gif

Велики годишњи хороскоп за 2020. – Рак

Раковима звезде у 2020. години предвиђају велике животне промене. Очекује их много непријатних изазова које ће морати да савладају у ходу

Биће им потребна велика снага воље и одлучности да би изашли из ове фазе. Од велике важности у 2020. години биће им изградња самопоштовања. Треба да остану верни личним убеђењима, у сваком тренутку високо подигнуте главе.

Ракови су осетљиви, романтични и интуитивни. Та интуитивност и осетљивост их води кроз живот помажући им при процени разних ситуација и људи. Рак не предузима ништа ако се претходно није уверио у сигурност подухвата и сагледао евентуалне последице. На неки начин он је стално заокупљен личном егзистенцијом. Изузетно поштује дом, породицу и ближње, трудећи се да себи и њима осигура стабилан живот.

Ракове ова година води даље у свет, дајући им способност да помажу, дају и излече друге, а такође је усредсређена и на њихову способност давања самом себи. Ово је увек важно средство које Ракови треба да негују и оснажују током живота, да пружају љубав у највећој мери. Ово ће за Ракове да буде емотивна и страствена година на свим плановима – донеће им велике промене.

ПОСАО

Ове године, вероватно може да дође до неке врсте сукоба на радном месту. Ракови ће морати да раде више и да буду самоуверенији и сигурнији од колега са посла, ако желе да им у 2020. години каријера крене узлазном путањом. Вероватно неће бити ништа лоше ако се не суоче са изазовом, али добре ствари ће доћи само ако Ракови то буду желели. Морају да буду спремни на многа разочарења због ствари које ће испливати на површину. Шта год да се деси, не смеју да се предају. Посебно лош период на послу може да буде у јулу месецу. Ова година им је тешка за каријеру и требаће им пуно стрпљења, борбе и рада да би се дошло до добрих резултата. Многи ће током 2020. мењати послове.

Када су финансије у питању, имаће среће током ове године. Сви Ракови ће да имају довољно новца да плате све неопходне ствари, а нешто и да уштеде. Рад на неком хобију који може да им донесе новац је такође добар начин да остваре додатну зараду. Може им се указати необична прилика за далека путовања. Њу, свакако, треба искористити.

Било би мудро да Ракови трошкове држе под контролом и да се посаветују у вези ца инвестицијама и дугорочним финансијским обавезама. Такође, треба да контролишу личне финансије и да их не мешају са другима.

ЉУБАВ

Раковима звезде у 2020. години предвиђају нове друштвене статусе, нове пријатеље и љубави. Ако су тренутно сами, онда је ово одлична година за покушај да пронађу праву љубав. Пре него што потраже новог партнера, прво треба да одвоје мало времена и да схвате шта је то што желе из те везе. Кад то схвате, могу почети да траже љубав свог живота.

Можда чак могу да уђу у романтичну везу са неким с ким су досад били само пријатељи. Осим што ће да се осећају романтичније, Ракови ће се такође осећати више пријатељски настројени ове године. Ово може да им помогне да привуку нове људе који им одговарају, да ојачају везе са актуелним пријатељима или члановима породице.

Ракови који су у браку, биће у изазову да се преиспитају да ли су са правом особом. За Ракове у браку ова година саветује опрез!

ЗДРАВЉЕ

У 2020. години Ракови могу да имају осетљив стомак, желудац и репродуктивне органе, а биће и честих промена расположења. Највећа ствар која би им ове године могла узроковати болест је – неактивност. Посебно критичан период су јануар и фебруар.

Ракови би требало да покушау да се прилагоде новој рутини вежбања или начину исхране током ове године. Ако желе да започну дијету, Ракови треба да направе нови план тренинга или једноставно примене здравије навике. Сада је право време за то.

Астролог: Милина Крејовић

Одаберите хороскопски знак за више информација:

Ован | Бик | Близанци | Рак | Лав | Девица | Вага | Шкорпија | Стрелац | Јарац | Водолија | Рибе