gif

Велики годишњи хороскоп за 2020. – Стрелац

Стрелчеви су отворени, авантуристи су и не воле спутавање, ватрени су, страстани и искрени

За верност не маре, јер ни сам нису верни. У везу никада не улази свим срцем, а због површности већ код првог конфликта беже.

У љубави нису издржљиви. Они су весели, забавни и знају да направе штимунг. Спонтано причају о својим доживљајима и сваки пут одушевљавају пријатеље ведрином духа.

Почетак године Стрелчевима доноси велику снагу и енергију. Да би то одржали, мораће да отпусте од себе све што их оптерећује. У њихов живот долази много промена током године и добиће прилику да измене представу о томе како себе приказују свету и шта за њега значе.

Награде за уложени труд  брже ће им стизати, баш као нове везе и унапређење оних старих, све је то на видику и посебно важи за другу половину 2020. године. Стрелци треба да буду спремни да доживе драматичне промене у начину на који комуницирају са људима из свог живота а такође да буду спремни на драматичне промене у блиским пријатељствима и породичним везама.

Ове године Стрелчеви ће научити како да опросте себи, признају грешке и буду отворенији за промене. Постаће дисциплинованији, одговорнији, постављаће и постизати смисленије циљеве, порашће им самопоуздање и самопоштовање. Друга половина године је боља од прве.

ПОСАО

Звезде за 2020. годину Стрелчевима предвиђају добру пословну ситуацију. Имаће велике планове али морају да преуму одговорност за личне финансије. Потребно је да дугорочно планирају приходе и расходе. Од краја августа па све до новембра, чврсто ће стајати на земљи. Добар период за посао је у период од почетка априла до прве недеље августа. Неке препеке или туђа воља, покушаће да их спречи у глатком обављању свакодневних активности али они ће имати знање, снагу и енргију да се изборе са тим. Ово је, такође, добра година да траже неки пројекат од надређеног на послу за који знају да ће им се свидети или да покрену нови, самостални, посао.

Такође, ова 2020. година неће бити за Стрелчеве најважнија када је у питању нека прекретница у каријери. Више ће да теже да се усредсреде на себе, а не ка каријери или послу. Довољно су напредовали у последњих неколико година и њихова повећана продуктивност биће њихова награда.

Биће склони да се посвете послу онолико колико треба. Имаће способност брзог и тачног одлучивања, поготово у рано пролеће и касно у зиму, тако да је то време да се мало прошири посао. Енергије су праве за то. Чак иако им дође до повећања обима посла, имаће потребно самопоуздање да све ураде како треба. Важни контакти за будућност биће у оптицају у првој половини године. Оно у чему нису били добри последњих година, сада су научили и ове године ће се све то исплатити.

ЉУБАВ

Многим стрелчевима у 2020. години појавиће се кармичка љубав или нека љубав из прошлости. У овој години Стрелчеви ће научити како да се понашају у везама, да обрате пажњу на партнера и да слушају шта партнер прича. Слободни Стрелци почетком 2020. године могу да доживе значајну промену у љубавном животу. Они који су у вези треба да одвоје довољно времена за изласке и озбиљне авантуре са вољеном особом. Иако Стрелчеви нису љубоморни, ове године може доћи до сукоба изазваног љубомором. Вероватно ће ове године тражити промену темпа у њиховом љубавном животу, без обзира на то да ли су сами или не. Ако су сами, онда је право време да почну да траже новог партнера. Вероватно ће наћи љубав с неким новим, а не са неким пријатељем или бившом љубави. Већа је вероватноћа да ће упознати нове људе ако испробају нове ствари или оду на нова места.

ЗДРАВЉЕ

Звезде упозоравају Стрелчеве да опрезно конзумирају слаткише, житарице и алкохол – због могућих проблема са панкреасом. Већина припадника овог знака ће да буде здрава ове године. Могућ је осећај хроничног умора, пад имунитета, болови у кичми али ништа што није у границама подношљивог. Не заборавите да се одмарате, проводите време са људима до којих вам је стало и радите на својим хобијима и ова година ће бити одлична за вас.

Астролог: Милина Крејовић

Одаберите хороскопски знак за више информација:

Ован | Бик | Близанци | Рак | Лав | Девица | Вага | Шкорпија | Стрелац | Јарац | Водолија | Рибе