gif

Novi paketi pretplate prilagođeni svima

Kao što smo na početku rada obećali, konstantno ćemo da uvodimo novosti na platformi Srpsko Srce. Jedna od prvih je proširenje mogućnsti obezbeđivanja premijum pretplate, koje će mnogima da olakša korišćenje, unapredi kvalitet dostupnog sadržaja i mnogo toga još

Ovaj korak smo bili spremni da ponudimo daleko ranije, ali događaji od trenutka pokretanja Srpskog Srca do dana današnjeg svima su otežali poslovanje, svakodnevni rad, ali i opravdanost povlačenja novih poteza, ponude novih proizvoda…

Ovo je samo prva u nizu novotarija koje Vas očekuju u narednom periodu, stvari koje će Vam – sigurni smo – poboljšati raspoloženje i omogućiti da obradujete sebe, sebi drage a i mnoge druge Srbe željne lepih stvari, dešavanja, vesti…

Dakle, krenio redom, od prve inovacije na platformi Srpsko Srce. Od sada pa na dalje, nudimo tri vrste premijum pretplate koja sa sobom donosi brojne mogućnosti, iznenađenja, nagrade, poklone… I još puno toga. Prva opcija je članarina na mesečnoj osnovi, druga na godišnjoj a treća podrazumeva jednokratno plaćanje za doživotno članstvo.

Mesečna pretplata

Osnovna pretplata u trajanju od mesec dana, omogućava korisniku da se detaljno upozna sa platformom i svim njenim mogućnostima. Premijum članarina se obnavlja automatski, sve dok to korisnik želi, tako da nije neophodno svakog meseca da se bavi formalnostima produženja članstva. Ono što je jako važno jeste činjenica da u svakom trenutku možete da pređete na drugi paket, onaj koji Vam više odgovara.

Osnovna cena mesečne pretplate na premijum članstvo je samo 498 dinara, odnosno $4,88 ili 4,14€ – jedno piće u lokalnom kafeu! Iznos u valuti nije fiksni i zavisi od kursa narodne banke Srbije, te može da se razlikuje za koji cent gore ili dole. Član koji odabere mesečni paket, ima pristup kompletnom saržaju portala (na veb sajtu i mobilnoj aplikaciji), kao i nagradnom kvizu znanja koji će redakcija da organizuje s blagovremenom najavom.

Godišnja pretlata

Kao što i samo ime kaže, godišnja pretplata podrazumeva premijum članstvo na 365 dana od dana aktivacije, sa automatskim obnavljanjem po isteku roka – ukoliko Vi kao korisik to želite.

Koji su benefiti odabira godišnje pretplate? Kao prvo, cena je na godišnjem nivou za oko 52 odsto niža nego ako plaćate mesec-za-mesec. Dakle ukupno 2.820 dinara ($27,75 odnosno 23,48€) za čitavu godinu. To bi mogao da bude iznos koji se potroši u restoranu brze hrane za samo jedan obrok!

Pored značajne uštede, obezbeđujete sebi sve što i pretplatnik koji je odabrao mesečni paket, plus komplet poklona čija ukupna vrednost uveliko prevazilazi cenu premijum pretplate. Šta to dobijate? Pored elektronske knjige Jela Svete gore Atonske, pripremili smo Vam još lepih iznenađenja. Ako bi Vam sada rekli šta je to, pa ne bi bilo iznenađenje, zar ne? Ali, dopašće Vam se, garantujemo.

Doživotna pretplata

I ovde je situacija sasvim jasna. Jednokratnom uplatom obezbedili ste premijum članstvo za jako, jako dug vremenski period. Doživotno! Po ceni od 11.111 dinara odnosno $111 ili 93,98€, imaćete sve što i članovi sa godišnjim paketom, preuzimanje poklona i nagrada svake godine (da ne biste bili uskraćeni u odnosu na godišnji paket), učešće u nagradnim kvizovima znanja i mnogo toga još. Za jednu jedinu, jednokratnu uplatu. Šta za ta novac može da se kupi? Solidne farmerke, neki od najjeftinijih mobilnih telefona, možda rezervoar goriva prosečnog porodičnog automobila…

Garantovana sigurnost

Sigurni smo da će biti i onih koji ovakav paket mogu da stave pod lupu i pitaju se „šta ako…“. Mi smo kompanija koja ovim poslom želi, namerava i može da se bavi jako, jako dugo i da ga u nekom trenutku preda naslednicima. Dakle, nešto nalik porodičnom poslovanju. To znači da će i doživotna pretplata da traje jako, jako dugo… sa opcijom prenošenja s kolena na koleno.

Zašta se koriste sredstva od pretplate?

Između ostalog, želimo da se angažujemo i na dobrotvornim akcijama. Deo sredstava od svake uplate odvajaće se za one kojima je to najpotrebnije. A ko je to, odlučićete Vi, pretplatnici i donatori (ko bude poželeo, moći će da donira i dodatna sredstva) zajedno sa nama, preko anketa koje ćemo da sprovodimo.

Platforma Srpsko Srce će, ujedno, da služi i kao svojevrsni monitoring utroška sredstava namenjenih dobrotvornim akcijama, jer ćemo rečju, fotografijom i slikom da dokumentujemo sve sprovedene akcije. I tokom radova i na kraju. A ovo je samo, obećavamo, početak onoga što smo zamislili.

Zato, uzmite učešće u očuvanju srpstva, ma gde se bilo ko od nas nalazio. Zajedno smo jači pa ćemo, tako, moći da ostvarimo mnogo više, mnogo brže i mnogo efikasnije. Bez obzira na oblast. Jer, svakom Srbinu je u interesu da održimo dostojanstvo, kulturu, veru, pismo, običaje, da se poslovno povezujemo, ojačavamo i svima pokažemo šta znači izreka „Ne daj Bože da se Srbi slože“…. U našem slučaju – Daj Bože da se Srbi slože… Dobrodošli.

Za svaki problem vezan za pretplatu i proces plaćanja, obratite se na support@srpskosrce.com