gif

Велики годишњи хороскоп за 2020. – Ован

Овнови су самопоуздани, агресивни, храбри и такмичарски настројени. Одликује их  ентузијазам и ватрени дух. За њих је живот битка и увек морају да победе

За Овнове је најважније да буду први и да буду победници. Напросто, смисао њиховог живота је да буду иницијатори. Бити први и бити пионир, то су они главом и брадом. Без обзира на то шта људи о њима кажу, Овнови су храбри и иду тамо где је друге страх да загазе. Или су од користи или су они који ометају. Њихова енергија мотивише друге и тако постају носиоци промена. Или желе да се догоди нешто ново и да покрену промене, или им је досадно и стварају проблеме.

Овнови умеју да буду љути и агресивни, да се боре и свађају се са људима. Ако не могу да буду први, побуниће се и здраву конкуренцију претворити у непријатеље, понашаће се безобзирно и увредљиво према свима. Овновима је потребно да добију прилику за авантуру и узбуђење, на пример, за њих су војска, полиција и разни видови предузетништва. Адреналин на првом месту.

Савет за Овнове: развијајте стрпљење, научите да конструктивно каналишете личну енергију и да размишљате пре него што делујете.

Овновима 2020. година може да донесе значајне промене на пољу професије или започињању сопственог посла. До ових промена може да дође само ако уложе напор, ако су спремни да  уложе енергију у том правцу и ако то буду жарко желели.  Мале промене доћи ће саме од себе. Ово је година у којој Овнови могу да искажу креативност, спроведу идеје у дело и коначно направе одређене кораке ка ономе што желе. Ентузијазам ће им помоћи да што је могуће лакше остваре лични и професионални успех.

Распоред звезда, већ на самом почетку године, указује на могућност огромног успеха на пословном плану. Многи Овнови ће морати да уложе напоран рад од кога ће на крају да профитирају.

Бурни, страсни, темпераментни и ватрени, нису тактични, па им се препоручује да уложе труд у показивању стрпљења које им и те како може помоћи у остварењу жељених циљева. Овнови у овој години не треба да се служе лукавошћу ни преварама како би зарадили новац, како им се то не би обиле о главу. Јако је важан етички и морални приступ послу, као и да ускладе све односе (пословне, пријатељске, брачне, породичне…) јер може да дође до тешкоћа.

Након неколико тешких година у којима им је била потребна велика дисциплина, Овновима  коначно Нова 2020. година може да буде лагакша и врло успешна. Оно на шата треба да обрате пажњу су темперамент и фрустрације, јер ће им други то узети за зло. Овнови запамтите: овде сте да људе поведете у нове подухвате. Све ће ићи у вашу корист, али  мораћете да преузмете иницијативу и направите први корак, што вама неће бити проблем..

ПОСАО

У првим месецима 2020. године, Овновима ће бити тешко али веома успешно. Доћи ће до значајних дешавања у њиховој каријери. Отвориће им се сјајне прилике и многа врата. Од велике важности је да се не служе никаквим неморалним поступцима на путу до циља. Током фебруара, може да дође до неких преломних одлука. Многи Овнови ће да буду у дилеми да ли да прихвате нови посао или да остану на старом. Сви Овнови ће да имају много посла, због њега ће морати да се лише слободног времена или одмора, али то ће им се на крају исплатити. Многи Овнови ће желети радикално да промене оно што раде, на пример, не желе више да се баве јавним послом већ неким такмичарским или предузетничким. У сваком случају, свет посла је на великом тесту. Финансијски, година ће бити добра. У период од половине маја до половине септембра не би требало да доносе велике одлуке везане за финансије јер могу да претрпе штету.

Од  последње декаде марта до прве декаде  маја, Овнови могу да очекују материјалну добит и профит. Од друге декаде маја до краја септембра неће бити већих финансијских добитака. Од краја септембра Овнови могу да очекују побољшање на пољу финансија, а од друге половине децембра могућ је и велики новчани добитак. Овновима хороскоп за 2020. годину предвиђа стабилнију каријеру. Ове године могу полако да се пењу на лествици успеха, али требаће им  много напорног рада за то. Оног момента, када у току године дођу до успеха, почеће да се осећају продуктивнијим у свом послу.

ЉУБАВ

Положај звезда почетком године слободним Овновима може да донесе ново познанство са особом коју ће волети и која ће их ценити и инспирасти. Одличан период за упознавање особе која жели брак и породични живот је у марту и у априлу месецу. Велика срећа у љубави очекује Овнове од краја септембра до краја октобра. За Овнове који су у браку, могући су конфликти, свађе, па чак и развод. Боље ће бити оним Овновима који су самци/самице. За њих је добар период за улазак у нову везу од лета. Односи у кући као и љубавни односи биће лекција коју Овнови треба да науче ове године, посебно до почетка лета. Након тога ствари ће ићи приметно лакше. Савет Овновима, када су са породицом, требало би да се суздрже од импулсивности. Мораће да слушају шта њихова породица тражи од њих, а заузврат, њихова породица ће да слуша шта њима треба од њих. Ово је веома важна година за све врсте веза и добиће оно што унесу у њих.

ЗДРАВЉЕ

Током 2020. године Овнови могу да имају проблема са стресом, крвним притиском, главобољом, зглобовима и кичмом. Оно што може да опусти Овнове је рекреација, шетња, певање и плес. Овнови ове године не би требало да претерују у храни и пићу, и никако да мешају лекова и алкохола. Важно је да се наспавају и бар сат времена дневно предахну од посла. Није на одмет да додатно унесу витамине.

Одаберите хороскопски знак за више информација:

Ован | Бик | Близанци | Рак | Лав | Девица | Вага | Шкорпија | Стрелац | Јарац | Водолија | Рибе