – Одрицање од одговорности

NAO MEDIA SYSTEMS DOO може да обезбеди огласне табле, блогове или чет-собе на Веб страницама компаније. Сви лични подаци које одаберете да пошаљете на таквом форуму могу бити прочитани, прикупљени или коришћени од стране других који посећују ове форуме и могу се користити за слање нежељених порука. NAO MEDIA SYSTEMS DOO није одговоран за личне информације које одаберете да пошаљете на овим форумима.

Клијенти и посетиоци могу да одлуче да користе програм препоруке компаније да обавесте пријатеље о Веб локацијама компаније. Приликом коришћења програма упућивања, Компанија тражи име пријатеља и адресу е-поште. NAO MEDIA SYSTEMS DOO ће аутоматски послати пријатељу једнократну е-поруку која га позива да посети Веб локације Компаније. NAO MEDIA SYSTEMS DOO не чува ове информације.

NAO MEDIA SYSTEMS DOO објављује листу клијената и изјаве на Веб страницама компаније које садрже информације као што су имена и наслови корисника. NAO MEDIA SYSTEMS DOO добија сагласност сваког клијента пре него што објави било коју информацију на таквој листи или постави изјаве.

6. Дељење прикупљених информација

Провајдери

Нове земље чланице могу делити податке о посетиоцима, купцима и учесницима NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а с уговорним пружањем услуга Компаније како би ти даваоци услуга могли пружати услуге у наше име. Без ограничавања горе наведеног, NAO MEDIA SYSTEMS DOO може да дели податке о посетиоцима, клијентима и учесницима NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а са даваоцима услуга компаније како би осигурали квалитет пружених информација, као и са друштвеним мрежама и медијским веб странама трећих страна, као што је Фејсбук, за маркетинг и оглашавање на тим веб локацијама. Осим ако није описана у овој Политици приватности, NAO MEDIA SYSTEMS DOO не дели, не продаје, не изнајмљује и не тргује било којом информацијом о трећим странама у личне промотивне сврхе. Давалац услуга који пружа услуге у наше име је овлашћен да користи ваше личне податке само онолико колико је потребно за пружање ових услуга нама.

Srpskosrce.com Affiliates

Компанија може да дели податке о купцима NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а са другим компанијама како би радила са њима, укључујући и филијале корпоративне групе НАО Медиа Системс. На пример, компанија ће можда морати да дели податке о клијентима NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а за управљање односима са клијентима, техничке операције, маркетинг и управљање рачунима.

Пословни партнери

С времена на време, NAO MEDIA SYSTEMS DOO може да сарађује са другим компанијама како би заједнички понудиле производе или услуге, као што су наши партнери у размени апликација. Ако преузмете, купите или изричито изразите интересовање за заједнички понуђени производ или услугу од или преко NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а, компанија може делити податке о купцима NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а прикупљеним у вези с вашим преузимањем, куповином или изражавањем интереса са нашим партнерима. NAO MEDIA SYSTEMS DOO не контролише коришћење пословних података наших клијената које прикупљамо од стране наших пословних партнера, а њихово коришћење информација ће бити у складу с њиховим личним правилима о приватности. Ако не желите да се ваше информације деле на овај начин, можете одлучити да не преузимате, не купујете или изричито не изражавате интерес за заједнички понуђени производ или услугу.

NAO MEDIA SYSTEMS DOO не дели податке о учесницима NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а са пословним партнерима, осим ако: (1) се посебно не одлучите за такво дељење преко обрасца за регистрацију догађаја; или (2) присуствујете догађају компаније и дозволите NAO MEDIA SYSTEMS DOO-у или било ком од његових именованих лица да скенирају значку учесника. Ако не желите да се ваше информације деле на овај начин, можете се одлучити да се не пријавите преко образаца за регистрацију догађаја и одлучите да не скенирате своју значку на догађају који је организовала компанија. Ако одлучите да своје информације поделите са пословним партнерима на горе описани начин, ваше информације ће бити предмет изјава о приватности пословних партнера.

