gif

Звездане стазе, нови поклон за најверније

Како време лети? Већ смо у другој години дружења са Вама. Зато, за најверније премијум чланове, припремили смо још један поклон

Морамо да признамо да нам је прва година са Вама прошла невероватно брзо. Као и у свакој прилици када се крајем календарске или пословне године подвлачи црта, то смо урадили и ми. И можемо да кажемо да смо изненађени – позитивно. Ваш одзив и прихватање Српског Срца превазишло је и најоптимистичнија предвиђања свих нас у фирми.

Зато, и поред свих проблема са којима се свакодневно суочавамо из свима познатих разлога, настављамо са још више елана и адреналина и припремамо свима Вама пуно тога новог, интересантног и корисног. Чак и понешто што можда и не очекујете од нас, али свакако верујемо да ће Вам се допасти. Али, о том, по том.

За сада, желимо да Вам представимо нови поклон за све премијум чланове. Да не буде забуне, не само нове већ и постојеће. Пред Вама је први део књиге настале у сарадњи са нашом сталном дописницом, госпођом Милином Крејовић, астрологом, која је припремила електронску књигу Звездане стазе, први део. Ексклузивно за премијум претплатнике портала и мобилне апликације Српско Срце.

Ово издање се бави основама астрологије и написано је на специфичан начин – да га сви разумеју. Често, да не кажемо свакодневно, у прилици сте да чујете како је Сунце у Урану заслужо за неки догађај. Или да транзиција Меркура и његов ретроградни смер кретања проузрокују неке сасвим друге ствари. Коме је то, од нас обичних грађана, јасно? Само онима који се баве астрологијом, макар и у виду хобија. Осталима? Нико појма нема. Е, па Звездане стазе, први део, бави се управо овим стварима и објашњава детаље које астролози подразумевају под – јаснима. Сада су, захваљујући Милини Крејовић, они заиста јасни свима. Постаните премијум члан и преузмите нови поклон, електронско издање књиге за које сте кроз писма и обраћање редакцији на посредан начин исказали велико интересовање. Добродошли у Српско Срце и погледајте шта Вам звезде говоре.

Идемо у нове победе и нова изненађења. Верујте, она су многобројна а ми ћемо Вам их сервирати постепено и у прецизно дозираним количинама. Хвала Вам на поверењу, даље настављамо заједно.