gif

Od Srca, srcu – pokloni za pretplatnike

Za sve najvernije pratioce Srpskog Srca, pripremili smo mnogobrojne poklone i iznenađenja. Evo kako to funkcioniše...

Nova sezona, nova unapređenja, nova iznenađenja. Kako se naše i Vaše Srpsko Srce širi i jača, popeli smo se za stepenicu više. Da sada pa na dalje, širimo kolekciju poklona koje će dobiti svaki pretplatnik koji odabere godišnji ili doživitni plan. Pa da malo pojasnimo…

Mesečni pretplatnik

Za 498 dinara mesečno, pretplatnik koji odabere osnovni paket dobija pristup kompletnom sadržaju portala Srpsko Srce tokom 30 dana od dana registracije i uplate. Osim toga, kao i svaki bazni paket, mesečna pretplata omogućava korisniku da učestvuje u kvizovima znanja koje će redakcija periodično da organizuje. U zavisnosti od znanja, brzine i spretnosti, mesečni pretplatnik će imati mogućnost osvajanja neke od nagrada koje za tu priliku budemo obezbedili.

Godišnji pretplatnik

Za 2.820 dinara na godišnjem nivou, pretplatnik – za početak – štedi 52 odsto u poređenju ako mesečni paket plaća tokom 12 meseci. Godišnja opcija pretplatniku obezbeđuje sve što i mesečnom paketu uz dodatak poklona koji će mu biti dodeljivani prilikom svake obnove godišnje pretplate. Godišnja pretplata je vezana za broj dana – 365, a ne za kalendarsku godinu. Čim se pretplata registruje, korisnik može da preuzme elektronsko izdanje knjige na skoro 400 strana – Jela Svete gore Atonske – specifičnog kuvara i savetnika za održavanje dobrog zdravlja, samim tim i dugovečnosti. Baš onako kako to rade monasi na Svetoj Gori.

I to nije sve… pripremamo i nove sadržaje – fizičke poklone, koji će pretplatnicima da budu dostavljani na kućnu adresu (ili poštanski fah ako to tako žele) bez troškova dostave, ma gde živeli. Koji su to pokloni? Pratite nas redovno i ubrzo ćete saznati. Ipak, da napomenemo jedan veoma važan detalj. Ovaj paket važi i retroaktivno, za sve nove premijum članove sa godišnjim ili doživotnim paketom, počevši od prvog septembra 2020. godine.

Kako to funkcioniše? Po skidanju aplikacije za Android ili iOS uređaje, registracije i plaćanje članarine za odabrani paket, kontaktiraćemo Vas sa pitanjem na koju adresu želite da Vam se poklon dostavi uz par pitanja vezanih za sam poklon – da odaberete ono što Vam odgovara i šta želite. Dakle, svi pretplatnici će dobijati svoje (nove) poklone prilikom SVAKE OBNOVE GODIŠNJE PRETLATE.

Doživotni pretplatnik

Po ceni od 11.111 dinara jednokratno, stičete pravo na doživotno korišćenje platforme, sa svim benefitima koji idu uz to. Dakle, pored privilegija koje pripadaju pretplatnicima sa mesečnim i godišnjim članstvom, svako ko se odluči za jednokratnu doživotnu pretplatu na premijum članstvo, štedi značajna sredstva… Već pre isteka četvrte sezone, premijum članstvo postaje praktično besplatno… I to tako ostaje trajno. Član koji se odluči za ovaj paket, takođe će svake godine dobijati poklone koji mu kao premijum članu sleduju. A potrudićemo se da iz godine u godinu, iz meseca u mesec, oni budu sve brojniji i vredniji. Na tome marljivo radimo.

Obaveštenja o nagradnom fondu

Sve izmene i dopune vezane za nagradni fond, tačnije šta će sve da se deli od naznačenog datuma na dalje, biće redovno ažurirana na portalu, na našim zvaničnim Fejsbuk i Instagram prifilima, tako da bi bilo korisno da nas zapratite i na tim drštvenim mrežama.

Ono što možemo da Vam obećamo, i čvrsto stanemo iza narečenog, jeste činjenica da zbirna (tržišna) vrednost poklona uveliko nadmašuje iznose pretplata na premijum članstvo. Bitnu informaciju predstavlja i odluka redakcije da se deo od svake članarine izdvoji u humanitarne svrhe, a konačni primalac biće određen željama i glasovima članstva. Preko navedenih medija obavestićemo Vas kada akcija počinje i na koji način će da se obavi glasanje.

Pratite nas kako biste saznali šta će baš Vama, kao premijum pretplatniku na godišnji ili doživotni plan, stići na adresu na koju to poželite. To ne mora, po automatizmu, da bude Vaša adresa prebivališta – svoj poklon možete da preusmerite na neku drugu, dragu osobu. Odluka je samo Vaša, a osim poklona obećavamo da ćete da uživate i u sadržaju koji smo pripremili i koji pripremamo za sve Vas.

Međutim, ni to nije sve. U planu je dodatno proširenje platforme, njenog sadržaja i ponude, zbog čega vredi sebi priuštiti premijum članstvo. Osim Vas, naših vernih pratilaca i nas kao kreatora sadržaja, od ovog projekta koristi će da imaju i oni kojima je ona najpotrebnija. Zato, zajednički dajmo doprinos da Srbi dostojanstveno ostanu Srbi, bez obzira na to gde se nalaze i čime se bave. Dobrodošli i uživajte u svemu što smo Vam pripremili i šta ćemo tek da Vam ponudimo.