gif

Услови коришћења

Последње освежење: 28. август 2019.

Хвала вам што користите Srpskosrce.com. Ови Услови коришћења („Услови“) и наша Политика приватности регулишу ваше коришћење производа компаније NAO MEDIA SYSTEMS DOO (даље: NAO MEDIA SYSTEMS DOO), па Bас молимо да их пажљиво прочитате пре употребе портала „Српске Срце“ и адекватне мобилне апликације. Поред тога, Услови укључују NAO MEDIA SYSTEMS DOO-ов пословни уговор (на адреси https://srpskosrce.com/about/terms), који је овде укључен референцом.

Користећи портал и мобилну апликацију „Српско Срце“, слажете се да се обавежете овим Условима. Ако се не слажете са овим Условима, немојте користити „Српско Срце“. Ако користите „Српско Срце“ у име организације (као што је ваш послодавац), слажете се са овим Условима за ту организацију и указујете на то да имате овлашћење да повежете ту организацију са овим Условима. У том случају, “ви” и “ваш” ће се односити на ту организацију.

С времена на време, може да се деси да изменимо Услове. Ако је измена материјална, као што смо одредили искључиво ми, обавестићемо вас (на пример путем е-поште на адресу е-поште повезану са вашим налогом). Остале промене могу бити постављене на наш блог, па вас молимо да га редовно проверавате. Најновија верзија ће увек бити објављена на нашој страници „Услови“. Настављајући да користите „Српско Срце“ након ступања на снагу измене, пристајете да будете у обавези са измењеним Условима. Ако се не слажете с новим Условима, молимо Вас да престанете да користите „Српско Срце“.

Ваши подаци и одговорности

Да бисте користили “Српско Срце”, морате да креирате налог, било преко Srpskosrce.com или преко свог налога са услугом треће стране, као што су Гугл или Фејсбук. У овом другом случају, ваш “Српско Срце” налог ће бити креиран коришћењем информација које сте дали за ту услугу, као што су ваше име и адреса е-поште и друге личне информације које нам ваше поставке приватности на тој услузи дозвољавају да приступимо.

“Српско Срце” можете користити само ако имате 18 или више година старости и нема никаквих законских препрека да га користите.

Ви сте одговорни за чување лозинке коју користите за приступ сајту и мобилној апликацији “Српско Срце”. Лично сте одговорни за било коју активност на свом налогу, без обзира да ли сте неку другу особу овластили за то или или не. Одмах треба да обавестите “Српско Срце” о сваком неовлашћеном кориштењу вашег налога.

Користећи “Српско Срце”, достављате нам текст, графику, слике, бидео материјал и друге информације (“Ваш садржај”). Том приликом задржавате пуно власништво над својим садржајем. “Српско Срце” не полаже право на власништво над вашим садржајем. Међутим, ви сте такође искључиво одговорни за свој садржај. Наведите да поседујете или имате потребна права на сав садржај и да коришћење вашег садржаја не крши, погрешно примењује или крши права треће стране на интелектуалну својину, или права на јавност или приватност, или трећу страну доводи у заблуду, или доводи до кршења било ког важећег закона или прописа.

Можете да уклоните садржај тако што ћете га избрисати. Међутим, у одређеним случајевима, неки од ваших садржаја (као што су документи које су направили други које сте довели) можда неће бити у потпуности уклоњени и копије вашег садржаја могу наставити да постоје на сајту и апликацији “Српско Срце”. Нисмо одговорни за уклањање или брисање (или неуспех да се уклони или избрише) било који од вашег садржаја.

“Српско Срце” – Права интелектуалне својине

“Српско Срце” и његови издавачи искључиви су власници сајта и мобилне апликације “Српско Срце”, укључујући сва повезана права интелектуалне својине. Овим прихватате да је “Српско Срце” заштићено ауторским правима, заштитним знаком и другим законима Сједињених Држава, Србије, држава Европске уније и свих осталих страних земаља. Слажете се да нећете уклањати, мењати или прикривати било које ауторско право, жиг, услужни жиг или друга власничка права или обавести садржане у или у сајту и мобилној апликацији “Српско Срце”.

“Српско Срце” вам даје ограничену, неискључиву, непреносиву лиценцу за преглед, копирање и приказивање садржаја “Српско Срце” искључиво у вези са вашим дозвољеним коришћењем сајта и мобилне апликације “Српско Срце”.

