gif

Uprkos nedaćama…

Da se i u teška vremena može i mora napredovati, potvrđuje BVK konsalting, firma koja ne samo da utvrđuje svoje poslovanje već ga uprkos relanim problemima na globalnom nivou prilagođava potrebama i zahtevima tržišta. U drugim državama toga nema baš toliko kao u Srbiji, zar ne?

Kažu, teška su vremena, teško je poslovati, teško je stvarati kapital i dodatnu vrednost… Istina! Ipak, ne smemo se opustiti i čekati da nešto „padne s neba“… Uostalom, i ove nedaće će da prođu – verujemo – relativno brzo, pa valja nastaviti s redovnim aktivnostima. A firme koje nastave letećim startom, imaće priličnu prednost u odnosu na one koje su tokom izolacije ostale u stanju hibernacije.

Podsetimo, kompanija BVK je idejni kreator, konstruktor, proizvođač i prodavac čuvenog VEP aparata, namenjenog za potpunu eliminaciju erektilne disfunkcije kod muškaraca do koje dolazi zbog brojnih medicinskih problema pa i radikalne operacije prostate. Da bi se život nastavio bez problema, neki pametni ljudi iz Srbije su ponudili rešenje kojim su zadovoljni korisnici ne samo u domovini već i mnogo dalje. Evo šta novo ima da kaže Martina Popović, marketing menadžerka kompanije. Pogledajte u videu koji sledi.