gif

Veliki godišnji horoskop za 2020. – Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca važe za prilagodljive i promenljive, nestabilne, bezbrižni i one koji teže promenama

Prema partneru su hladno ljubazni, a sami vole da koketiraju. Neozbiljni su, prilično emotivni, vole ljubav. Nisu sposobni za neku ozbiljniju i trajniju vezu, jer im je duh nestalan i avanturistički nastrojen. Kada se Blizanci zaljube, postaju nežni i verni svojoj ljubavi. Blizanci su izvrsni zabavljači koji imaju izražen smisao za humor i sitne dosetke koje mogu da razbiju i najnelagodniju situaciju.

Za Blizance će 2020. godina da deluje osvežavajuće. Mnoge od njih očekuje pravo malo bogatstvo, a neke veliki poslovni uspeh. Od sredine maja do sredine septembra treba da izbegavaju velike finansijske planove i velika ulaganja. U ovom peridu moguće je da se pojave neka nerešena porodična pitanja. U tim i takvim situacijama, treba da budu taktični i ljubazni. Od aprila počinje dobar period za posao i lična zadovoljstva.  U tom periodu Blizance očekuju lepi trenuci sa voljenom osobom ali moraju da vode računa da ne guše i previše nameću svoju volju. Poverenje je ključ uspeha partnerske veze. Od kraja novembra najbolje bi bilo da se oslobode svih stvari u kući koje im ne trebaju ili su pokvarene.

U ovoj godini, Blizanci treba da iskoriste povoljan uticaj zvezda da istraju u onome što stvarno jesu. Da se nadaju ostvarenju svega što žele u svom životu i da obrate pažnju kako da nauče da iskoriste svoje snove za ostvarenje ciljeva. Ove godine upoznaće mnogo novih ljudi i klasifikovati ih prema ličnom potencijalu, tako da većina od njih neće ostati u životu Blizanaca.

POSAO

Blizanci će ove godine da budu jedan od najuspešnijih znakova. Zvezde predviđaju Blizancima da će ove godine da daju sve od sebe na poslu ako budu  radili sami. Iako je važno da izgrade dobar odnose sa kolegama i šefovima, od velike je važnosti i da imaju malo vremena i mesta samo za sebe, i da ga iskoriste tako da neki od poslova urade samostalno, za svoj račun.

Od kraja marta mogu da očekuju važne poslove koji će da traju sve do kraja godine. Ovo je najbolji moment za bilo kakvu akciju. Od kraja juna pa do kraja avgusta, poželjno je da kontrolišu svoje ambicije i da udruže snage kako bi posao bio uspešan.

Na polju finansija, zvezde su tokom 2020. godine veoma naklonjene Blizancima. One im savetuju da budu oprezni tokom aprila i maja jer može da dođe do finansijske prevare. Blizancima se ove godine može osmehnuti veliko nasledstvo.

Mnogi Blizanci će do kraja godine započečeti novi posao, novu karijeru ili novi projekat, i biće zadovoljni sa tim. Menjaće poslove i upoznavaće mnogo novih ljudi.

Severni čvor započinje godinu u njihovoj trećoj kući i vodi ih napred putem komunikacije i kontakata, kratkih putovanja i interakcije, a zatim prelazi u njihovu kuću resursa i finansija. Budućnost im dolazi kroz to područje i dalje im povećava finansijske izglede za narednu godinu.

LJUBAV

Blizancima se ove 2020. godine predviđa da će im romantični život postati intenzivniji, sa dosta kratkih veza ili veze bez velikog uzbuđenja. Ove godine mnogi Blizanci će sresti ili otići od svog karmičkog partnera.

U periodu od polovine maja do polovine juna, mogu da imaju osećaj da im neke stvari izmiču iz ruku i da se u njihovom ljubavnom životu ne odvija sve onako kako su želeli. Biće zabrinuti i neće znati šta njihovo srce želi. U ovom peridu treba da izbegavaju preterane analize da se stvari ne bi još više zakomplikovale. Blizanci, svakako, treba da razgovaraju sa partnerom. U period od kraja maja do polovine avgusta posebno će biti emotivni i intuitivni.

Blizancima početkom maja sledi jedno veliko iskušenje u ljubavnom životu. Može da im se pojavi neko iz prošlosti i da pokleknu pred tim susretom, iako su se već jednom opekli na tu osobu. Ovo ukazuje i na nerealna očekivanja i idealizovanja partnera. Ono što je dobro u ovim dešavanjima je to što će ono što nije dobro za njih nestati iz njihovog života. Ne treba ništa da forsiraju niti žure, treba da puste da se stvari dešavaju same od sebe.

Blizanci koji su slobodni i u potrazi za srodnom dušom, a nemaju nikoga na vidiku, dobre prilike se pružaju od aprila do avgusta. Kada upoznaju pravu osobu, da bi veza opstala, moraće žestoko da se bore.

Blizancima koji su u braku, biće potrebno puno strpljenja i diplomatije kako bi izbegli sukobe, pa čak i razdore, pogotovo u januaru i prvoj polovini februara. Partner je stalno nezadovoljan. Treba preispitati brak, jer lako može da dođe do rastanka. U periodu retrogradne Venere mogući su sukobi sa ljudima do kojih im je stalo a sve može da kulminira oko nasledstva, odgovornosti ili moralnih principa.

ZDRAVLJE

Kod većine Blizanaca zdravlje će biti dobro. U prvom kvartalu godine, mogle bi da se aktiviraju pojedine hronične bolesti. Ako je to pritisak, traba ozbiljno da se pobrinu za to.

Tokom juna, Blizanci treba da obrate pažnju na oči jer su moguće mehaničke povrede tvrdim predmetom. Druga polovina godine im je bolja po pitanju zdravlja. Treba da vode računa da se ne iscrpljuju previše, mentalno ili fizički.

Kako je pred Blizancima dinamična godina, trebalo bi da savladaju tehnike disanja koje će im pomoći da eliminišu stres i bolje funkcionišu pod pritiskom.

Astrolog: Milina Krejović

Odaberite horoskopski znak za više informacija:

Ovan | Bik | Blizanci | Rak | Lav | Devica | Vaga | Škorpija | Strelac | Jarac | Vodolija | Ribe