gif

Велики годишњи хороскоп за 2020. – Јарац

Конзервативан, затворен, разуман, паметан, опрезан и промишљен, увек жели равноправност

Верни су и осетљиви. Воле усамљеност и не умеју да искажу своја осећања. Поуздани су, рационални, њихов љубавни живот одређују већ чврсто утврђена правила.

Положај планета почетком године Јарчевима иду у корист. Неће им бити лако али имаће довољно снаге и енергије. Могућ велики напредак, кретање у друштвеним круговима у којима се пре нису осећали пријатно, биће стрпљиви, осећаће да су поштовани и цењени у друштву.  Положај планета указује на то да ће Јарчеви претрпети највише промена у 2020. години.  Јарчеве који буду вредно радили, очекује бонус или унапређење. Савет Јарчевима је да схвате да не морају све сами да раде и да дозволе другима да им помогну. Крајем јуна, може доћи до неких личних турбуленција које ће им изменити старе обрасце и погледе на свет. Јарчеви ће, тиме, бити приметно задовољнији. У другој половини године, може да дође до затегнутих односа у породици, бриге и проблема око свакодневних обавеза.

ПОСАО

У 2020. години многи јарчеви ће напредовати, постаће важне личности у свом окружењу, посебно ако се баве политиком, правом, економијом, рударством, индустријом. Њихови стари клијенти и контакти ће бити посебно корисни за успех на послу. Стварање нових клијената и јачање веза са  колегама, такође су важни за њихову каријеру. Све ово ће им помоћи да се истакну пред надређенима и донесе им  неку врсту награде. За Јарчеве који немају посао добар период да га пронађу је од августа до децембра. Јарчеви ће ове 2020. године имати потешкоћа са финансијама. Не треба да доносе никакве одлуке у журби и да имају бољи начин управљања својим новцем.  Многи Јарчеви ове године ће мешати посао и задовољство. А то није баш добро.

За Јарчеве је ова година добра за инвестирање у будућност. Да би остварили циљеве, потребно је да направе нове савезе са другима и то средином лета. Њихово, већ познато   одговорно понашање у раду и на послу, њихове вештине за управљање, рад и ред, организацију и ауторитет, биће изражени у односима са другима.

Ова 2020. година ће им донети константну позитивну енергију везану за финансије. Финансије им могу доћи из разних извора. Имаће способност да  увиде добре инвестиције за улагање и могућности за профит. Време је добро да наставе да граде и увећавају имовину. Други људи или неки спољашњи утицаји могу их ометати или ограничити у њиховим финансијским трансакцијама. Крајем децембра Јарчеви улазе у 20-годишњи циклус који ће им бити лакши.

ЉУБАВ

Ове 2020. године, Јарчеве не очекује ништа значајно – бар првих месеци у години. Многи Јарчеви ће схватити да њихова веза не функционише баш најбоље. Важно је да знају шта воле и шта их усрећује. Од априла месеца звезде ће им то и омогућити.

Јарчеви који су дуже времена без емотивне везе, треба да излазе што више па ће на једном догађају упознати занимљиву кармичку особу. Од јуна до августа, многи Јарчеви ће изаћи из своје зоне комфора како би удовољили партнеру. Звезде упозоравају Јарчеве да не могу увек да буду доминантни те да је потребно да пусте партнера да их води. У здравој и срећној вези није важно ко доминира, већ да имате добар баланс. За Јарчеве је доста тога на видику: веридба, венчање или чак рођење детета.

Вероватно ће наћи и нове пријатеље. Можда ће чак почети да прихватају људе који су веома различити од њихових тренутних пријатеља. Ти нови људи ће им омогућити промене и нове прилике у животу. Бољи период за балансирање између љубави и посла је од половине пролећа. До половине лета могло би да дође до неке дуже везе за којом Јарчеви чезну већ дужи временски период.

ЗДРАВЉЕ

Здравствено стање Јарчева ће бити углавном добро. Проблеми се могу јавити код костију, кичме, зуба, зглобова. Требало би  редовно да посећују лекара и стоматолога ради прегледа, нарочито током ретроградних датума 2020. године. Шетња, вежбе и планинарење су добри за све Јарчеве. Важно је да развију унутрашњи склад и спољашњи мир.

Астролог: Милина Крејовић

Одаберите хороскопски знак за више информација:

Ован | Бик | Близанци | Рак | Лав | Девица | Вага | Шкорпија | Стрелац | Јарац | Водолија | Рибе