gif

Велики годишњи хороскоп за 2020. – Шкорипја

Снажна и пробојна, страсна, љубоморна и посесивна, јаких љубавних порива. Способна је да на најмањи наговештај партнерове невере све прекине и оде

Јако су посесивне, тако да када једном раскину везу – партнера и даље не остављају на миру. Не привлаче их особе које су заљубљене у њих, они трагају за изазовом и ризиком како би њихов тријумф био што импресивнији. Шкорпије често користе позитивну енергију да помогну другима да. У 2020. години могу да изаберу шта желе и шта не желе да раде. За њих ће 2020. година да буде посебно напредна и у њој ће многе Шкорпије пожњети награде које су заслуга за уложени напор у протеклом периоду. Наглашена су партнерства и односи свих врста. Шкорпије морају да развију свест о личној унутрашњој снази и мотивима, па да то примене на акције које ће им обезбедити успех. Треба да престану да буду скептичне. Звезде им саветују да вредно раде, да ствари не препуштају случају и да увк ослушкују како себе тако и стање на тржишту.

ПОСАО

За Шкорпије у 2020. години неће бити ограничења по питању посла, све док су спремне да уложе труд. Могуће су промене у каријери и то највероватније средином марта. Међутим, ово је врло озбиљна одлука и о њој треба добро размислити пре него што се одлуче на њу. Шкорпије треба да покушају да нађу посао који је у складу са њиховим вештинама и стварима које воле да раде. Нема смисла да напусте досадан посао да би прешле на неки који је исто тако досадан, ако не и досаднији. Савет Шкорпијама је да пронађу свој позив и одговоре на њега на најбољи могући начин. Шкорпије које се баве трговином и финансијским трансакцијама могле би да доживе неколико успона и падова. Од краја августа до краја октобра је добар период за изградњу здравих пословних односа.

Шкорпије ће ове године мудро управљати са финасијама У период од маја до средине септембра не треба да се излажу непотребним ризицима како би повећале зараду. Савет им је да не носе велике количине готовине са собом. Треба да чувају уштеђевину.

ЉУБАВ

Шкорпије које су у браку могу да доживе брачне проблеме, непријатна изненађења и стресове. Многе Шкорпије ће бити у дилеми отићи или остати у браку, ућиће у тајне везе, можда чак и паралене везе. Могућа је и фатална веза. По кога? Шкорпију!

Слободе Шкорпије могу да очекују лепо познанство које може да прерасте у озбиљну везу и то у период од краја марта па до половине маја. У другој половини маја и почетком јула, могући су проблеми у љубави. Партнер ће им се одједном чинити другачијим. Савет је да избегавају расправе и свађе са вољеном особом. У овој ситуацији контролисање сопственог беса је право решење. Сачекајте крај септембра, јер ће од тада па надаље све бити боље. Нешто лепо на љубавном плану десиће се крајем октобра. Шкорпије које су у вези, имаће исти однос на крају године. То је време заједништва и оно што је заједно, остаје заједно. Оно што је одвојено остаће одвојено. Људи шкорпије или воле или мрзе.

ЗДРАВЉЕ

Шкорпије ће имати много више енергије него на што су то навикле. Вероватно неће знати шта да раде са свом том енергијом. Бавићи се хобијем, проводећи време са пријатељима и упражњавати спортске активности. Све су то сјајни начини да Шкорпије на најбољи могући начин ангажују вишак енергије. Припадници овог знака могу очекивати побољшање имунитета. Жене Шкорпије треба да обрате пажњу на репродуктивне органе. Могу да се појаве упале, цисте, миоми… чак су изгледне и неке хирушке интервенције. Шкорпије које  су биле здраве, остаће  здраве. Ако су биле лоше, наставиће да буду лоше. Здравље старијих особа око њих може бити лошије ове године и можда ће схватити да фокус мора да буде на њима, а не на себи.

Астролог: Милина Крејовић

Одаберите хороскопски знак за више информација:

Ован | Бик | Близанци | Рак | Лав | Девица | Вага | Шкорпија | Стрелац | Јарац | Водолија | Рибе