gif

Zvezdane staze, novi poklon za najvernije

Kako vreme leti? Već smo u drugoj godini druženja sa Vama. Zato, za najvernije premijum članove, pripremili smo još jedan poklon

Moramo da priznamo da nam je prva godina sa Vama prošla neverovatno brzo. Kao i u svakoj prilici kada se krajem kalendarske ili poslovne godine podvlači crta, to smo uradili i mi. I možemo da kažemo da smo iznenađeni – pozitivno. Vaš odziv i prihvatanje Srpskog Srca prevazišlo je i najoptimističnija predviđanja svih nas u firmi.

Zato, i pored svih problema sa kojima se svakodnevno suočavamo iz svima poznatih razloga, nastavljamo sa još više elana i adrenalina i pripremamo svima Vama puno toga novog, interesantnog i korisnog. Čak i ponešto što možda i ne očekujete od nas, ali svakako verujemo da će Vam se dopasti. Ali, o tom, po tom.

Za sada, želimo da Vam predstavimo novi poklon za sve premijum članove. Da ne bude zabune, ne samo nove već i postojeće. Pred Vama je prvi deo knjige nastale u saradnji sa našom stalnom dopisnicom, gospođom Milinom Krejović, astrologom, koja je pripremila elektronsku knjigu Zvezdane staze, prvi deo. Ekskluzivno za premijum pretplatnike portala i mobilne aplikacije Srpsko Srce.

Ovo izdanje se bavi osnovama astrologije i napisano je na specifičan način – da ga svi razumeju. Često, da ne kažemo svakodnevno, u prilici ste da čujete kako je Sunce u Uranu zaslužo za neki događaj. Ili da tranzicija Merkura i njegov retrogradni smer kretanja prouzrokuju neke sasvim druge stvari. Kome je to, od nas običnih građana, jasno? Samo onima koji se bave astrologijom, makar i u vidu hobija. Ostalima? Niko pojma nema. E, pa Zvezdane staze, prvi deo, bavi se upravo ovim stvarima i objašnjava detalje koje astrolozi podrazumevaju pod – jasnima. Sada su, zahvaljujući Milini Krejović, oni zaista jasni svima. Postanite premijum član i preuzmite novi poklon, elektronsko izdanje knjige za koje ste kroz pisma i obraćanje redakciji na posredan način iskazali veliko interesovanje. Dobrodošli u Srpsko Srce i pogledajte šta Vam zvezde govore.

Idemo u nove pobede i nova iznenađenja. Verujte, ona su mnogobrojna a mi ćemo Vam ih servirati postepeno i u precizno doziranim količinama. Hvala Vam na poverenju, dalje nastavljamo zajedno.