Трећа лица

Одељак 4 ове Политике приватности, Навигационе информације на веб сајту, посебно се односи на информације које ми или треће стране прикупљамо путем колачића, веб светионика и сличних технологија праћења, и како можете контролисати колачиће преко ваших веб прегледача.

Наплате

NAO MEDIA SYSTEMS DOO користи добављача услуга треће стране за управљање обрадом кредитних картица. Овај провајдер није овлашћен да чува, чува или користи информације о наплати, осим у сврху обраде кредитних картица у име компаније. Сваки пружалац услуга наплате који пружа услуге у наше име је овлашћен да користи ваше личне податке само у оној мери колико је неопходно за пружање ових услуга нама.

Одрицање од одговорности

NAO MEDIA SYSTEMS DOO задржава право да користи или обелодањује информације које се пружају, ако то захтева закон или ако Компанија оправдано верује да је коришћење или откривање неопходно за заштиту права Компаније и / или поштовање судског поступка, судског налога или судског поступка.

Ваш захтев

Ако нас изричито замолите да то учинимо, или да нам дате своју претходну сагласност да то учинимо, ми можемо открити информације које су дате трећој страни.

Збирне и анонимне информације

Можемо да делимо агрегиране, неидентификујуће информације са трећим странама за анализу индустрије, демографско профилисање и друге сличне сврхе.

7. Међународни трансфер прикупљених информација

Компанија првенствено чува податке о купцима NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а и податке о учесницима NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а у Сједињеним Државама. Да би олакшала глобалне операције NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а, Компанија може пренети и приступити таквим информацијама из целог света, укључујући и друге земље у којима Друштво послује. Ова Политика приватности ће се примењивати чак и ако NAO MEDIA SYSTEMS DOO преноси податке о клијентима NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а или податке о учесницима NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а у друге земље.

8. Комуникацијске преференције

NAO MEDIA SYSTEMS DOO нуди посетиоцима, клијентима и учесницима који пружају контакт информације начин да изаберу начин на који компанија користи дате информације. Поставке е-поште можете ажурирати користећи везу „Откажи претплату“ која се налази у порукама е-поште које вам шаљемо, тако што ћете приступити профилу вашег рачуна на нашој веб-локацији или нас контактирати на доле описани начин.

9. Исправљање и ажурирање информација

Можете приступити, исправити или затражити брисање података које имамо о Вама пријавом на ваш налог. Такође, можете затражити укидање вашег налога тако што ћете нас контактирати овде. Ми ћемо предузети кораке за трајно брисање ваших информација у разумном року, али неке информације могу остати у архивираним / резервним копијама за нашу евиденцију или на други начин прописане законом.

Ако су нам лични подаци који се односе на вас као појединца поднешени од стране NAO MEDIA SYSTEMS DOO клијента и желите да остварите било која права, можда ћете морати да приступите, исправите, измените или избришете такве податке, молимо вас да се обратите директно нашем клијенту. Пошто особље NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а има ограничену могућност приступа подацима које наши клијенти достављају нашим услугама, ако желите да пошаљете свој захтев директно NAO MEDIA SYSTEMS DOO-у, молимо вас да нас контактирате овде и наведите име NAO MEDIA SYSTEMS DOO клијента који је доставио ваше податке нашим услугама. Ми ћемо упутити ваш захтев том клијенту и подржаћемо их по потреби у одговору на ваш захтев у разумном року.

10. Подаци о клијентима

Клијенти NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а могу у електронском облику доставити податке или информације Услугама за потребе хостинга и обраде („Подаци клијента“). NAO MEDIA SYSTEMS DOO обрађује податке о клијентима у складу са условима пружања услуге или уговором о претплати између NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а и наших клијената, који искључиво управљају поступањем компаније са подацима о клијентима и замењују ову изјаву о приватности у случају конфликта или у складу са законом. У принципу, NAO MEDIA SYSTEMS DOO може приступити подацима клијента само у сврху пружања услуга, спречавања или адресирања услуга или техничких проблема, или како то закон захтева. Додатне информације о пракси приватности и безбедности компаније у вези са подацима о клијентима су доступне овде.

