gif

Šta nam govore zvezde za 2021? Univerzalni horoskop

Šta nam donosi velika konjukcija Saturna i Jupitera u Vodoliji, i kako će sve to da utiče na znake Zodijaka u tekućoj 2021. godini?

Velika konjunkcija Jupitera i Saturna, dogodila se 21. decembra 2020. godine i bila je vidljiva sa zemlje. Ova pojava je, još, poznata kao Božićna zvezda ili Božićni poljubac. Interesantno.

Konjunkcije Jupitera i Saturna dešavaju se na svakih 20 godina, ali nisu sve specifične i posebne. Svakih 200 godina, ova konjunkcija se dešava u drugom elementu, pa tako se ova konjunkcija, posle dva veka boravka u zemljanom, krutom i materijalističkom elementu, prelazi u vazdušni, lakši i intelektualni element.

Poslednje velike konjunkcije Saturna i Jupitera koje se videla sa Zemlje, dogodile su se 1226, 1623, 1683. i 2020. godine a naredne će biti 2080, 2417. i 2477. godine.

Ova vidljiva konjunkcija Saturna i Jupitera bila je pre skoro 800 godina, tačnije 1226. godine. Mnogi ovaj događaj smatraju kao početak ere Vodolije, mada prava era Vodolije tek treba da dođe. Akcent ove konjunkcije će biti na širenju vidika i postavljanje prioriteta značajnih za veliki broj svetske populacije, a ne samo za određenu grupu ljudi. Sve te velike promene biće propraćene i velikim tehnološkim i naučnim otkrićima, koja će poboljšati život ljudi na planeti.

Konjunkcija ove dve planete u Vodoliji, doneće veliku nadu u bolje sutra, ali moramo znati da se to neće dogoditi preko noći. Globalni napredak i dobrobit ljudima biće ostvareni uz korišćenje novih tehnologija i naučnih dostignuća uz poštovanje prirode. To neće ići lako, prvo od prihvatanja novih načela razmišljanja, prihvatanja novih uverenja, pa sve do promene ponašanja onih kojima dosadašnji način življenja i delovanja donosi velike benefite.

U ovom periodu velikih promena, realno je očekivati razne vrste protesta i pobuna većine nezadovoljnih, što će dovesti do promene ali uz određenu cenu. Ovaj tranzit Saturna i Jupitera kroz Vodoliju u 2021. godini, doneće uvod u novu eru globalnog razmišljanja i ponašanja ljudi.

Ova velika konjunkcija uneće promene u život svih nas. Kakve promene konjunkcija od 21.12.2020. donosi horoskopskim znacima? Krenimo redom.

Ovan

Posao:
Glavno težište je na karijeri koja ide uzlazno, pomoći od prijatelja, saradnje sa nekim ko živi daleko. Promene u načinu komunikacije

Ljubav:
U ljubavi moguće novo poznanstvo ali i vraćanje nekoga iz prošlosti.

Zdravlje:
Obratiti pažnju na hronične bolesti ili stare probleme.

Bik

Posao:
Velika okupiranost poslom, visok položaj i dobro plaćen posao. Dobro za državni posao i političku karijeru. Bikovi treba da vode računa o zakonskim propisima. Od velike važnosti je da ne izbegavaju neprijatnosti, jer se samo tako mogu osloboditi straha.

Ljubav:
Zategnuti odnosi sa partnerom, emotivne promene.

Zdravlje:
Oprez u saobraćaju, problemi sa grlom i vratom.

Blizanci

Posao:
Dobro za sve događaje koji su vezani za inostranstvo ili mesta van mesta boravka. Potrebno je samo da budu istrajni i uporni. Izbegavajte kretanje iz krajnosti u krajnost. Verujte intuiciji.

Ljubav:
Zanimljivi kontakti na putovanjima, poslu i preko društvenih mreža.

Zdravlje:
Problemi sa respiratornim organima.

Rak

Posao:
Dobici kroz nasledstvo ili bankarske poslove, poslovne veze i osiguranja. Popravlja se odnos sa autoritetima. Spremite se za velike promene i oslobodite se navika koje ne volite.

