gif

ZNANJE ZARAĐUJE – SRPSKOSRCE.COM NAGRAĐUJE

Dragi naši,

Specijalno za Vas – Srbe u dijaspori – pripremili smo novi portal i mobilnu aplikaciju koji će, bar delimično, da ublaže nostalgiju za rodnom grudom i olakšaju boravak u inostranstvu.

Za početak, pripremili smo mali promotivni kviz znanja, sa ciljem da Vas delimično uvedemo u ritam SrpskogSrca, ali i da Vam prekratimo slobodno vreme. Na zanimljiv način. Naravno, ovo je dobra prilika da se upoznate sa konceptom kviza znanja, koji će biti sastavni deo projekta. Dakle, uz čitanje zanimljivosti Srbije i iz Srbije, gledanja autorskih video materijala i drugo, bićete u prilici da se bar jednom mesečno okušate u kvizu znanja za koji pripremamo vredne i lepe nagrade.

Pravila za igranje promotivnog kviza znanja su krajnje jednostavna: postavljamo Vam po 10 pitanja na koje treba da odgovorite tačno (odabirom jednog od ponuđenih odgovora), što je moguće brže. U bodovanje ulazi tačnost odgovora i vreme za koje su dati (tačni) odgovori.

Ali, obratite pažnju: da bi konačni rezultati bili što je moguće realniji i pošteniji, vreme se meri stotinkama sekunde i moguće je odigrati samo jednom kviz sa vašim nalogom.

Zato, budite pažljivi ali i brzi, jer Vas i u ovoj fazi očekuju nagrada Premijum članarine na portalu i mobilnoj aplikaciji srpskosrce.com, koja otključava kompletan sadržaj uključujući tu i video, omogućava mu učešće u igranju premijum kviza znanja (sa vrednim nagradama za najbolje) i preuzimanje izuzetno vrednog poklona koji redakcija daje premijum članovima kao znak zahvalnosti za poverenje i doprinos u želji da svi Srbi u svetu, ma gde da su, ostanu – Srbi!

1. MESTO – godišnja Premijum pretplata + poklon
2. MESTO – šestomesečna Premijum pretplata
3. MESTO – tromesečna Premijum pretplata
OD 4. DO 10. MESTA – mesec dana Premijum pretplate

Zato, dajte lični doprinos u cilju očuvanja srpstva, želje da Srbi ostanu pravi Srbi ma gde da su, da osete ritam svog srpskog srca (.com), da svima s ponosom pokažemo ko smo, šta smo i koliko smo kao narod stari, šta smo sve doprineli svetskoj baštini… A toga ima poprilično!

Dobro nam došli i srećno! Svakako nastavljamo da se družimo – što više i što duže, na opšte zadovoljstvo.

Napomena: za učešće u kvizu je potrebno da se BESPLATNO registrujete na portalu

IGRAJ KVIZ I OSVOJI NAGRADU
1. kolo – trajanje do 29. februara 2020.
proglašenje pobednika – 2. marta 2020