Опште забране

Слажете се да нећете покушати и/ли урадити било шта од следећег:

 • Испитати, скенирати или тестирати рањивост било којег “Српско Срце” система или мреже или кршити било које мере сигурности или провере аутентичности;
 • приступити, манипулисати или користити нејавна подручја сајта и мобилне апликације “Српско Срце”, компјутерског система “Српско Срце” или система техничке испоруке провајдера “Српско Срце”;
 • Дешифровати, декомпилирати, раставити или користити обрнути инжењеринг било којег софтвера који се користи за рад сајта или мобилне апликације “Српско Срце”;
 • ометати или покушати да ометате приступ било ког корисника, хоста или мреже, укључујући слање вируса, преоптерећење, поплаве, спамовање или бомбардовање поштом у мобилној апликацији и/ли сајту “Српско Срце”;
 • Приступити или претраживати сајт и/ли мобилну апликцију “Српско Срце” или преузмати било коју интелектуалну имовину са сајта и/ли мобилне апликације “Српско Срце” употребом било којег агрегата, софтвера, алата, агента, уређаја или механизма (укључујући паукове, роботе, алате за индексирање, алате за рударење података или слично) осим наших јавно подржаних интерфејса;
 • Поставити злонамерни софтвер или користити “Српско Срце” за дистрибуцију малваре-а;
 • Слати било какве нежељене комуникације, промоције, рекламе, објаве или спамове;
 • Слати измењене, обмањујуће или лажне информације о извору, идентитету извора, укључујући „лажирање“ или „фишинг“;
 • Објавити или пренети било какву лажну или обмањујућу информацију/објаву, или ону која крши права других;
 • опонашати или погрешно представљати ваше повезаности са било којом особом или ентитетом;
 • Повредити приватност других;
 • Повредити било који важећи закон или пропис; или
 • Подстичите или омогућите било којој другој особи да уради било шта од горе наведеног.

Иако нисмо обавезни да пратимо или користимо “Српско Срце” или ваш садржај или да прегледамо или уредимо било који ваш садржај или интелектуално власништво других корисника Српскосрца, имамо право да то учинимо у сврху рада сајта и/ли мобилне апликације “Српско Срце”, обезбедити усаглашеност са овим Условима, или у складу са важећим законом или другим законским прописима/захтевима. Задржавамо право, али нисмо обавезни, да уклонимо или онемогућимо приступ било ком од ваших садржаја, у било које време и без најаве, укључујући, али не ограничавајући се на, ако ми, по сопственом нахођењу, сматрамо да је било који од ваших садржаја неприкладним или кршењем ових Услова. Имамо право да истражимо кршења ових Услова или понашања која утичу на рад и садржај сајта и/ли мобилне апликације “Српско Срце”. Можемо се, такође, консултовати и сарађивати са органима реда и јавног гоњења у циљу процесуирања корисника који крше закон.

ДМЦА / Правила о ауторским правима

Поштујемо закон о ауторским правима и очекујемо од вас да урадите исто. Наша политика је да укинемо оне налоге који свесно крше или за које се верује да свесно крше права власника ауторских права. За више информација погледајте Политику ДМЦА за “Српско Срце” (на адреси https://Srpskosrce.com/about/dmca).

Отказ

Можемо суспендовати сајт и/ли мобилну апликацију “Српско Срце” или прекинути ваш приступ СрпскомСрцу, по сопственом нахођењу, у било које време и без претходног обавештења. На пример, можемо да вам обуставимо или прекинемо коришћење сајта и мобилне апликација ако се не придржавате ових Услова, или користити “Српско Срце” на било који начин који би нам узроковао правну одговорност или ометали друге кориснике сајта и/ли апликације “Српско Срце”. Ако вам обуставимо или укинемо налог, покушаћемо да вас обавестимо унапред и помогнемо вам да дођете до података, иако могу постојати неки случајеви (на пример, понављајући или флагрантно кршење ових Услова, судски налог или опасност за друге кориснике) где га можемо одмах суспендовати. Можете да откажете свој налог у било ком тренутку слањем е-мејла на legal@srpskosrce.com

