gif

Доктори препоручују домаће производе… Ево и зашто!

Често и сами поцењујемо вредност и значај домаћих производа. Да су они међу најбољима у свету, потврђује и струка - врхунски лекари светског реномеа, на пример...

Да би доказали квалитет и вредност медицинских средстава која су осмислили, конструисали и произвели домаћи стручњаци, разговарали смо са професором медицинских наука, доктором Ђорђевићем, урологом светског калибра, који често гостује на престижним универзитетима и клиникама широм света – у улогама предавача и хирурга. Доктор Ђорђевић је помогао и помаже многим пацијантима са проблемима уролошке природе, било да су оне здравствеог, естетског или реконструктивног карактера.

Саставни део терапија и третмана, у пре или постоперативним периодима, јесте ВЕП апарат – једино медицински сертификовано помагало за 100 одстотно решавање еректилне дисфункције код кардио-васкуларних болесника, дијабетичара, затим код пацијената после оперативних захвта на (мушким) гениталијама, када ВЕП апарат служи и као средство за  терапију. Шта професор Ђорђевић има да каже на ову тему, шта препоручује и какво је његово виђење о производу српске копаније БВК консалтинг из Београда, каква су искуства у пракси са пацијентима у Србији и иностранству, погледајте у видеу који следи.