gif

Кумодраж – нови инвестициони рај

Београд наставља да се шири – идеалан потез је, сада, онај према Авали. Шта овај део града има да понуди потенцијалним купцима, инвеститорима, људима жељним да сивило урбане метрополе замене оазом зеленила на само 15-так минута од центра?

Урбанистичким планом је предвиђено да се на укупно 110 хектара изгради 4.317 станова, четири вртића, три школе (две основне и једна средња), дом здравља, спортски центар… Све то за нешто мање од 13 хиљада становника ккоји ће насељавати део вождовачке и део звездарске Општине. Наравно, у складу са новим планом ширења Београда ка Авали биће изграђене и нове саобраћајнице, нове канализационе мреже, нових трафостаница, приступних телекомуникационих мрежа, топловода, дистрибутивног гасовода и свега онога што ће живот на овој позицији учинити пријатним и релаксирајућим.

Шта је остало за индивидуалне инвеститоре?

Чини ли вам се ова локација интересантном? Брдовито земљиште у подножју Авале свидеће се свима који желе мало мира у свом животу, миран кутак за одгајање и васпитавање деце, онима који су се ужелели свежег и незагађеног ваздуха… Срећом, осим планова Државе за развој овог дела града, постоји земљиште у приватном власништву које се заинтересванима нуди на продају.

Једно од њих је парцела на потезу од споменика Степи Степановићу према ресторану Гај и свима познатом мотелу 1000 ружа. Када се крене тим правцем, на неких 1.500 метара од самог споменика ка планини, са леве стране свеже асфалтираног пута, налази се парцела у старом власништву укупне површине нешто веће од 1,1 хектара.

Додатну вредност овој непокретности даје чињеница да директно излази на две улице: са главног пута фронтална дужина плаца је око 40 метара. Поглед се пружа ка Авали и аутопуту ка Нишу. Ту је и пут кроз тунел који води ка Реснику, а у истој дужини се пружа и пут који води ка ибарској магистрали и ауто путу Милош Велики. Дакле, готово идеална локација за све оне који би да побегну из града али не и од града.

Каква је структура плаца?

По генералном урбанистичком плану, ова локација сасатављена од парцеле површине 33 ара уз пут и 88 под шумом, предвиђена је за становање. Сходно чињеници да у овом моменту, док се не усвоји план детаљне регулације није могуће радити препарцелизацију на мањи број плацева за индивидуалну породичну градњу, земљиште се продаје у целости.

Будући власник ће, када планиране регулативе постану правоснажне, моћи – уколико не жело да задржи плац у целости – да га подели на велики број мањих и тако понуди тржишту. Наравно, тако подељено земљиште имаће далеко већу цену него што је сада има, па се отвара могућност и за зараду. Свакако, препоручујемо да будући власник задржи део земљишта за себе, не само због чињенице да ће ускоро цена квадрата на овом месту значајно добијати на вредности, већ и због тога што ће квалитет живота на овом потезу да буде неупоредиво бољи него у градском језгру.

Уколико сте заинтересовани за ову парцелу, желите да сазнате све неопходне детаље, слободно нам се обратите а ми ћемо Вас спојити са особом задуженом за давање додатних информација и продају. Срећна куповина!