Изјава о одговорности

ИНТЕЛЕКТУАЛНО СВОЈСТВО САЈТА И МОБИЛНЕ АПЛИКАЦИЈЕ “СРПСКО СРЦЕ” ИЛИ НАШИХ НОСИЛАЦА ЛИЦЕНЦЕ ОБЕЗБЕЂЕНО ЈЕ ПО ПРИНЦИПУ „КАКВО ЈЕСТЕ“ БЕЗ ЈАМСТВА БИЛО КОЈЕ ВРСТЕ. БЕЗ ОГРАНИЧАВАЊА НАВЕДЕНОГ, БЕЗ ИЗУЗЕТКА ОГРАНИЧАВАМО СВАКУ ИМПЛИЦИРАНУ ГАРАНЦИЈУ ПРОИЗВОДЊЕ, ПРИКЛАДНОСТИ ЗА ОДРЕЂЕНУ НАМЕНУ, МИРНО УЧЕШЋЕ И НЕПОВРАТНОСТ И БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ КОЈЕ ТРЕБАЈУ ИЛИ СЕ КОРИСТЕ ЗА ТРГОВИНУ. НЕ ДАЈЕМО ГАРАНЦИЈУ КОЈА ЋЕ “СРПСКО СРЦЕ” ДОВЕСТИ У СИТУАЦИЈУ ДА ВАШЕ ЗАХТЕВЕ ИСПУЊАВА БЕСПОГОВОРНО ИЛИ ЋЕ ЛИЧНЕ ПОДАТКЕ ДА ВАМ СТАВИ НА РАСПОЛАГАЊЕ НА БАЗИ НЕПРЕКИДЕНОГ, СИГУРНОГ ИЛИ БЕЗГРЕШНОГ СТАВА. НЕ ДАЈЕМО ЈАМСТВО У ВЕЗИ СА КВАЛИТЕТОМ, ТОЧНОШЋУ, ПРАВИЛНОСТИМА, ИСТИНИТОСТИ, ПОТПУНОСТИ ИЛИ ПОУЗДАНОСТИ НАШЕ ИНТЕЛЕКТУАЛНЕ СВОЈИНЕ.

Одштета

Ослободићете и задржати “Српско Срце” и његове службенике, директоре, запосленике и агенте од и против било каквих потраживања, спорова, захтева, одговорности, штете, губитака, трошкова и издатака, укључујући, без ограничења, разумне правне и рачуноводствене накнаде, настале из или на било који начин повезан са (1) вашим приступом или употребом сајта и/ли мобилне апликације “Српско Срце” или интелектуалне својине наших даваоца лиценце; (2) Ваш садржај; или (3) ваше кршење ових Услова.

Ограничење од одговорности

НИСУ “СРПСКО СРЦЕ” НИ БИЛО КОЈЕ ДРУГЕ СТРАНЕ У КРЕИРАЊУ, ПРОИЗВОДЊИ ИЛИ ИСПОРУЧИВАЊУ ПРОИЗВОДА “СРПСКО СРЦЕ”, УКЉУЧУЈУЋИ НАШЕ ЛИЦЕНЦЕ, ОДГОВОРНЕ ЗА БИЛО КОЈЕ ИНЦИДЕНТЕ, ПОСЕБНЕ, ПРИМЕРНЕ ИЛИ ПОСЛЕДИЧНЕ ШТЕТЕ, УКЉУЧУЈУЋИ ГУБИТАК ДОБИТИ, ГУБИТАК ПОДАТАКА ИЛИ СИСТЕМ НЕДОСТАТАК ИЛИ ТРОШКОВИ ЗАМЕНА УСЛУГА ИЗВАН ИЛИ У ПОВЕЗИВАЊУ СА ОВИМ УСЛОВИМА ИЛИ ОД УПОТРЕБЕ ИЛИ НЕМЕРЉИВОСТИ КОРИШЋЕЊА ИНТЕЛЕКТУАЛНЕ СВОЈИНЕ САЈТА И/ЛИ МОБИЛНЕ АПЛИКАЦИЈЕ “СРПСКО СРЦЕ” ИЛИ НАШИХ ЛИЦЕНЦИ, ОСТАЛИХ ПРАВНИХ ТЕОРИЈА И БИЛО ИЛИ НЕ “СРПСКО СРЦЕ” ЈЕ ОБАВЕШТЕНО О МОГУЋНОСТИ ТАКВЕ ШТЕТЕ, ЧАК И АКО ЈЕ ОСТВАРЕНА ОГРАНИЧЕНА ПОМОЋ ЗА НАВЕДЕНО ДА СЕ ОСТАЈЕ ОД ЊЕГОВЕ ОСНОВНЕ СВРХЕ. НЕКЕ ЈУРИСДИКЦИЈЕ НЕ ДОЗВОЉАВАЈУ ИСКЉУЧЕЊЕ ИЛИ ОГРАНИЧАВАЊЕ ОДГОВОРНОСТИ ЗА ПОСЛЕДИЧНЕ ИЛИ СЛУЧАЈНЕ ШТЕТЕ, ТАКО ГОРЊЕ ОГРАНИЧЕЊЕ НЕ МОЖЕТЕ ПРИМЕНИТИ НА ВАС.

