gif

Упркос недаћама…

Да се и у тешка времена може и мора напредовати, потврђује БВК консалтинг, фирма која не само да утврђује своје пословање већ га упркос реланим проблемима на глобалном нивоу прилагођава потребама и захтевима тржишта. У другим државама тога нема баш толико као у Србији, зар не?

Кажу, тешка су времена, тешко је пословати, тешко је стварати капитал и додатну вредност… Истина! Ипак, не смемо се опустити и чекати да нешто „падне с неба“… Уосталом, и ове недаће ће да прођу – верујемо – релативно брзо, па ваља наставити с редовним активностима. А фирме које наставе летећим стартом, имаће приличну предност у односу на оне које су током изолације остале у стању хибернације.

Подсетимо, компанија БВК је идејни креатор, конструктор, произвођач и продавац чувеног ВЕП апарата, намењеног за потпуну елиминацију еректилне дисфункције код мушкараца до које долази због бројних медицинских проблема па и радикалне операције простате. Да би се живот наставио без проблема, неки паметни људи из Србије су понудили решење којим су задовољни корисници не само у домовини већ и много даље. Ево шта ново има да каже Мартина Поповић, маркетинг менаџерка компаније. Погледајте у видеу који следи.