11. Безбедност

NAO MEDIA SYSTEMS DOO користи јаке сигурносне мере заштите података о клијентима и подацима NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а о учесницима NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а. Пошто Компанија користи Услуге за одржавање Података о Купцима и Подацима о учесницима NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а, ова информација, која се чува у Услугама, обезбеђује се на исти начин као што је овде описано. Можемо задржати податке све док је ваш налог активан или по потреби да вам пружи услуге, удовољите нашим законским обавезама, решите спорове и проводите наше уговоре.

12. Мобилне апликације

Без ограничавања дејства ове Политике приватности, осим информација прикупљених преко својих веб локација или поднетих на њене Услуге, NAO MEDIA SYSTEMS DOO може да добије информације преко апликација („Мобилне апликације“) које Купци или њихови овлашћени појединци („Корисници“) преузимају, и покрену на својим мобилним уређајима („Уређаји“). Мобилне апликације које производи и нуди NAO MEDIA SYSTEMS DOO могу добити информације од корисника корисничких уређаја или приступити њиховим сачуваним подацима да би пружили услуге везане за релевантну мобилну апликацију. На пример, мобилна апликација може: да приступи камери на уређају корисника да би омогућила кориснику да учита фотографије у услуге; приступање историји позива на уређају корисника да би се кориснику омогућило да те информације учита у услуге; приступ календару на Корисничком уређају да омогући Кориснику да усклади учеснике састанка са контактима које је Корисник доставио Услугама; приступање географској локацији корисничког уређаја како би се омогућило кориснику да идентификује контакте које је Корисник послао у близини; или приступити информацијама о контактима на уређају корисника да би се кориснику омогућило да синхронизује информације о контакту између информација које су сачуване на корисничком уређају и информација које се достављају услугама. Информације добијене за пружање услуга мобилне апликације могу укључивати информације добијене у припреми за очекивана ажурирања тих услуга. Мобилне апликације могу да преносе информације на уређаје и са њих да пружају услуге мобилне апликације.

Мобилне апликације могу да пруже информације NAO MEDIA SYSTEMS DOO-у, које се односе на коришћење услуга мобилне апликације за кориснике, информације у вези са рачунарским системима корисника и информације о интеракцији корисника са мобилним апликацијама, које NAO MEDIA SYSTEMS DOO може да користи за пружање и побољшање услуга мобилне апликације. На пример, све акције које се предузимају у апликацији за мобилне уређаје могу бити евидентиране, заједно са повезаним информацијама (као што је доба дана када је свака акција предузета). NAO MEDIA SYSTEMS DOO такође могу делити анонимне податке о овим акцијама са трећим лицима која пружају аналитичке услуге. Осим тога, ако корисник преузме мобилну апликацију NAO MEDIA SYSTEMS DOO након што кликне на мобилну рекламу треће стране за мобилну апликацију или за NAO MEDIA SYSTEMS DOO, оглашивач треће стране може NAO MEDIA SYSTEMS DOO-у дати одређене информације, као што су информације о идентификацији корисничког уређаја, које NAO MEDIA SYSTEMS DOO може користити за праћење изведбе својих рекламних кампања. Клијенти могу да конфигуришу услуге NAO MEDIA SYSTEMS DOO мобилних апликација, а на информације које приступи или добије мобилна апликација на уређају корисника може утицати конфигурација клијента. Поред тога, ако купац преузме и / или купи више од једне услуге од NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а и њених подружница, мобилна апликација може бити дизајнирана да ради са тим услугама; на пример, да пружи кориснику приступ информацијама из било које или свих тих услуга или да пружи информације од корисничког уређаја до неке или свих тих услуга. Информације којима се приступа или се добијају путем мобилне апликације на уређају корисника могу бити доступне клијенту и његовој организацији, у зависности од намераване функционалности мобилне апликације. Поред мобилних апликација које нуди NAO MEDIA SYSTEMS DOO, компанија може понудити платформе за креирање мобилних апликација трећих страна. Треће стране могу да добију информације од корисника корисничких уређаја или приступају подацима на њима, да би пружили услуге повезане са било којом мобилном апликацијом треће стране коју корисници преузимају, инсталирају, користе или на неки други начин комуницирају преко NAO MEDIA SYSTEMS DOO платформе. Мобилне апликације NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а такође могу да садрже везе или интеграције са другим мобилним апликацијама које пружају треће стране. Коришћење информација трећих страна прикупљених преко мобилних апликација трећих страна регулисано је изјавама о приватности тих трећих страна. Компанија вас подстиче да прегледате изјаве о приватности трећих страна које пружају мобилне апликације да бисте разумели њихове праксе информисања.

