gif

Од Срца, срцу – поклони за претплатнике

За све најверније пратиоце Српског Срца, припремили смо многобројне поклоне и изненађења. Ево како то функционише...

Нова сезона, нова унапређења, нова изненађења. Како се наше и Ваше Српско Срце шири и јача, попели смо се за степеницу више. Да сада па на даље, ширимо колекцију поклона које ће добити сваки претплатник који одабере годишњи или доживитни план. Па да мало појаснимо…

Месечни претплатник

За 498 динара месечно, претплатник који одабере основни пакет добија приступ комплетном садржају портала Српско Срце током 30 дана од дана регистрације и уплате. Осим тога, као и сваки базни пакет, месечна претплата омогућава кориснику да учествује у квизовима знања које ће редакција периодично да организује. У зависности од знања, брзине и спретности, месечни претплатник ће имати могућност освајања неке од награда које за ту прилику будемо обезбедили.

Годишњи претплатник

За 2.820 динара на годишњем нивоу, претплатник – за почетак – штеди 52 одсто у поређењу ако месечни пакет плаћа током 12 месеци. Годишња опција претплатнику обезбеђује све што и месечном пакету уз додатак поклона који ће му бити додељивани приликом сваке обнове годишње претплате. Годишња претплата је везана за број дана – 365, а не за календарску годину. Чим се претплата региструје, корисник може да преузме електронско издање књиге на скоро 400 страна – Јела Свете горе Атонске – специфичног кувара и саветника за одржавање доброг здравља, самим тим и дуговечности. Баш онако како то раде монаси на Светој Гори.

И то није све… припремамо и нове садржаје – физичке поклоне, који ће претплатницима да буду достављани на кућну адресу (или поштански фах ако то тако желе) без трошкова доставе, ма где живели. Који су то поклони? Пратите нас редовно и убрзо ћете сазнати. Ипак, да напоменемо један веома важан детаљ. Овај пакет важи и ретроактивно, за све нове премијум чланове са годишњим или доживотним пакетом, почевши од првог септембра 2020. године.

Како то функционише? По скидању апликације за Андроид или иОС уређаје, регистрације и плаћање чланарине за одабрани пакет, контактираћемо Вас са питањем на коју адресу желите да Вам се поклон достави уз пар питања везаних за сам поклон – да одаберете оно што Вам одговара и шта желите. Дакле, сви претплатници ће добијати своје (нове) поклоне приликом СВАКЕ ОБНОВЕ ГОДИШЊЕ ПРЕТЛАТЕ.

Доживотни претплатник

По цени од 11.111 динара једнократно, стичете право на доживотно коришћење платформе, са свим бенефитима који иду уз то. Дакле, поред привилегија које припадају претплатницима са месечним и годишњим чланством, свако ко се одлучи за једнократну доживотну претплату на премијум чланство, штеди значајна средства… Већ пре истека четврте сезоне, премијум чланство постаје практично бесплатно… И то тако остаје трајно. Члан који се одлучи за овај пакет, такође ће сваке године добијати поклоне који му као премијум члану следују. А потрудићемо се да из године у годину, из месеца у месец, они буду све бројнији и вреднији. На томе марљиво радимо.

Обавештења о наградном фонду

Све измене и допуне везане за наградни фонд, тачније шта ће све да се дели од назначеног датума на даље, биће редовно ажурирана на порталу, на нашим званичним Фејсбук и Инстаграм прифилима, тако да би било корисно да нас запратите и на тим дрштвеним мрежама.

Оно што можемо да Вам обећамо, и чврсто станемо иза нареченог, јесте чињеница да збирна (тржишна) вредност поклона увелико надмашује износе претплата на премијум чланство. Битну информацију представља и одлука редакције да се део од сваке чланарине издвоји у хуманитарне сврхе, а коначни прималац биће одређен жељама и гласовима чланства. Преко наведених медија обавестићемо Вас када акција почиње и на који начин ће да се обави гласање.

Пратите нас како бисте сазнали шта ће баш Вама, као премијум претплатнику на годишњи или доживотни план, стићи на адресу на коју то пожелите. То не мора, по аутоматизму, да буде Ваша адреса пребивалишта – свој поклон можете да преусмерите на неку другу, драгу особу. Одлука је само Ваша, а осим поклона обећавамо да ћете да уживате и у садржају који смо припремили и који припремамо за све Вас.

Међутим, ни то није све. У плану је додатно проширење платформе, њеног садржаја и понуде, због чега вреди себи приуштити премијум чланство. Осим Вас, наших верних пратилаца и нас као креатора садржаја, од овог пројекта користи ће да имају и они којима је она најпотребнија. Зато, заједнички дајмо допринос да Срби достојанствено остану Срби, без обзира на то где се налазе и чиме се баве. Добродошли и уживајте у свему што смо Вам припремили и шта ћемо тек да Вам понудимо.