gif

Правила квиза

Квиз знања је додатна мотивација и забава за све претплатнике на мобилну апликацију и веб портал srpskosrce.com. Жеља нам је да нашим премијум корисницима пружимо могућност да уз забаву и упознавање нових тема и садраја дођу у прилику да нешто добију за узврат.

Дакле, у склопу нашег медијског система креирали смо квиз знања – управо за Вас, наше драге земљаке и читаоце/гледаоце. Квиз знања је замишљен тако да се одговори на сва постављена питања већ налазе у чланцима и/ли видео снимцима објављеним на нашим странама у периоду између два циклуса квиза знања. На Вама је само да их пажљиво ишчитате и прегледате, па ће се одговори наметнуту сами по себи.

Сваки нови циклус ће благовремено да буде најављен – када почиње и када се завршава. Питања су истобетна за сваког учесника и формирана су тако да буду јасна и недвосмислена.

Сваки сет питања је такав да се на њих одговара означавањем одговора за који учесник сматра да је тачан – под а), б) в) или г).

Коначни резултат се добија тако што се у обзир за бодовање узима тачност одговора и брзина којим се на постављена питања одговара. За свако питање учесник има одређено време за које је потребно да да тачан одговор, и које се одбројава уназад и јасно је видљиво на екрану током давања одговора.

Уколико учесник искључи претраживач односно мобилну апликацију током одговарања на питања, да би се спречила било каква злоупотреба – учесник ће моћи да настави даље са решавањем квиза али ће се питање на коме је направљена „пауза“ бити рачунато као нетачан одговор са максималним временом искоришћеним за одабир одговора.

Ко све има право учешћа у квизу знања?

Право учешћа имају сви премијум претплатници на мобилну апликацију srpskosrce.com, односно са сваког налога може да се учествује само једанпут по започетом колу квиза. Квиз ће да се организује на месечном нивоу, потом кварталном, полугодишњем и годишњем.

Сви премијум претплатници ће благовремено да буду обавештени о детаљима наредног кола, било објавом на мобилној апликацији и веб порталу, било директно на адресу електронске поште које је претплатник уписао као контакт приликом регистрације односно пријаве на претплату за мобилну апликацију и веб портал srpskosrce.com.

Растом категорије увећаваће се вредност награда заслужених знањем, па ће, сходно томе, годишња награда бити највреднија. Детаљи везани за наградни фонд квиза знања биће објављивани на почетку сваког новог циклуса наградног квиза знања.

Право учешћа имају сви претплатници и чланови њихових породица старији од 18 година и то по систему „колико премијум налога – толико прилика за учешће у једном колу“.

Право на учешће у квизу знања укида се запосленима у NAO MEDIA SYSTEMS DOO-у (организатору и креатору квиза знања), члановима њихових породица, блиским сарадницима и свима који учествују у ланцу организације, обезбеђивања наградног фонда и реализације квиза знања.

Да ли постоје још неке категорије квиза?

Да! За потребе промоције портала и мобилне апликације, редакција може да припреми и спроведе ванредни квиз намењен свим заинтересованим учесницима. За разлику од стандардног квиза намењеног премијум корисницима, промотивни квиз знања функционише по истом принципу што се тиче бодовања, али се разликује по следећим ставкама/критеријумима:

  • Учешће у промотивном квизу знања могу да узму сви заинтересовани играчи, без обзира да ли су гости, регистровани или премијум чланови
  • Питања у промотивном квизу знања нису директно везана за садржај портала и мобилне апликације, већ имају више забавни карактер
  • Награде предвиђене за промотивни квиз знања се разликују од оних резервисаних за стандардни квиз знања намењен премијум члановима, те подразумевају укупно 10 награда, и то: за прво место годишње премијум чланство на платформи, друго место се награђује са шест месеци премијум чланства, треће место са три месеца премијум чланства а свако следеће закључно са 10. са 30 дана премијум чланства
  • Трајање промотивног квиза знања је временски ограничено у складу са предвиђеном кампањом и посебно се наглашава

За све додатне информације неопходне за исправно функционисање овог сегмента, потражите одговоре у објашњењу сваког циклуса односно кола квиза знања, а за остала питања с тим у вези, обратите се редакцији на адресу електронске поште redakcija@srpskosrce.com

Срећно учешће и пуно новостеченог знања, жели Вам Ваша
Редакција srpskosrce.com