Обавештења и уговорни услови везани за одређену мобилну апликацију могу се наћи у Уговору о лиценци за крајњег корисника или релевантним условима пружања услуге за ту апликацију. Компанија вас подстиче да прегледате Уговор о лиценцирању са крајњим корисником или релевантне услове пружања услуге који се односе на било које мобилне апликације које преузимате, инсталирате, користите или на било који други начин ступате у интеракцију да бисте разумели праксу информација о мобилној апликацији. Приступ мобилне апликације информацијама путем корисничког уређаја не проузрокује да те информације буду „подаци о клијентима“ према Уговору о главној претплати NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а са клијентом или под овом изјавом о приватности, осим у следећим случајевима: У мери у којој корисник користи мобилну апликацију за достављање електронских података и информације корисничком налогу на нашим Услугама у складу са Главним претплатничким уговором купца са NAO MEDIA SYSTEMS DOO-ом (или сличним уговором који регулише претплату (е) Корисник Услуге NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а), те информације представљају „Податке о корисницима“ како су дефинисане у споразума, и примениће се одредбе тог споразума у ​​погледу приватности и безбедности таквих података.

13. ЕУ-У.С.А. Оквир за заштиту приватности и америчко-швајцарски оквир за заштиту приватности

Услуге су у складу са Европском Унијом и Сједињеним Америчким Државама. Оквир за заштиту приватности и Швајцарска-Следињене Америчке Државе. Оквир за заштиту приватности који је одредило Министарство трговине САД-а у вези са прикупљањем, употребом и задржавањем личних података пренесених из Европске уније, Швајцарске и Сједињенеих Држава. NAO MEDIA SYSTEMS DOO је овластио Министарство трговине да се услуге придржавају принципа заштите приватности. Можете погледати опис како томе поступамо у складу са принципима заштите приватности у нашем обавештењу о заштити приватности. Да бисте сазнали више о програму заштите приватности, посетите веб страницу заштите приватности америчког министарства трговине, да бисте видели наш сертификат, потражите „NAO MEDIA SYSTEMS DOO„.

Ако имате питања или жалбе у вези са овом Политиком приватности или повезаним праксама, контактирајте нас овде. Ако имате неразјашњена питања везана за приватност или употребу података коју нисмо објаснили на разумљив начин, молимо Вас да нас контактирате.

Сва питања, коментари или жалбе у вези са праксом података (укључујући поштовање принципа приватности података, обавештења, избора, даљег преноса, приступа, безбедности, интегритета података или спровођења) наших клијената или партнера за које NAO MEDIA SYSTEMS DOO обраћа податке тог клијента или партнера.

14. Измене Политике приватности

NAO MEDIA SYSTEMS DOO задржава право да промени Политику приватности. NAO MEDIA SYSTEMS DOO ће доставити обавештења о материјалним променама Политике приватности преко Веб локација Компаније пре него што промена ступи на снагу.

15. Контактирајте нас

Питања у вези са Политиком приватности или праксама информисања Веб локација Компаније треба да буду упућена NAO MEDIA SYSTEMS DOO-у тако што ћете нас контактирати овде или нам послати писмо на физичку адресу: