gif

Uslovi kupovine

Srpsko Srce je multimedijalni sadržaj sačinjen od veb portala i mobilne aplikacije, koje nalatu premijum članarine i posebnih usluga obavlja u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima Republike Srbije.

Mobilna aplikacija je hibridna, što znači da je skoro sav sadržaj (više od 90 odsto) u njoj identičan sistemu primenjenom kod Internet prezentacije. Razlika je u tome što je na aplikaciji prikazan blago redukovan sadržaj prilagođenom korišćenju na mobilnim (telefonima) i tablet uređajima. Količina sadržaja koja se ne prikazuje u aplikaciji ni u kom obliku ne umanjuje korisničko iskustvo koje imaju pretplatnici na Internet prezentaciji (vebsajtu). Najbitnija razlika je što korisnik aplikacije mora da registruje nalog kako bi bio u mogućnosti da nastavi s korišćenjem aplikacije. Ostatak funkcionalnosti je identičan sa vebsajtom.

Kao što je to već naglašeno, registrovani korisnik ima pristup određenom broju otključanih tekstova (za tazliku od gosta koji preko vebsajta, u većini slučajeva, može da vidi samo naslove i uvodne fotogragije). Korisnik koji portalu Srpsko Srce pristupa preko mobilnih uređaja to može učiniti na identičan način kao što interakciju i sadržaj koristi preko Internet prezentacije. Na primer: korisnik aktivira premijum pretplatu (koraci su identični kao kada se ista radnja obavlja preko Internet prezentacije), prati sadržaj u celosti sa svim pripadajućim tekstovima, fotografija, avideo sadržajem (ukoliko ga ima), postavlja objavu, učestvuje u kvizu znanja i drugo. Detaljni uslovi za kupovinu premijum članarine i drugih usluga dostupnih na platformi (na prvom mestu Objava) navedeni su u tekstu koji sledi.

Registracija

Da biste mogli da postanete premijum korisnik usluga koje se nude na veb stranici www.srpskosrce.com ili u okviru mobilne aplikacije Srpsko Srce dostupne na AppStore i GooglePlay prodavnicama, morate da preduzmete sledeće korake:

  • Da se registrujete i popunite sva polja i potrebne podatke koji se odnose na Vašu ličnost (pravila o Obaveštenjima o privatnosti možete naći ovde) kao i ostale neophodne pristupne podatke
  • Da prihvatite sve uslove korišćenja i politiku privatnosti
  • Nakon završetka procedure registracije, na vašu email adresu (koju ste uneli u registracionim podacima) će stići aktivacioni email gde morate da klikom na automatski izgenerisan link da potvrdite validnost vaše email adrese.
  • Nakon aktivacije vašeg naloga, na profilu vašeg naloga možete da vidite vaš status članstva i da aktivirate premijum članarnu (ukoliko to želite). Na strani aktivacije premijum članarine ćete imati važne podatke koje se tiču plaćanja i valuta plaćanja
  • Klikom na taster plaćanja premijum pretplate, neophodno je da prihvatite uslove kupovine

Proces plaćanja platnom karticom

U ovom koraku treba da unesete kartične podatke koji se tiču kupca (Vas) i adresu elektronske pošte na koju ćete dobiti potvrdu uspešne kupovine. Podaci o kupcu su podaci koji će biti navedeni na računu koji će vam biti prosleđen elektronskom poštom. Na osnovu Zakona Republike Srbije, račun obrađen elektronskim putem je validan bez potpisa i pečata, te se takava prihvata u svim knjigovodstvenim i poreskim dokumentima.

Vaši kartični podaci se neće čuvati u sistemu tako da ne postoji mogućnost zloupotrebe.
Platni procesor na platformi Srpsko Srce je usluga koju puža kompanija Chip Card d.o.o. Beograd.

Podaci kompanije:

NAO MEDIA SYSTEMS DOO
7. ulica Grge Andrijanovića 10a, 11000 Beograd-Palilula; Matični broj: 21520870; PIB: 111676420;
Delatnost: veb portali; Šifra delatnosti: 6312;
Telefon: +381 64 9 323 723; Email: info@naoms.rs; Sajt: www.naoms.rs

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na:

- email-om: info@srpskosrce.com
- SMS-om, Viber, Whats Up aplikacijama na broj: +381 64 9 323 723
- ili pozivom na mobilni broj +381 64 9 323 723

Dostava robe/usluge i eventualna ograničenja

Neposredno po uplati godišnjeg iznosa za premijum članstvo, biće otključan pristup kompletnog sadržaja vebsajta i aplikacije, a sa naloga koji je registrovan za premijum članstvo. Tako ćete moći da iskoristite pun potencijal svega onoga što Srpsko Srce nudi, uključujući tu kompletan sardžaj (pisani, audio i video), učešće u kvizu znanja, dobijanju jedinstvenog linka za preuzimanje poklona koji sleduje svakom premijum pretplatniku (vrednost poklona je nominalno veća od iznosa premijum pretplate) i drugo.

Vaša kartica će biti zadužena za iznos naznačen na našem sajtu, sa eventualnim odstupanjima vezanim za kursne razlike, ali bez ikakvih drugih skrivenih troškova. Premijum članstvo ne podleže bilo kakvim carinskim, poreskim, distributivnim niti bilo kojim drugim ograničenjima i propisima, tako da je u potpunosti dostupno širom sveta gde god postoji odgovarajuća Internet konekcija.

Politika reklamacija

Korisnik premijum članstva može u roku od 7 (sedam) dana da zatraži povraćaj sredstava ukoliko nije u mogućnosti da razume jezik ili pismo na kome je sadržaj kreiran. Sredstva će biti vraćena sa umanjenjem za manipulativne troškove u iznosu od 40% uplaćenog iznosa, ali samo za korisnike koji nisu preuzeli pripadajući poklon. S obzirom na to da je vrednost poklona višestruko veća od iznosa premijum članarine, svaki korisnik koji je preuzeo poklon gubi pravo na povraćaj iznosa uplaćenog na ime godišnje premijum članarine na aplikaciju SrpskoSrce. Članarina će, tako, ostati aktivna do datuma isteka (365 dana od dana uplate), a korisnik u međuvremenu ima sva prava koja mu pripadaju po osnovu premijum članstva.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime SrpskogSrca, obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Korisnicima dajemo mogućnost izbora uključujući tu i mogućnost odluke da li žele ili ne žele da se izbrišu sa mejling lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla. Svi zaposleni u SrpskomSrcu, kao i svi oni koji na direktan ili indirektan način učestvuju u kreiranju sadržaja i imaju pristup podacima korisnika, odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose preko javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Chip Card a.d. Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama Chip Card-a. Ni jednog jedinog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju otkazivanja usluge i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Srpsko Srce je u obavezi da povraćaj obavlja isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.