gif

Велики годишњи хороскоп за 2020. – Бик

Рођени у знаку Бика имају тврду главу и меко срце. Они су, са једне стране, рационални и практични, са израженим смислом за материјалне вредности, а са друге стране су осетљиви, романтични и сентиментални

Бик није импулсиван, веома је стрпљив и опрезан, али је зато врло истрајан у својим намерама и јако је тврдоглав.

Бикови су углавном срдачани и љубазани, дубоко брину о другим људима. Бикови ће напорно да раде како би остварили циљеве, и оствариће их јер су изузетно амбициозни људи. Лоша особина им је што могу да постану изузетно љубоморни и тврдоглави. Многи Бикови ће да направе значајне промене током ове године.

За Бикове 2020.  је још једна година изградње, где ће напори које буду улагали да покажу солидне и видљиве ефекте у њиховом животу. Како година буде пролазила, моћи ће да се осврну иза себе и тачно виде колико је тога саграђено у њиховом животу. Бикове прве декаде очекују многе промене у животу. За жене рођене у овој декади, проблеми долази од оца или супруга.

Звезде указују да Бикови у овој години треба да реорганизују буџет. Предстојећа година донеће Биковима разне могућности које могу да прихвате или да одбију. Почетак године донеће им неке контакте са иностранством или одвести на далека путовања. Од како је Уран ушау у њихов знак, Бикови су почели да воле себе и да се стављају на прво место. Биковима је у 2020. години приоритет да се посвете личном расту. На овом путу отпор могу да очекују од партнера. Крајем марта па до почетка маја, потребно је да унесу пуно додатне енергије у њихово непосредно окружење, јер Марс брзо напредује допремајући сврху и енергију њиховим  циљевима. Од половине маја до краја јуна, Бикови треба да се посвете себи и размисле шта највише цене у животу. Унутрашње сукобе ће да осете у периоду од почетка септембра до половине новембра, што би могло да им нагомила стрес. Могући проблем са родбином.

ПОСАО

Већ у јануару месецу, многи Бикови ће препознати праве прилике и кренути напред. Неки ће пожелети да напусте стари посао и нађу нови, боље плаћен. Бикови који воде сопствени посао, ово је година када могу да предузму иновативне кораке за ширење пословања. Мањак самопоуздања може да се појавити у период од краја јануара, па до краја фебруара. У период од средине фебруара до половине марта, Бикови треба да избегавају доношење одлука у журби, посебно ако се оне тичу финансија, потом да учествују у договорима са блиском родбином као и да позајмљују новац блиским пријатељима. Половином маја, Бикови ће учврстити позиције и моћи ће да уживају. Почетком јуна чека их доношење неке важне одлуке, па је савет да се посаветују са неким. Биковима који раде тимски, лето ће бити лагано. Јесен ће да донети пуно нових могућности. Неко велико повећање прихода није изгледно, али примена дисциплине у областима рада са више организованим и развијенијим планом ће резултовати финансијском сигурношћу и стабилношћу.

Звезде Биковима саветују да ове године треба два пута да размисле пре инвестирања у имовину или некретнине. Најбоље би било да за имовину направе добру процену како би избегли могућу збрку. За Бикове, ова година није добра за изнајмљивање и продају имовине.

У време помрачења Месеца, у пролеће, Бикови могу да наиђу на неке потешкоће у областима рада и каријере. Имаће користи од промене свакодневне рутине, али они желе да се боре против ње. Не треба да се опиру – то ће бити добро за дугорочне промене. Откриће да имају пуно енергије и уживаће у већем успеху него претходних година.

ЉУБАВ

Почетак године Биковима може да донесе тајну везу или емоције са дугогодишњим пријатељем/пријатељицом. За слободне Бикове могућа је нова романтична везе, и то крајем фебруара и почетком марта. Та нова веза би могла да прође кроз кризу у другој половини августа. Они који је превазиђу, сигурно ће још више да учврсте однос. Бикови који су у браку биће посвећени одржавању мира и спокојства. У првом кварталу године могу да очекују неприлике. Ради се о проблему који се вуче већ дуже време. О овом проблему Бикови треба да разговарају са партнером и са пријатељем у кога имају поверење. Посебно жене Бикови рођени у првој декади могу да имају проблем са оцем или супругом, а у неким ситуацијамаможда да претрпе губитак оца или супруга.

Биковима снага лежи у породици, па треба да се побрину да јој посвете довољно времена. Лоша ситуација у вези могла би да ескалира на јесен, када ће се поново потегнути питања у вези са љубомором, посесивношћу, сексом и новцем – биће то отварање Пандорине кутије. Требаће им доста труда да доведу ставри на своје место.

За Бикове који нису у вези, је ово можда право време да пораде на романтичним вештинама како би пронашли љубав. Њихов шармантан став и пријатно расположење може их одвести далеко. Оно чега треба да се чувају је љутња, љубомора и импулсивност током јесени, посебно у октобру.

ЗДРАВЉЕ

Биковима је прва половина године доста добра по питању здравља. Могуће су мање прехладе и проблеми са дисајним путевима. Стрес им може да доведе со дисбаланса штитне жлезде и хормонске поремећаје. Бикови су гурмани, па им се препоручује да ове године поведу рачуна и не подлегну претераном уживању у храни – може да дође до нагомилавања килограма. Такође, треба да се потруде да се не хране ван куће. Могућа је брига за здравље породице у периоду од јула до септембра.

Биковима ће главни изазов ове године да буде одржавање идеалне масе. Како не би упали у зачарани круг, што пре треба да почну да уносе више течности, воћа и поврћа, и да избегавају касне вечере. Бикови који имају хоби, ове године треба да му се посвете.

Одаберите хороскопски знак за више информација:

Ован | Бик | Близанци | Рак | Лав | Девица | Вага | Шкорпија | Стрелац | Јарац | Водолија | Рибе