gif

Фотографијом покажимо шта имамо

Драги наши, ево припремили смо још једну забавну рубрику у којој ћемо једни другима, али и свима осталима, да покажемо и подсетимо чиме се поносимо... И освојимо награде...

У почетку смо мислили да понудимо нешто чиме ћемо свима нама да прекратимо време у изолацији: да на званичној Фејсбук страници портала и мобилне апликације srpskosrce.com, у оквиру акције „Слике краја и обичаја“ објављујемо фотографије наших чланова и оних који редовно прате наш профил на друштвеним мрежама, њихове родбине, пријатеља као и свих осталих који овакав вид комуникације сматрају интересантним, корисним и едукативним.

Онда смо схватили да таква акција може да буде трајног карактера и одлучили се да организујемо својеврсно такмичење. Да не би било протекције, пристрасности или напросто размимоилажења укуса, коначна одлука о најбољој, најлепшој и најоригиналнијој пристиглој фотографији биће на – Вама. Наиме, фотографија која у календарском месецу освоји највише симпатија осталих читалаца, биће победник. А победнику месеца следује и награда са наше стране – годишње премијум чланство на нашем порталу и мобилној апликацији и поклон електронска књига Јела Свете горе Атонске у издању наше медијске куће.

Правила су сасвим једноставна: шаљите нам Ваше фотографије на задату тему – „Слике завичаја и обичаја“ са кратким коментаром у инбокс наше Фејсбук странице, преко коментара или електронском поштом на адресу redakcija@srpskosrce.com, а ми ћемо их објављивати опремљене воденим жигом са именом пошиљаоца и логотипом Српског Срца у инбокс наше Фејсбук странице. Обратите пажњу на неколико детаља – фотографије не смеју да садрже политичке поруке, порнографију, да буду верски некоректне и шаљу било какве поруке које се косе са законским прописима Републике Србије. Зато, задржавамо дискреционо право да фотографије неприкадног садржаја не објављујемо.

Ова акција има трајни карактер, тако да можете да учествујете свакога месеца, са различитим фотографијама. Рок до кога можете да шаљете своје радове и оцењујете туђе је последњи дан у месецу, до 20 часова по средње-европском времену, дакле оном које важи на територији Републике Србије. Наредно коло почиње у 00:00 часова првог дана календарског месеца (такође по временској зони којој припада Србија), а објава победника за претходни месец биће уприличена најкасније у року од три дана по окончању пријема радова.

Да бисте освојену награду могли да „преузмете“, потребно је да будете регистровани члан (регистрација је БЕСПЛАТНА) како би могли да Вам активирамо годишње премијум чланство. Уколико то нисте, бићемо слободни да Вас на то подсетимо.

Осим што ћемо лео да се играмо, забављамо и кандидујемо за освајање награда, на овај начин ћемо свима да покажемо шта Србија заиста има, чиме се дичи ипоноси. А и нашим земљацима који нису упознати са сваким кутком наше лепе домовине, проширимо видике али и да сазнамо какве драгуље они могу с нама да поделе, да нас упознају са лепотама њиховог краја, са обичајима који важе на тим просторима… Свакако, оваква акција може само да користи, никако да штети. И, треба напоменути, ово је само почетак нечег новог што планирамо да Вам понудимо и представимо у наступајућем периоду. Од Српског Срца можете да очекујете само лепе ствари, новотарије и пригоде које ће да користе сваком Србину на планети.

Остало – знате. Укључите се у акцију „Слике краја и обичаја“, покажимо свима шта све то Србија има. Потрудићемо се да у догледно време припремимо још нека изненађења за све Вас. Хајде да се играмо!