gif

Veliki godišnji horoskop za 2020. – Rak

Rakovima zvezde u 2020. godini predviđaju velike životne promene. Očekuje ih mnogo neprijatnih izazova koje će morati da savladaju u hodu

Biće im potrebna velika snaga volje i odlučnosti da bi izašli iz ove faze. Od velike važnosti u 2020. godini biće im izgradnja samopoštovanja. Treba da ostanu verni ličnim ubeđenjima, u svakom trenutku visoko podignute glave.

Rakovi su osetljivi, romantični i intuitivni. Ta intuitivnost i osetljivost ih vodi kroz život pomažući im pri proceni raznih situacija i ljudi. Rak ne preduzima ništa ako se prethodno nije uverio u sigurnost poduhvata i sagledao eventualne posledice. Na neki način on je stalno zaokupljen ličnom egzistencijom. Izuzetno poštuje dom, porodicu i bližnje, trudeći se da sebi i njima osigura stabilan život.

Rakove ova godina vodi dalje u svet, dajući im sposobnost da pomažu, daju i izleče druge, a takođe je usredsređena i na njihovu sposobnost davanja samom sebi. Ovo je uvek važno sredstvo koje Rakovi treba da neguju i osnažuju tokom života, da pružaju ljubav u najvećoj meri. Ovo će za Rakove da bude emotivna i strastvena godina na svim planovima – doneće im velike promene.

POSAO

Ove godine, verovatno može da dođe do neke vrste sukoba na radnom mestu. Rakovi će morati da rade više i da budu samouvereniji i sigurniji od kolega sa posla, ako žele da im u 2020. godini karijera krene uzlaznom putanjom. Verovatno neće biti ništa loše ako se ne suoče sa izazovom, ali dobre stvari će doći samo ako Rakovi to budu želeli. Moraju da budu spremni na mnoga razočarenja zbog stvari koje će isplivati na površinu. Šta god da se desi, ne smeju da se predaju. Posebno loš period na poslu može da bude u julu mesecu. Ova godina im je teška za karijeru i trebaće im puno strpljenja, borbe i rada da bi se došlo do dobrih rezultata. Mnogi će tokom 2020. menjati poslove.

Kada su finansije u pitanju, imaće sreće tokom ove godine. Svi Rakovi će da imaju dovoljno novca da plate sve neophodne stvari, a nešto i da uštede. Rad na nekom hobiju koji može da im donese novac je takođe dobar način da ostvare dodatnu zaradu. Može im se ukazati neobična prilika za daleka putovanja. Nju, svakako, treba iskoristiti.

Bilo bi mudro da Rakovi troškove drže pod kontrolom i da se posavetuju u vezi ca investicijama i dugoročnim finansijskim obavezama. Takođe, treba da kontrolišu lične finansije i da ih ne mešaju sa drugima.

LJUBAV

Rakovima zvezde u 2020. godini predviđaju nove društvene statuse, nove prijatelje i ljubavi. Ako su trenutno sami, onda je ovo odlična godina za pokušaj da pronađu pravu ljubav. Pre nego što potraže novog partnera, prvo treba da odvoje malo vremena i da shvate šta je to što žele iz te veze. Kad to shvate, mogu početi da traže ljubav svog života.

Možda čak mogu da uđu u romantičnu vezu sa nekim s kim su dosad bili samo prijatelji. Osim što će da se osećaju romantičnije, Rakovi će se takođe osećati više prijateljski nastrojeni ove godine. Ovo može da im pomogne da privuku nove ljude koji im odgovaraju, da ojačaju veze sa aktuelnim prijateljima ili članovima porodice.

Rakovi koji su u braku, biće u izazovu da se preispitaju da li su sa pravom osobom. Za Rakove u braku ova godina savetuje oprez!

ZDRAVLJE

U 2020. godini Rakovi mogu da imaju osetljiv stomak, želudac i reproduktivne organe, a biće i čestih promena raspoloženja. Najveća stvar koja bi im ove godine mogla uzrokovati bolest je – neaktivnost. Posebno kritičan period su januar i februar.

Rakovi bi trebalo da pokušau da se prilagode novoj rutini vežbanja ili načinu ishrane tokom ove godine. Ako žele da započnu dijetu, Rakovi treba da naprave novi plan treninga ili jednostavno primene zdravije navike. Sada je pravo vreme za to.

Astrolog: Milina Krejović

Odaberite horoskopski znak za više informacija:

Ovan | Bik | Blizanci | Rak | Lav | Devica | Vaga | Škorpija | Strelac | Jarac | Vodolija | Ribe