gif

Велики годишњи хороскоп за 2020. – Рибе

Особе рођене у знаку Риба су врло интуитивне, осетљиве и романтичне

Јако су емотивне и попустљиве, заплетене у лична осећања, нереалне када се заљубе…

Најбоље пливају кроз разне животне недаће и проблеме, преброде и најгоре кризе, понекад и без трага. На неки начин прихватају неминовност и то, споља гледано врло често, као препуштање судбини. Рибе добро знају да исфорсирана ствар нема ону вредност као она која се спонтано деси. Најважнија ствар за Рибе су емоције. Довољно је да се ствари само мало поремете, па да овај знак испадне из колосека.

Рибама ће 2020. година бити прилично добра. Од половине јануара могући су лепи љубавни доживљаји. Од краја марта – већи трошкови. Од почетка јула више ће се бавити породицом али опасност за Рибе се крије у попустљивости и повлађивању. Рибе ће ћутати, трпети и потискивати емоције. У период од маја до јула, пожелеће да отпутују некуд како би биле саме са собом. У мају и јуну Рибе ће бити самопоузданије и храбрије, па моћи ће да поставе одређене границе у односима (породичним, пријтељским) у смислу када је време за дружење а када им је потребно мало слободе.

Богатство које Рибама доноси ова година и ставља на располагање, јесте онај прави однос који могу успоставити сами са собом. Ово је година када треба да нађу истину у себи и да науче да се радују и уживају у томе. Интуиција и машта ће им бити јаке и моћне и надахњиваће их за многе циљева и пројекта. Рибе треба да сањају своје снове без страха од исмејавања или неуспеха јер ће им побољшати живот, помоћиће им да и у стварности пливају боље и искористе обе стране живота како би оствариле успех.

ПОСАО

Рибе ће у 2020. години послом бити осредње задовољне. Неке ствари ће се одвијати спорије него што су очекивале. Почетком године имаће пуно енергије да иду ка циљу. Рибе треба да користе природне вештине и таленте да се истакну на послу. Најбоље резултате ће добити када раде на послу уз максимално уживање и минимални притисак. Од почетка маја, многе Рибе ће постати велики радохоличари и залагаће се више него иначе. Рибе које траже посао добар период за то је током пролећа. Од краја јуна до почетка новембра, Рибе могу да очекују добре резултате, пружиће им се сјајна шанса да се повежу са важним људима. У августу и септембру звезде ће Рибама да донесу обиље енергије која ће им помоћи у послу. Када су финансије у питању,Звезде упозоравају Рибе да новац троше мудро. Нема стихијске куповине непотребних ствари.

ЉУБАВ

Већ на самом почетку 2020. године, Рибама се осмехују лепи дани које ће провести са својим партнером. За Рибе које немају партнера, ово је право време да упознају новог. Овај период је добар и за друга задовољства и уживања, а не само љубав. Многе Рибе ће ући у брак у овој години. Август месец је добар за трудноћу. Рибе које су браку могу да осете мале брачне трзавице у период од средине августа до октобра. У овој години Рибе треба да покажу вољеној особи колико им значи.

ЗДРАВЉЕ

Здравље ће Рибе, већи део године, добро служити. Могу да се прехладе, да се суоче са стомачним проблемима и осцилацијама расположења. Могући проблем са стопалима. Рибе које пате од хроничних здравствених проблема треба редовно да посећују лекара. Препоручује се лагана физичка активност и здрава исхрана. Алкохол и опојна средства су опасни за Рибе, јер их лако обузму а са њима Рибе губе (исправан) правац којим ходе.

Астролог: Милина Крејовић

Одаберите хороскопски знак за више информација:

Ован | Бик | Близанци | Рак | Лав | Девица | Вага | Шкорпија | Стрелац | Јарац | Водолија | Рибе