gif

Нови пакети претплате прилагођени свима

Као што смо на почетку рада обећали, константно ћемо да уводимо новости на платформи Српско Срце. Једна од првих је проширење могућнсти обезбеђивања премијум претплате, које ће многима да олакша коришћење, унапреди квалитет доступног садржаја и много тога још

Овај корак смо били спремни да понудимо далеко раније, али догађаји од тренутка покретања Српског Срца до дана данашњег свима су отежали пословање, свакодневни рад, али и оправданост повлачења нових потеза, понуде нових производа…

Ово је само прва у низу новотарија које Вас очекују у наредном периоду, ствари које ће Вам – сигурни смо – побољшати расположење и омогућити да обрадујете себе, себи драге а и многе друге Србе жељне лепих ствари, дешавања, вести…

Дакле, кренио редом, од прве иновације на платформи Српско Срце. Од сада па на даље, нудимо три врсте премијум претплате која са собом доноси бројне могућности, изненађења, награде, поклоне… И још пуно тога. Прва опција је чланарина на месечној основи, друга на годишњој а трећа подразумева једнократно плаћање за доживотно чланство.

Месечна претплата

Основна претплата у трајању од месец дана, омогућава кориснику да се детаљно упозна са платформом и свим њеним могућностима. Премијум чланарина се обнавља аутоматски, све док то корисник жели, тако да није неопходно сваког месеца да се бави формалностима продужења чланства. Оно што је јако важно јесте чињеница да у сваком тренутку можете да пређете на други пакет, онај који Вам више одговара.

Основна цена месечне претплате на премијум чланство је само 498 динара, односно $4,88 или 4,14€ – једно пиће у локалном кафеу! Износ у валути није фиксни и зависи од курса народне банке Србије, те може да се разликује за који цент горе или доле. Члан који одабере месечни пакет, има приступ комплетном саржају портала (на веб сајту и мобилној апликацији), као и наградном квизу знања који ће редакција да организује с благовременом најавом.

Годишња претлата

Као што и само име каже, годишња претплата подразумева премијум чланство на 365 дана од дана активације, са аутоматским обнављањем по истеку рока – уколико Ви као корисик то желите.

Који су бенефити одабира годишње претплате? Као прво, цена је на годишњем нивоу за око 52 одсто нижа него ако плаћате месец-за-месец. Дакле укупно 2.820 динара ($27,75 односно 23,48€) за читаву годину. То би могао да буде износ који се потроши у ресторану брзе хране за само један оброк!

Поред значајне уштеде, обезбеђујете себи све што и претплатник који је одабрао месечни пакет, плус комплет поклона чија укупна вредност увелико превазилази цену премијум претплате. Шта то добијате? Поред електронске књиге Јела Свете горе Атонске, припремили смо Вам још лепих изненађења. Ако би Вам сада рекли шта је то, па не би било изненађење, зар не? Али, допашће Вам се, гарантујемо.

Доживотна претплата

И овде је ситуација сасвим јасна. Једнократном уплатом обезбедили сте премијум чланство за јако, јако дуг временски период. Доживотно! По цени од 11.111 динара односно $111 или 93,98€, имаћете све што и чланови са годишњим пакетом, преузимање поклона и награда сваке године (да не бисте били ускраћени у односу на годишњи пакет), учешће у наградним квизовима знања и много тога још. За једну једину, једнократну уплату. Шта за та новац може да се купи? Солидне фармерке, неки од најјефтинијих мобилних телефона, можда резервоар горива просечног породичног аутомобила…

Гарантована сигурност

Сигурни смо да ће бити и оних који овакав пакет могу да ставе под лупу и питају се „шта ако…“. Ми смо компанија која овим послом жели, намерава и може да се бави јако, јако дуго и да га у неком тренутку преда наследницима. Дакле, нешто налик породичном пословању. То значи да ће и доживотна претплата да траје јако, јако дуго… са опцијом преношења с колена на колено.

Зашта се користе средства од претплате?

Између осталог, желимо да се ангажујемо и на добротворним акцијама. Део средстава од сваке уплате одвајаће се за оне којима је то најпотребније. А ко је то, одлучићете Ви, претплатници и донатори (ко буде пожелео, моћи ће да донира и додатна средства) заједно са нама, преко анкета које ћемо да спроводимо.

Платформа Српско Срце ће, уједно, да служи и као својеврсни мониторинг утрошка средстава намењених добротворним акцијама, јер ћемо речју, фотографијом и сликом да документујемо све спроведене акције. И током радова и на крају. А ово је само, обећавамо, почетак онога што смо замислили.

Зато, узмите учешће у очувању српства, ма где се било ко од нас налазио. Заједно смо јачи па ћемо, тако, моћи да остваримо много више, много брже и много ефикасније. Без обзира на област. Јер, сваком Србину је у интересу да одржимо достојанство, културу, веру, писмо, обичаје, да се пословно повезујемо, ојачавамо и свима покажемо шта значи изрека „Не дај Боже да се Срби сложе“…. У нашем случају – Дај Боже да се Срби сложе… Добродошли.

За сваки проблем везан за претплату и процес плаћања, обратите се на support@srpskosrce.com