gif

Шта нам говоре звезде за 2021? Универзални хороскоп

Шта нам доноси велика коњукција Сатурна и Јупитера у Водолији, и како ће све то да утиче на знаке Зодијака у текућој 2021. години?

Велика коњункција Јупитера и Сатурна, догодила се 21. децембра 2020. године и била је видљива са земље. Ова појава је, још, позната као Божићна звезда или Божићни пољубац. Интересантно.

Коњункције Јупитера и Сатурна дешавају се на сваких 20 година, али нису све специфичне и посебне. Сваких 200 година, ова коњункција се дешава у другом елементу, па тако се ова коњункција, после два века боравка у земљаном, крутом и материјалистичком елементу, прелази у ваздушни, лакши и интелектуални елемент.

Последње велике коњункције Сатурна и Јупитера које се видела са Земље, догодиле су се 1226, 1623, 1683. и 2020. године а наредне ће бити 2080, 2417. и 2477. године.

Ова видљива коњункција Сатурна и Јупитера била је пре скоро 800 година, тачније 1226. године. Многи овај догађај сматрају као почетак ере Водолије, мада права ера Водолије тек треба да дође. Акцент ове коњункције ће бити на ширењу видика и постављање приоритета значајних за велики број светске популације, а не само за одређену групу људи. Све те велике промене биће пропраћене и великим технолошким и научним открићима, која ће побољшати живот људи на планети.

Коњункција ове две планете у Водолији, донеће велику наду у боље сутра, али морамо знати да се то неће догодити преко ноћи. Глобални напредак и добробит људима биће остварени уз коришћење нових технологија и научних достигнућа уз поштовање природе. То неће ићи лако, прво од прихватања нових начела размишљања, прихватања нових уверења, па све до промене понашања оних којима досадашњи начин живљења и деловања доноси велике бенефите.

У овом периоду великих промена, реално је очекивати разне врсте протеста и побуна већине незадовољних, што ће довести до промене али уз одређену цену. Овај транзит Сатурна и Јупитера кроз Водолију у 2021. години, донеће увод у нову еру глобалног размишљања и понашања људи.

Ова велика коњункција унеће промене у живот свих нас. Какве промене коњункција од 21.12.2020. доноси хороскопским знацима? Кренимо редом.

Ован

Посао:
Главно тежиште је на каријери која иде узлазно, помоћи од пријатеља, сарадње са неким ко живи далеко. Промене у начину комуникације

Љубав:
У љубави могуће ново познанство али и враћање некога из прошлости.

Здравље:
Обратити пажњу на хроничне болести или старе проблеме.

Бик

Посао:
Велика окупираност послом, висок положај и добро плаћен посао. Добро за државни посао и политичку каријеру. Бикови треба да воде рачуна о законским прописима. Од велике важности је да не избегавају непријатности, јер се само тако могу ослободити страха.

Љубав:
Затегнути односи са партнером, емотивне промене.

Здравље:
Опрез у саобраћају, проблеми са грлом и вратом.

Близанци

Посао:
Добро за све догађаје који су везани за иностранство или места ван места боравка. Потребно је само да буду истрајни и упорни. Избегавајте кретање из крајности у крајност. Верујте интуицији.

Љубав:
Занимљиви контакти на путовањима, послу и преко друштвених мрежа.

Здравље:
Проблеми са респираторним органима.

Рак

Посао:
Добици кроз наследство или банкарске послове, пословне везе и осигурања. Поправља се однос са ауторитетима. Спремите се за велике промене и ослободите се навика које не волите.

Љубав:
Тајне везе и интриге.

Здравље:
Нервоза

Лав

Посао:
Друштвени и јавни односи и повећање профита путем удруживања. Радикалне промене у досадашњем стању. Треба да се охрабре и јасно дефинишу личне жеље. Потребно је јасније изражавање и развијање на свим пољима.

Љубав:
Везе са старијим и искусним партнерима, лоши бракови ће се окончати.

Здравље:
Срчане сметње, посебно у првој половини године.

Девица

Посао:
Пуно рада и добра зарада. Многи припадници овог знака ће добити посао или покренути самостални. Треба само да размисле шта је то што их кочи у постизању успеха. Ово је период који је добар да се ослободе својих страхова.

Љубав:
Компликовани односи, партнер нешто крије.

Здравље:
Могући проблеми са стомаком

Вага

Посао:
За Ваге, ово ће да буде лепа година. На послу све лепо и без напора. Важно је само да се одлуче и направе велики корак у животу а да неке ствари које су превазишли пусте. Никоме не дугујете ништа сем истине.

Љубав:
Срећа у љубави и богатство преко љубави, потомство.

Здравље:
Доста добро, проблем може бити са мокраћним каналима.

Шкорпија

Посао:
Усмереност на кућу и породицу. Већина Шкорпија ће да започне са приватним послом а неки и путем друштвене афирмације. Важно је да се чувају импулсивних одлука и да се више ослањају на ум а не на емоције.

Љубав:
Интезивне љубавне везе о којима ће се причати више него што желите.

Здравље:
Проблем са репродуктивним органима.

Стрелац

Посао:
За представнике овог знака почиње повољна година са великим шансама за успех. Добра година за образовање и комуникацију. Овај период је добар да се ослободе мисли везаних за прошлост и да се фокусирају на следеће кораке који их воде у будућност.

Љубав:
Добар интелектуални и сексуални контакт.

Здравље:
стабилно, не претерујте у јели и пићу.

Јарац

Посао:
Година добра за велике послове и богатство, посебно у областима као што је трговина некретнинама, храном, производима за кућу. Важно је да се све одвија по вашим плановима. Потребно је да се ослободе идеје да све контролишу како би доживели хармонију.

Љубав:
Дуга љубавна веза која не мора да значи да је то брак.

Здравље:
Генерално стабилно.

Водолија

Посао:
Удахните дубоко, ово је ваше време. Много пословних контаката. Треба да прихвате све предлоге који долазе из иностранства. Финансијска ситуација иста као и претходне уз мале позитивне помаке. Април месец је добар за решавање пословних прилика. Јун месец добар за послове. Сада је право време да урадите оно што обећавате себи да ћете урадити.  Ово је за Водолије идеалан период за постизање свих циљева.

Љубав:
Отворите се према особи која вам може помоћи и доживећете праву срећу. Бићете у прилици да се сретнете са старим симпатијама.

Здравље:
Могуће су упале и вирусне инфекције.

Рибе

Посао:
Припадници овог знака који се баве уметношћу, музиком, психом, филмом, фотографијом, подрумима пића, винаријама и виноградарством, могу да остваре материјалну добит. Рибе које очекују решавање стамбеног простора могле би то остварити крајем године. Ово је право време да Рибе пронађу себе и своје вредности.

Љубав:
Очекују вас велике промене на љубавном пољу. Схватићете колико сте гледали кроз ружичасре наочаре.

Здравље:
Нестабилно, депресија.

Астролог: Милина Крејовић