gif

Велики годишњи хороскоп за 2020. – Девица

Уредне, критички настројене и сујетне. Девица су перфекционисти, методичне и аналитичне. Оне теже савршенству, како у себи тако и ван себе

Због тога, оне пажљиво разматрају све чињенице, не испуштајући детаље и никада не крећу у акцију ако претходно нису оцениле могуће последице. Понекад, из страха од грешке пропусте добру прилику, али Девице лакше подносе пропусте него грешке.

Девице су под добрим транзитима током целе године. Све Девице које се баве услужним делатностима и трговином, имаће успеха у послу. Девице раде увек, то је њихов карактер. Пред њима је једна од најбољих година која им доноси успех у свим областима. Девице започињу један нови циклус који ће трајати наредне две деценије. Многе Девице очекују пословни напредак и повишица. Треба да буду спонтане, да имају поверења у живот, да елиминишу страхове и схвате да су саме одговорне за своју срећу.

ПОСАО

У 2020. години, Девице ће у период од априла до августа да раде, уживају и зарађују. Највише треба да се ангажују у овом периоду, јер ће пуно тога моћи да постигну. Њихове природне вештине вероватно ће засјати ове године. Треба да их користе када год могу и биће примећене на послу. Имаће пуно енергије и воље да дођу до неких циљева које већ дуже времена планирају. У 2020. години могућа је љубав на послу. То могу да буду и неке старе љубави које се сада враћају. Девице морају да процене да ли је то добро за њих.

Девице би могле да промене каријеру и могле би да уђу у један потпуно нови свет. Чак и ако не промене каријеру, промениће начин на који су радиле свој посао. Све ће доћи са бљеском и неочекиваним резултатима. Али морају да припазе да не дође до погрешне комуникације у професионалним односима као и у приснијим везама. У ваздуху ће се осећати узбуђење и очекивање које Девице нису осетиле већ неко време.

Нешто ново што би могло да искрсне и појави се током 2020. године је промена уобичајено пажљивог располагања финансијама, тако да ће Девице да преузму нешто више ризика. То је добар тренутак у њиховом животу за новац и ресурсе, за куповину и продају, имовину и обавезе.

Девицама које имају сопствени посао, осмехује се срећа, долазе нови велики уговори са великим вредностима. Новчаним, наравно. Од Девица се очекује да у овој години квалитетно пласирају своје производе и услуге да би били конкурентнији. Финансије ће бити солидне и све боље од почетка априла. Треба да воде рачуна о породичним трошковима.

ЉУБАВ

Велика вероватноћа је да ће Девице ове године уживати са својим партнером. Ако је било неких љубавних проблема у 2019. години, ове године ттреба да направе све потребне промене да би биле срећне.

Све проблематичне ситуације моћи ће да реше смиреношћу и стрпљењем. Имаће много прилика да промене свој однос, ако то буде потребно. Прилике ће им, такође, доћи ако желе да побољшају односе са пријатељима и члановима породице. Потребно је да увек размисле пре него што проговоре, без обзира с ким разговарају, и тако спрече  могуће проблеме.

За многе Девице је време нових почетака и они ће им доћи изненада. Случајни сусрети ће им показати да их привлаче ексцентричне и необичне особе. Успони и падови у односима биће на видику током ове године. Женске Девице, које су убраку, треба да обрате пажњу на верност партнера. Можда нешто крију?

ЗДРАВЉЕ

Девице које имају здравствене проблеме, попут дијабетеса или повишеног крвног притиска, могу да имају тегобе од краја марта до краја јуна. Све Девице могу да имају проблеме са системом за варење. Треба да припазе на навике везане за исхрану. Потребно је да узимају што више течности, да не би имале проблема са бубрезима.

Девице ће имаћете много енергије током ове године, коју ће вероватно да искористе за неке важне ствари – на послу и код куће. Од суштинског значаја је да често вежбају, да би остале у доброј форми. Здравље и исхрана су им јако битни.

Астролог: Милина Крејовић

Одаберите хороскопски знак за више информација:

Ован | Бик | Близанци | Рак | Лав | Девица | Вага | Шкорпија | Стрелац | Јарац | Водолија | Рибе