gif

Napravi nalog

Napravi nalog | Uloguj se | Zaboravljena lozinka?

Zašto je dobro da se registrujete?

Portal i mobilna aplikacija srpskosrce.com je nešto sasvim novo na medijskom nebu. Sadržaj je namenjen, na prvom mestu, Srbima u dijaspori ali i svima ostalima koji tekstove, fotografije i video snimke prepoznaju kao interesantne.

Pretplatnici, odnosno premijum korisnici su u mogućnosti da pročitaju kompletne tekstove, pregledaju sve raspoložive fotografije, odgledaju postavljene video snimke… Ukratko, mogu da uživaju u sveukupnom sadržaju, koji podrazumeva i učešće u kvizu znanja čime se kandiduju za osvajanje vrednih premija, ali i da preuzmu poklon koji sleduje svakom premijum korisniku uz godišnju pretplatu. Napomenimo samo da je pojedinačna vrednost poklona veća od iznosa godišnje pretplate, a pokloni se biraju tako da odgovaraaju svakom premijum korisniku ne samo u trenutku pretplate već i na duže staze. Ipak, to je samo početak. Naše je da Vas iznenadimo novinama koje planiramo i pripremamo, a na Vama je da uživate.

Za registraciju je potrebno uneti tražene podatke u za to namenjena polja, obaviti on-lajn uplatu za godišnju pretplatu i, potom, uživati u sadržaju kakav se ne može naći na drugim mestima. Naime, nije nam cilj da Vas zasipamo člancima koje možete da nađete na svim ostalim portalima, beć da Vam ponudimo nešto originalno, zanimljivo, poučno… U osnovi sve ono što očekujete od medija namenjenog Vama, dragi zemljaci. I sve što ima veze sa domovinom, običajima, jezikom, kulturom… Po simboličnoj ceni ćete biti u centru zbivanja ali imaćete mogućnost da dobijete raznorazne poklone čija vrednost prevazilazi iznos godišnje pretplate. I to ne samo jednom i nikada više… Trudićemo se da Vam ovakve radosti priuštimo što je moguće češće. To, između ostalog, zavisi i od Vas dragi naši…

Kako je ovaj medijski projekt zamišljen kao interaktivan, očekujemo i od Vas da kreirate njegov sadržaj tako što ćete nas kontaktirati i izraziti lične želje, šta bi ste sve to voleli da vidite pa i dobijete članstvom u našem premijum klubu. Vremenom, darovi će biti sve vredniji i vredniji, zato budite sa nama i podržite sve sunarodnike u domovini i dijaspori. Mi smo tu da budemo veza između svih Srba na svetu. I da se razvijamo zajedno sa svima nama. Srećno i uživajte u „Srpskom Srcu“ koje kuca u grudima svih nas.