gif

Велики годишњи хороскоп за 2020. – Лав

Динамични, моћни, импресивни, посесивни, поштени  и племенити, предузимљиви у љубави и емоција. Лавови су веома еротични и имају довољно љубавног искуства

Лав се стално труди да испуни најскривеније жеље патнера, увек и изнова показује и исказује љубав. Лавови су ватрени, и у љубави и у свађи. Мана им је посесивност.

Прилично срећан знак и у 2020. години. Лавовима управља Сунце, планета живота, радости, топлине, тако да је то довољан разлог да Лавови сами са собом буду срећни и задовољни. Лавови ће са пуно виталности и енергичности да остварују циљеве у овој години. Ова 2020. година ће за Лавове да буде јако лепа. Много нервозе, стреса и напорног рада очекује Лавове током ове године и из тог разлога многи Лавови ће желети да промене посао.

Партнерства ће, током године, бити од велике важности Лавовима а пружаће им велике могућности за напредак и раст. Лавови треба да прихвате сва лична ограничења и стреме ка томе да се побољшају. Напоран рад их очекује до половине фебруара. Од средине априла, за Лавове ствари почињу да се крећу набоље. Звезде им препоручују да обуздају љутњу и не реагују агресивно – од краја марта до почетка маја. Треба пажљиво да бирају речи, суздрже се од агресије да се још више не би запетљали у већ компликованим ситуацијама. Од почетка јула велика срећа их очекује на послу. Од половине септембра до половине октобра не треба да се упуштају у било какве подухвате везане за имовину.

ПОСАО

Лавовима звезде за 2020. годину предвиђају срећу. Иако ће, можда, морати да се баве досадним канцеларијским стварима, већим делом, њихов посао би требало да буде лак. Лавови треба да покушају да се спријатеље са колегама и надређенима. Ово може да створи стабилност у њиховом послу па чак и да им помогне да се истакну.

Лавови, пазите да не направите супротно и створите сукоб на послу. То неће бити добро. Лавови ће ове године да осете склоност ка штедњи новца, пре него да га троше. Због тога ће се више усредсредити на лични буџет, и бринућете се о њему боље него што су то радили протеклих година. Лавови треба да искористе прилику за зараду, тако што ће током 2020. године да инвестирају. Ове године Лавови треба да се фокусирају на посао и новац, што је за њих од велике важности да би се осећали добро.

Лавовима 2020. година долази с обртима као и било које друге године, али то не значи да ће им бити тешко. Већим делом године биће им лако и угодно. Потребно је да искористе све могућности које ће им побољшати живот, а оне лоше заобиђу у широком луку. Ове године могу да се сусретну са изазовима у областима управљања, координације, усмеравања и сарадње. То је време тестирања. Вероватно неће видети нек напредак у каријери током 2020. године, али овај пут је пут изградње солидних темеља који ће им се исплатити средином 2021. године.

Лавови ће ове године да буду одговорни и имаће осећај за рад и сарадњу са колегама на послу. Касније током године, вероватно ће привући, лично и професионално, оне који ће ући у њихов живот да би им помогли у дугорочним циљевима.

На пољу финансија, мање ће бринути о самом новцу а више о проширењу посла. За новац, добар период је до фебруара. Од фебруара до средине марта ситуација је ризична. Од априла па надаљ,е указаће се добре прилике које свакако треба искористити. Лавовима новац може да долази са више страна, али је потребно да Лавови направе први корак. После тога, космос ће одрадити своје.

ЉУБАВ

За Лавове је 2020. година промена, биле оне романтичне или не. Могу постојати неки проблеми у романтичном животу, ако нису са правом особом или ако су они та погрешна особа. Више љубавних авантура, нарочито од марта. За заузете Лавове, могући су извесни проблеми у пролеће. Негде око половине маја све ће се довести у ред. Слободним Лавовима предстоји познанство са необичном особом.

Лавови који су у браку морају да контролишу бес. Потребно је да разумеју осећања партнера и да проводе што више времена са њим. Лавовима се ове године не препоручују тајне везе јер им могу растурити брак. Особа која се појави, није вредна тога.

Ако траже нову везу, вероватно ће бити срећнији са неком везом без обавеза него озбиљном. Кад су у питању њихови  односи са породицом или пријатељима, можда ће морати да направе многе компромисе ове године.

ЗДРАВЉЕ

Лавови ће се 2020. године осећати импулсивније него иначе. Желећете да испробају нове ствари. Иако је ово сјајно за ум, такође је одлично и за тело. Вероватно ће наћи задовољство ако испробају нове вежбе или промене исхрану. Ове године је посебно важно јести здраво како би се спречили проблеми. Лето је изузетно добар период за Лавове. У овом период очекују их лепа путовања.

Одаберите хороскопски знак за више информација:

Ован | Бик | Близанци | Рак | Лав | Девица | Вага | Шкорпија | Стрелац | Јарац | Водолија | Рибе