У СВАКОМ СЛУЧАЈУ УКУПНА ОДГОВОРНОСТ НЕЋЕ БИТИ ПРИМЕЊЕНА НА “СРПСКО СРЦЕ” ИЗА ИЛИ У ПОВЕЗАЊУ СА ОВИМ УСЛОВИМА ИЛИ ОД КОРИШЋЕЊА ИЛИ НЕОБВЕЗНОСТИ КОРИШЋЕЊА СРПСКОГСРЦА ИЛИ ПРИСТУПА ВАШЕМ САДРЖАЈУ. АКО НИСТЕ ИМАЛИ БИЛО КОЈЕ ОБАВЕЗЕ ПЛАЋАЊА ПРЕМА САЈТУ И/ЛИ МОБИЛНОЈ АПЛИКАЦИЈИ “СРПСКО СРЦЕ”, КАО ПРИМЕЊИВО. ОГРАНИЧЕЊА ОШТЕЋЕЊА ОСНОВНИ СУ ЕЛЕМЕНТИ ОСНОВЕ ИЗМЕЂУ САЈТ И МОБИЛНЕ АПЛИКАЦИЈЕ “СРПСКО СРЦЕ” И ВАС.

Упркос резолуцији

Надлежно право

Ови Услови и било које активности које се на њих односе ће бити регулисане законима Републике Србије, без обзира на одредбе о сукобу закона.

Споразум о арбитражи

Ви и “Српско Срце” се слажете да ће сваки спор, тужба или спор који произлази из или у вези са овим Условима или кршењем, престанком, извршењем, тумачењем или ваљаношћу или употребом сајта и/ли апликације “Српско Срце” (колективно, „Спорови“) бити решени обавезујућом арбитражом, осим што свака страна задржава право: (1) да поднесе појединачну тужбу у суду за спорове мале вредности и (2) да тражи судску забрану или друго правично ослобађање у надлежном суду ради спречавања стварног или угроженог кршења, проневере или кршења ауторска права, заштитних знакова, пословне тајне, патената или других права интелектуалне својине (акција описана у претходној клаузули (2), „Заштита права интелектуалне својине“). Искључива надлежност и место било које активности заштите ИП-а биће државни и савезни судови који се налазе у Србији, а свака од странака се одриче било каквог приговора на надлежност и место одржавања таквих судова. Прихватате и слажете се да се ви и “Српско Срце” одричу права на суђење од стране пороте или да учествујете као тужилац или члан класе у било којој наводној класној радњи или заступничком поступку. Осим тога, осим ако се ви и “Српско Срце” другачије писано не сложите, арбитар не може објединити захтеве више од једне особе и не може на други начин председавати било којим обликом било којег поступка у класи или представништву. Ако се овај специфични параграф сматра непроведивим, онда ће целина овог одељка „Решавање спорова“ бити сматрана неважећом. Осим у случају предвиђеном у претходној реченици, одељак „Решавање спорова“ ће преживети било какво раскидање ових Услова.

Правила о арбитражи

Арбитражу ће водити српски арбитри које одреди Суд у Србији – Београду у складу са Правилима о трговинској арбитражи и додатним процедурама за спорове везане за потрошаче, а затим на снази, осим ако је модификована овим „решавањем спорова“ секција.

Арбитражни процес

Страна која жели да иницира арбитражу мора дати другој страни писмени захтев за арбитражу као што је наведено у правилима ААА. Арбитар (судски вештак) ће бити лице који има дозволу за обављање ове делатности и биће изабран од стране суда из списка судских вештака.

