gif

ЗНАЊЕ ЗАРАЂУЈЕ – SRPSKOSRCE.COM НАГРАЂУЈЕ

Драги наши,

Специјално за Вас – Србе у дијаспори – припремили смо нови портал и мобилну апликацију који ће, бар делимично, да ублаже носталгију за родном грудом и олакшају боравак у иностранству.

За почетак, припремили смо мали промотивни квиз знања, са циљем да Вас делимично уведемо у ритам СрпскогСрца, али и да Вам прекратимо слободно време. На занимљив начин. Наравно, ово је добра прилика да се упознате са концептом квиза знања, који ће бити саставни део пројекта. Дакле, уз читање занимљивости Србије и из Србије, гледања ауторских видео материјала и друго, бићете у прилици да се бар једном месечно окушате у квизу знања за који припремамо вредне и лепе награде.

Правила за играње промотивног квиза знања су крајње једноставна: постављамо Вам по 10 питања на које треба да одговорите тачно (одабиром једног од понуђених одговора), што је могуће брже. У бодовање улази тачност одговора и време за које су дати (тачни) одговори.

Али, обратите пажњу: да би коначни резултати били што је могуће реалнији и поштенији, време се мери стотинкама секунде и могуће је одиграти само једном квиз са вашим налогом.

Зато, будите пажљиви али и брзи, јер Вас и у овој фази очекују награда Премијум чланарине на порталу и мобилној апликацији srpskosrce.com, која откључава комплетан садржај укључујући ту и видео, омогућава му учешће у игрању премијум квиза знања (са вредним наградама за најбоље) и преузимање изузетно вредног поклона који редакција даје премијум члановима као знак захвалности за поверење и допринос у жељи да сви Срби у свету, ма где да су, остану – Срби!

1. МЕСТО – годишња Премијум претплата + поклон
2. МЕСТО – шестомесечна Премијум претплата
3. МЕСТО – тромесечна Премијум претплата
ОД 4. ДО 10. МЕСТА – месец дана Премијум претплате

Зато, дајте лични допринос у циљу очувања српства, жеље да Срби остану прави Срби ма где да су, да осете ритам свог српског срца (.com), да свима с поносом покажемо ко смо, шта смо и колико смо као народ стари, шта смо све допринели светској баштини… А тога има поприлично!

Добро нам дошли и срећно! Свакако настављамо да се дружимо – што више и што дуже, на опште задовољство.

Напомена: за учешће у квизу је потребно да се БЕСПЛАТНО региструјете на порталу

ИГРАЈ КВИЗ И ОСВОЈИ НАГРАДУ
1. коло – трајање до 29. фебруара 2020.
проглашење победника – 2. марта 2020