Ljubav:
Tajne veze i intrige.

Zdravlje:
Nervoza

Lav

Posao:
Društveni i javni odnosi i povećanje profita putem udruživanja. Radikalne promene u dosadašnjem stanju. Treba da se ohrabre i jasno definišu lične želje. Potrebno je jasnije izražavanje i razvijanje na svim poljima.

Ljubav:
Veze sa starijim i iskusnim partnerima, loši brakovi će se okončati.

Zdravlje:
Srčane smetnje, posebno u prvoj polovini godine.

Devica

Posao:
Puno rada i dobra zarada. Mnogi pripadnici ovog znaka će dobiti posao ili pokrenuti samostalni. Treba samo da razmisle šta je to što ih koči u postizanju uspeha. Ovo je period koji je dobar da se oslobode svojih strahova.

Ljubav:
Komplikovani odnosi, partner nešto krije.

Zdravlje:
Mogući problemi sa stomakom

Vaga

Posao:
Za Vage, ovo će da bude lepa godina. Na poslu sve lepo i bez napora. Važno je samo da se odluče i naprave veliki korak u životu a da neke stvari koje su prevazišli puste. Nikome ne dugujete ništa sem istine.

Ljubav:
Sreća u ljubavi i bogatstvo preko ljubavi, potomstvo.

Zdravlje:
Dosta dobro, problem može biti sa mokraćnim kanalima.

Škorpija

Posao:
Usmerenost na kuću i porodicu. Većina Škorpija će da započne sa privatnim poslom a neki i putem društvene afirmacije. Važno je da se čuvaju impulsivnih odluka i da se više oslanjaju na um a ne na emocije.

Ljubav:
Intezivne ljubavne veze o kojima će se pričati više nego što želite.

Zdravlje:
Problem sa reproduktivnim organima.

Strelac

Posao:
Za predstavnike ovog znaka počinje povoljna godina sa velikim šansama za uspeh. Dobra godina za obrazovanje i komunikaciju. Ovaj period je dobar da se oslobode misli vezanih za prošlost i da se fokusiraju na sledeće korake koji ih vode u budućnost.

Ljubav:
Dobar intelektualni i seksualni kontakt.

Zdravlje:
stabilno, ne preterujte u jeli i piću.

Jarac

Posao:
Godina dobra za velike poslove i bogatstvo, posebno u oblastima kao što je trgovina nekretninama, hranom, proizvodima za kuću. Važno je da se sve odvija po vašim planovima. Potrebno je da se oslobode ideje da sve kontrolišu kako bi doživeli harmoniju.

Ljubav:
Duga ljubavna veza koja ne mora da znači da je to brak.

Zdravlje:
Generalno stabilno.

Vodolija

Posao:
Udahnite duboko, ovo je vaše vreme. Mnogo poslovnih kontakata. Treba da prihvate sve predloge koji dolaze iz inostranstva. Finansijska situacija ista kao i prethodne uz male pozitivne pomake. April mesec je dobar za rešavanje poslovnih prilika. Jun mesec dobar za poslove. Sada je pravo vreme da uradite ono što obećavate sebi da ćete uraditi.  Ovo je za Vodolije idealan period za postizanje svih ciljeva.

Ljubav:
Otvorite se prema osobi koja vam može pomoći i doživećete pravu sreću. Bićete u prilici da se sretnete sa starim simpatijama.

Zdravlje:
Moguće su upale i virusne infekcije.

Ribe

Posao:
Pripadnici ovog znaka koji se bave umetnošću, muzikom, psihom, filmom, fotografijom, podrumima pića, vinarijama i vinogradarstvom, mogu da ostvare materijalnu dobit. Ribe koje očekuju rešavanje stambenog prostora mogle bi to ostvariti krajem godine. Ovo je pravo vreme da Ribe pronađu sebe i svoje vrednosti.

Ljubav:
Očekuju vas velike promene na ljubavnom polju. Shvatićete koliko ste gledali kroz ružičasre naočare.

Zdravlje:
Nestabilno, depresija.

Astrolog: Milina Krejović