Локација и поступак арбитраже

Осим ако се ви и “Српско Срце” не договорите другачије, арбитража ће се водити у месту седишта NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а. Ако ваш захтев не прелази динарску противвредност од 10.000 америчких долара, арбитража ће се водити искључиво на основу докумената које ви и “Српско Срце” предате арбитру, осим ако не затражите саслушање или ако арбитар утврди да је потребно саслушање. Ако ваш захтев прелази 10.000 америчких долара, ваше право на саслушање биће одређено правилима суда.

Одлука арбитра (судског вештака)

Арбитар (судски вештак) ће донети одлуку у року који је одређен у правилима суда. Одлука арбитра (судског вештака) ће укључити битне налазе и закључке на којима је арбитар (судски вештак) засновао одлуку. Пресуда о арбитражној одлуци може се поднети било ком суду који има ту надлежност. Додела штете мора бити у складу са условима из горњег одељка „Ограничење одговорности“ у вези са врстама и износима штете за које се странка може сматрати одговорном. Арбитар (судски вештак) може доделити деклараторну или судску забрану само у корист тужиоца и само у оној мери у којој је то потребно да би се пружила помоћ која је оправдана појединачним захтевом тужиоца. Ако победите у арбитражи, имате право на рефундацију/исплату адвокатских накнада и трошкова, у обиму предвиђеном важећим законом. “Српско Срце” неће тражити, и овиме се одриче свих права које може имати по важећем закону за поврат, адвокатске накнаде и трошкове ако победи у арбитражи.

Трошкови и накнаде

Ваша је дужност и одговорност да платите било какве таксе за подношење административне и арбитражне таксе као што је наведено у Правилима. Међутим, ако ваш захтев за надокнаду штете не прелази противдинарску вредност од 75.000 долара на дан поднођења захтева, “Српско Срце” ће платити све таксе, осим ако арбитар не утврди да је или ваш захтев или решење тражено у вашем захтеву за арбитражу било неозбиљно или је донесено због неоправданог циља.

Измене

Без обзира на одредбе горњег одељка „Измене“, ако “Српско Срце” промени овај део „Решавање спорова“ након датума када сте први пут прихватили ове Одредбе (или прихватили било које накнадне измене ових Услова), можете одбити било коју такву промену тако што ћете нам послати писано обавештење (укључујући е-мејлом на legal@Srpskosrce.com) у року од 30 дана од датума када је таква промена ступила на снагу, као што је назначено у датуму „Последње ажурирање“ или у датуму е-мејла пристиглог од стране NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а да вас обавестите о таквој промени. Одбијањем било какве измене, слажете се да ћете прихватити арбитражу било којег Спора између Вас и NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а у складу са одредбама овог одељка „Решавање спорова“ од датума када сте први пут прихватили ове Услове (или прихватили накнадне измене ових Услова).

Општи услови

Ови Услови чине целокупно и ексклузивно разумевање и споразум између NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а и Вас у вези са сајтом и/ли мобилном апликацијом “Српско Срце”, и ови Услови замењују и замењују све претходне усмене или писане договоре или споразуме између NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а и Вас у вези сајта и/ли мобилне апликације “Српско Срце”, осим ако постанете пословни партнер или сарадник сата и/ли мобилне апликације “Српско Срце”. Уговором, било пре или након разматрања ових Услова, услови и услови Пословног споразума ће се регулисати било којом супротном одредбом. Ако из било ког разлога надлежни суд утврди да је било која одредба ових Услова неважећа или непроведива, та одредба ће се извршити у највећој могућој мери, а остале одредбе ових Услова ће остати у пуној снази и дејству.

Ове Услове не можете преносити или преносити по закону или на други начин, без претходног писаног пристанка NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а. Сваки покушај да доделите или пренесете ове Услове, без такве сагласности, биће ништаван и без ефекта. “Српско Срце” може слободно доделити или пренети ове Услове без ограничења. У складу са горе наведеним, ови Услови ће обавезивати и примењивати у корист странака, њихових наследника и овлашћених лица.

Сва обавештења или друга саопштења која пружа “Српско Срце” у складу с овим Условима, укључујући оне у вези с изменама ових Услова, даће се: (1) од “Српско Срце” путем е-поште; или (2) постављањем на нашу веб страницу. За обавештења која се достављају електронском поштом, датум пријема ће се сматрати датумом када је такво обавештење достављено.

