gif

Велики годишњи хороскоп за 2020. – Близанци

Особе рођене у знаку Близанаца важе за прилагодљиве и променљиве, нестабилне, безбрижни и оне који теже променама

Према партнеру су хладно љубазни, а сами воле да кокетирају. Неозбиљни су, прилично емотивни, воле љубав. Нису способни за неку озбиљнију и трајнију везу, јер им је дух несталан и авантуристички настројен. Када се Близанци заљубе, постају нежни и верни својој љубави. Близанци су изврсни забављачи који имају изражен смисао за хумор и ситне досетке које могу да разбију и најнелагоднију ситуацију.

За Близанце ће 2020. година да делује освежавајуће. Многе од њих очекује право мало богатство, а неке велики пословни успех. Од средине маја до средине септембра треба да избегавају велике финансијске планове и велика улагања. У овом периду могуће је да се појаве нека нерешена породична питања. У тим и таквим ситуацијама, треба да буду тактични и љубазни. Од априла почиње добар период за посао и лична задовољства.  У том периоду Близанце очекују лепи тренуци са вољеном особом али морају да воде рачуна да не гуше и превише намећу своју вољу. Поверење је кључ успеха партнерске везе. Од краја новембра најбоље би било да се ослободе свих ствари у кући које им не требају или су покварене.

У овој години, Близанци треба да искористе повољан утицај звезда да истрају у ономе што стварно јесу. Да се надају остварењу свега што желе у свом животу и да обрате пажњу како да науче да искористе своје снове за остварење циљева. Ове године упознаће много нових људи и класификовати их према личном потенцијалу, тако да већина од њих неће остати у животу Близанаца.

ПОСАО

Близанци ће ове године да буду један од најуспешнијих знакова. Звезде предвиђају Близанцима да ће ове године да дају све од себе на послу ако буду  радили сами. Иако је важно да изграде добар односе са колегама и шефовима, од велике је важности и да имају мало времена и места само за себе, и да га искористе тако да неки од послова ураде самостално, за свој рачун.

Од краја марта могу да очекују важне послове који ће да трају све до краја године. Ово је најбољи момент за било какву акцију. Од краја јуна па до краја августа, пожељно је да контролишу своје амбиције и да удруже снаге како би посао био успешан.

На пољу финансија, звезде су током 2020. године веома наклоњене Близанцима. Оне им саветују да буду опрезни током априла и маја јер може да дође до финансијске преваре. Близанцима се ове године може осмехнути велико наследство.

Многи Близанци ће до краја године започечети нови посао, нову каријеру или нови пројекат, и биће задовољни са тим. Мењаће послове и упознаваће много нових људи.

Северни чвор започиње годину у њиховој трећој кући и води их напред путем комуникације и контаката, кратких путовања и интеракције, а затим прелази у њихову кућу ресурса и финансија. Будућност им долази кроз то подручје и даље им повећава финансијске изгледе за наредну годину.

ЉУБАВ

Близанцима се ове 2020. године предвиђа да ће им романтични живот постати интензивнији, са доста кратких веза или везе без великог узбуђења. Ове године многи Близанци ће срести или отићи од свог кармичког партнера.

У периоду од половине маја до половине јуна, могу да имају осећај да им неке ствари измичу из руку и да се у њиховом љубавном животу не одвија све онако како су желели. Биће забринути и неће знати шта њихово срце жели. У овом периду треба да избегавају претеране анализе да се ствари не би још више закомпликовале. Близанци, свакако, треба да разговарају са партнером. У период од краја маја до половине августа посебно ће бити емотивни и интуитивни.

Близанцима почетком маја следи једно велико искушење у љубавном животу. Може да им се појави неко из прошлости и да поклекну пред тим сусретом, иако су се већ једном опекли на ту особу. Ово указује и на нереална очекивања и идеализовања партнера. Оно што је добро у овим дешавањима је то што ће оно што није добро за њих нестати из њиховог живота. Не треба ништа да форсирају нити журе, треба да пусте да се ствари дешавају саме од себе.

Близанци који су слободни и у потрази за сродном душом, а немају никога на видику, добре прилике се пружају од априла до августа. Када упознају праву особу, да би веза опстала, мораће жестоко да се боре.

Близанцима који су у браку, биће потребно пуно стрпљења и дипломатије како би избегли сукобе, па чак и раздоре, поготово у јануару и првој половини фебруара. Партнер је стално незадовољан. Треба преиспитати брак, јер лако може да дође до растанка. У периоду ретроградне Венере могући су сукоби са људима до којих им је стало а све може да кулминира око наследства, одговорности или моралних принципа.

ЗДРАВЉЕ

Код већине Близанаца здравље ће бити добро. У првом кварталу године, могле би да се активирају поједине хроничне болести. Ако је то притисак, траба озбиљно да се побрину за то.

Током јуна, Близанци треба да обрате пажњу на очи јер су могуће механичке повреде тврдим предметом. Друга половина године им је боља по питању здравља. Треба да воде рачуна да се не исцрпљују превише, ментално или физички.

Како је пред Близанцима динамична година, требало би да савладају технике дисања које ће им помоћи да елиминишу стрес и боље функционишу под притиском.

Астролог: Милина Крејовић

Одаберите хороскопски знак за више информација:

Ован | Бик | Близанци | Рак | Лав | Девица | Вага | Шкорпија | Стрелац | Јарац | Водолија | Рибе