gif

Veliki godišnji horoskop za 2020. – Lav

Dinamični, moćni, impresivni, posesivni, pošteni  i plemeniti, preduzimljivi u ljubavi i emocija. Lavovi su veoma erotični i imaju dovoljno ljubavnog iskustva

Lav se stalno trudi da ispuni najskrivenije želje patnera, uvek i iznova pokazuje i iskazuje ljubav. Lavovi su vatreni, i u ljubavi i u svađi. Mana im je posesivnost.

Prilično srećan znak i u 2020. godini. Lavovima upravlja Sunce, planeta života, radosti, topline, tako da je to dovoljan razlog da Lavovi sami sa sobom budu srećni i zadovoljni. Lavovi će sa puno vitalnosti i energičnosti da ostvaruju ciljeve u ovoj godini. Ova 2020. godina će za Lavove da bude jako lepa. Mnogo nervoze, stresa i napornog rada očekuje Lavove tokom ove godine i iz tog razloga mnogi Lavovi će želeti da promene posao.

Partnerstva će, tokom godine, biti od velike važnosti Lavovima a pružaće im velike mogućnosti za napredak i rast. Lavovi treba da prihvate sva lična ograničenja i streme ka tome da se poboljšaju. Naporan rad ih očekuje do polovine februara. Od sredine aprila, za Lavove stvari počinju da se kreću nabolje. Zvezde im preporučuju da obuzdaju ljutnju i ne reaguju agresivno – od kraja marta do početka maja. Treba pažljivo da biraju reči, suzdrže se od agresije da se još više ne bi zapetljali u već komplikovanim situacijama. Od početka jula velika sreća ih očekuje na poslu. Od polovine septembra do polovine oktobra ne treba da se upuštaju u bilo kakve poduhvate vezane za imovinu.

POSAO

Lavovima zvezde za 2020. godinu predviđaju sreću. Iako će, možda, morati da se bave dosadnim kancelarijskim stvarima, većim delom, njihov posao bi trebalo da bude lak. Lavovi treba da pokušaju da se sprijatelje sa kolegama i nadređenima. Ovo može da stvori stabilnost u njihovom poslu pa čak i da im pomogne da se istaknu.

Lavovi, pazite da ne napravite suprotno i stvorite sukob na poslu. To neće biti dobro. Lavovi će ove godine da osete sklonost ka štednji novca, pre nego da ga troše. Zbog toga će se više usredsrediti na lični budžet, i brinućete se o njemu bolje nego što su to radili proteklih godina. Lavovi treba da iskoriste priliku za zaradu, tako što će tokom 2020. godine da investiraju. Ove godine Lavovi treba da se fokusiraju na posao i novac, što je za njih od velike važnosti da bi se osećali dobro.

Lavovima 2020. godina dolazi s obrtima kao i bilo koje druge godine, ali to ne znači da će im biti teško. Većim delom godine biće im lako i ugodno. Potrebno je da iskoriste sve mogućnosti koje će im poboljšati život, a one loše zaobiđu u širokom luku. Ove godine mogu da se susretnu sa izazovima u oblastima upravljanja, koordinacije, usmeravanja i saradnje. To je vreme testiranja. Verovatno neće videti nek napredak u karijeri tokom 2020. godine, ali ovaj put je put izgradnje solidnih temelja koji će im se isplatiti sredinom 2021. godine.

Lavovi će ove godine da budu odgovorni i imaće osećaj za rad i saradnju sa kolegama na poslu. Kasnije tokom godine, verovatno će privući, lično i profesionalno, one koji će ući u njihov život da bi im pomogli u dugoročnim ciljevima.

Na polju finansija, manje će brinuti o samom novcu a više o proširenju posla. Za novac, dobar period je do februara. Od februara do sredine marta situacija je rizična. Od aprila pa nadalj,e ukazaće se dobre prilike koje svakako treba iskoristiti. Lavovima novac može da dolazi sa više strana, ali je potrebno da Lavovi naprave prvi korak. Posle toga, kosmos će odraditi svoje.

LJUBAV

Za Lavove je 2020. godina promena, bile one romantične ili ne. Mogu postojati neki problemi u romantičnom životu, ako nisu sa pravom osobom ili ako su oni ta pogrešna osoba. Više ljubavnih avantura, naročito od marta. Za zauzete Lavove, mogući su izvesni problemi u proleće. Negde oko polovine maja sve će se dovesti u red. Slobodnim Lavovima predstoji poznanstvo sa neobičnom osobom.

Lavovi koji su u braku moraju da kontrolišu bes. Potrebno je da razumeju osećanja partnera i da provode što više vremena sa njim. Lavovima se ove godine ne preporučuju tajne veze jer im mogu rasturiti brak. Osoba koja se pojavi, nije vredna toga.

Ako traže novu vezu, verovatno će biti srećniji sa nekom vezom bez obaveza nego ozbiljnom. Kad su u pitanju njihovi  odnosi sa porodicom ili prijateljima, možda će morati da naprave mnoge kompromise ove godine.

ZDRAVLJE

Lavovi će se 2020. godine osećati impulsivnije nego inače. Želećete da isprobaju nove stvari. Iako je ovo sjajno za um, takođe je odlično i za telo. Verovatno će naći zadovoljstvo ako isprobaju nove vežbe ili promene ishranu. Ove godine je posebno važno jesti zdravo kako bi se sprečili problemi. Leto je izuzetno dobar period za Lavove. U ovom period očekuju ih lepa putovanja.

Odaberite horoskopski znak za više informacija:

Ovan | Bik | Blizanci | Rak | Lav | Devica | Vaga | Škorpija | Strelac | Jarac | Vodolija | Ribe