gif

Doktori preporučuju domaće proizvode… Evo i zašto!

Često i sami pocenjujemo vrednost i značaj domaćih proizvoda. Da su oni među najboljima u svetu, potvrđuje i struka - vrhunski lekari svetskog renomea, na primer...

Da bi dokazali kvalitet i vrednost medicinskih sredstava koja su osmislili, konstruisali i proizveli domaći stručnjaci, razgovarali smo sa profesorom medicinskih nauka, doktorom Đorđevićem, urologom svetskog kalibra, koji često gostuje na prestižnim univerzitetima i klinikama širom sveta – u ulogama predavača i hirurga. Doktor Đorđević je pomogao i pomaže mnogim pacijantima sa problemima urološke prirode, bilo da su one zdravstveog, estetskog ili rekonstruktivnog karaktera.

Sastavni deo terapija i tretmana, u pre ili postoperativnim periodima, jeste VEP aparat – jedino medicinski sertifikovano pomagalo za 100 odstotno rešavanje erektilne disfunkcije kod kardio-vaskularnih bolesnika, dijabetičara, zatim kod pacijenata posle operativnih zahvta na (muškim) genitalijama, kada VEP aparat služi i kao sredstvo za  terapiju. Šta profesor Đorđević ima da kaže na ovu temu, šta preporučuje i kakvo je njegovo viđenje o proizvodu srpske kopanije BVK konsalting iz Beograda, kakva su iskustva u praksi sa pacijentima u Srbiji i inostranstvu, pogledajte u videu koji sledi.