gif

Бесплатна регистрација

Бесплатна регистрација | Улогуј се | Заборављена лозинка?

Зашто је добро да се региструјете?

Портал и мобилна апликација srpskosrce.com је нешто сасвим ново на медијском небу. Садржај је намењен, на првом месту, Србима у дијаспори али и свима осталима који текстове, фотографије и видео снимке препознају као интересантне.

Која је разлика између регистрованог и премијум члана? Да би постали регистровани члан, потребно је и довољно унети неопходне податке (име, презиме и имелј адресу), потврдити чланство кликом на линк који добијате на назначену адресу електронске поште и ПОТПУНО БЕСПЛАТНО постајете регистровани корисник, са ширим приступом садржају него гости. Преузимањем апликације са АпСтора или ГуглПлеј продавнице, олакшавате преглед садржаја. Више информација о премијум претплатницима

Направи налог


Премиум претплатници

Претплатници, односно премијум корисници су у могућности да прочитају комплетне текстове, прегледају све расположиве фотографије, одгледају постављене видео снимке… Укратко, могу да уживају у свеукупном садржају, који подразумева и учешће у квизу знања чиме се кандидују за освајање вредних премија, али и да преузму поклон који следује сваком премијум кориснику уз годишњу претплату. Напоменимо само да је појединачна вредност поклона већа од износа годишње претплате, а поклони се бирају тако да одговараају сваком премијум кориснику не само у тренутку претплате већ и на дуже стазе. Ипак, то је само почетак. Наше је да Вас изненадимо новинама које планирамо и припремамо, а на Вама је да уживате.

За активацију премијум налога је потребно посетити секцију АКТИВАЦИЈА (или путем поп-ап банера), унети тражене податке у за то намењена поља, обавити он-лајн уплату за годишњу претплату и, потом, уживати у садржају какав се не може наћи на другим местима. Наиме, није нам циљ да Вас засипамо чланцима које можете да нађете на свим осталим порталима, већ да Вам понудимо нешто оригинално, занимљиво, поучно… У основи све оно што очекујете од медија намењеног Вама, драги земљаци. И све што има везе са домовином, обичајима, језиком, културом… По симболичној цени ћете бити у центру збивања али имаћете могућност да добијете разноразне поклоне чија вредност превазилази износ годишње претплате. И то не само једном и никада више… Трудићемо се да Вам овакве радости приуштимо што је могуће чешће. То, између осталог, зависи и од Вас драги наши…

Како је овај медијски пројект замишљен као интерактиван, очекујемо и од Вас да креирате његов садржај тако што ћете нас контактирати и изразити личне жеље, шта би сте све то волели да видите па и добијете чланством у нашем премијум клубу. Временом, дарови ће бити све вреднији и вреднији, зато будите са нама и подржите све сународнике у домовини и дијаспори. Ми смо ту да будемо веза између свих Срба на свету. И да се развијамо заједно са свима нама. Срећно и уживајте у „Српском Срцу“ које куца у грудима свих нас.