Неуспех Српскогсрца да спроведе неко право или одредбу ових Услова неће се сматрати одрицањем од тих права. Одрицање од било којег таквог права или одредбе ступа на снагу само ако је у писаном облику и потписано од стране овлашћеног представника NAO MEDIA SYSTEMS DOO-а. Осим ако је изричито наведено у овим Условима, коришћење било које стране било ког његовог правног лека под овим Условима неће утицати на друге правне лекове под овим Условима или на други начин.

Контакт информације

Ако имате питања у вези са овим Условима, контактирајте нас на info@srpskosrce.com

УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА ОБЈАВА

Регистровани корисници портала и мобилне апликације srpskosrce.com имају могућност да – уз једнократну уплату накнаде за сваку од објава – поставе личну објаву у истоименој рубрици која има две подкатегорије:
1) честитке – намењене за објаве поводом срећних догађаја и
2) умрлице/помени, у сећање свих оних који више нису међу нама.

Сваки корисник који жели да постави било коју објаву у овој рубрици и њеним подкатегоријама, обавезује се под пуном материјалном и кривичном одговорношћу да ће унети и објавити потпуно тачне и истините податке као и фотографију (уколико то жели).

Редакција портала и мобилне апликације srpskosrce.com као и издавач НАО Медија Системс и сви ангажовани у продукцији садржаја за истоимени портал и мобилну апликацију као и све пратеће активности неопходне за нормално функционисање издавача и портала/мобилне аликације, ограђују се и у потпуности одричу било које и било какве личне и правне одговорноси за (не)истинитост, (не)исправност и веродостојност објављених података односно фотографија, као и за повреду приватности било које личности, емотивне ломове, било које штете настале објавом неистинитих, неисправних и неадекватних података о било којој особи и/ли догађају, у било ком временском периоду.

Регистровани корисник који користи услуге рубрике Објаве наставком њеног коришћења безусловно прихвата све услове коришћења као и сваку кривичну и/ли материјалну одговорност која проистекне из злоупотребе рубрике, нетачних података унетих у обавезна и необавезна поља, неисправних података унетих у обавезна и необавезна поља, података који нису веродостојни као и фотографија које приказују неку другу особу и/ли малолетно лице које није предмет Објаве.

Корисник који поставља Објаву, самим чином поставке Објаве, потврђује да има право и/ли сагласност особе на фотографији и/ли њених повезаних лица да ту конкретну фотографију употреби у сврху Објаве, без обзира да ли је лице на фотографији малолетно или пунолетно. Корисник који поставља Објаву се обавезује да неће злоупотребити фотографију нити поставити Објаву са експлицитним садржајем насиља, секса, неприкладног понашања и/ли било ког другог вида друштвено неприхватљивог понашања у јавости.

Редакција портала и мобилне апликације srpskosrce.com и њеног издавача НАО Медија Системс се у потпуности ограђује од сваке одговорности (материјалне и нематеријалне) за злонамерну објаву података везаних за било коју јавну личност из света уметности, спорта, политике и било ког другог вида јавног живота, као и за сваку од могућих последица које произилазе из неадркватног и недозвољеног коришћења рубрике Објаве од стране Корисника.

Регистровани корисник који користи услуге које нуди рубрика Обајве, обавезује се да ће у тражена поља унети искључиво истините и тачне податке као и припадајућу фотографију која приказује лице у предмету. Регистровни корисник, такође, под пуном материјалном и кривичном одговорношћу на себе прихвата све последице и сваку материјалну, нематеријалну и кривичну одговорност које настану услед кршења правила коришћења рубрике Објаве и у потпуности ослобађа било које одговорности и/ли гоњења било ког лица повезаног са привредним друштвом НАО Медија Системс запослених у тој медијској кући и чланова колегијума и редкције портала и мобилне апликације srpskosrce.com.

Корисник се, такође, обавезује да ће пре уплате једнократне накнаде за објављивање и саме објаве, обавити преглед и извршити неопходне измене и/ли исправке у унетом материјалу, чиме по још један пут прхвата и потврђује све услове коришћења рубрике Објаве.

Особа која поставља Објаву је самим њеним коришћењем сагласна да редакција по слободној вољи уклони већ постављену Објаву или спречи њено публиковање уколико посумња да постоји било који елемент злоупотребе и то без обавезе да изврши повраћај евентуално уплаћене накнаде за публиковање Објаве.