gif

Veliki godišnji horoskop za 2020. – Devica

Uredne, kritički nastrojene i sujetne. Devica su perfekcionisti, metodične i analitične. One teže savršenstvu, kako u sebi tako i van sebe

Zbog toga, one pažljivo razmatraju sve činjenice, ne ispuštajući detalje i nikada ne kreću u akciju ako prethodno nisu ocenile moguće posledice. Ponekad, iz straha od greške propuste dobru priliku, ali Device lakše podnose propuste nego greške.

Device su pod dobrim tranzitima tokom cele godine. Sve Device koje se bave uslužnim delatnostima i trgovinom, imaće uspeha u poslu. Device rade uvek, to je njihov karakter. Pred njima je jedna od najboljih godina koja im donosi uspeh u svim oblastima. Device započinju jedan novi ciklus koji će trajati naredne dve decenije. Mnoge Device očekuju poslovni napredak i povišica. Treba da budu spontane, da imaju poverenja u život, da eliminišu strahove i shvate da su same odgovorne za svoju sreću.

POSAO

U 2020. godini, Device će u period od aprila do avgusta da rade, uživaju i zarađuju. Najviše treba da se angažuju u ovom periodu, jer će puno toga moći da postignu. Njihove prirodne veštine verovatno će zasjati ove godine. Treba da ih koriste kada god mogu i biće primećene na poslu. Imaće puno energije i volje da dođu do nekih ciljeva koje već duže vremena planiraju. U 2020. godini moguća je ljubav na poslu. To mogu da budu i neke stare ljubavi koje se sada vraćaju. Device moraju da procene da li je to dobro za njih.

Device bi mogle da promene karijeru i mogle bi da uđu u jedan potpuno novi svet. Čak i ako ne promene karijeru, promeniće način na koji su radile svoj posao. Sve će doći sa bljeskom i neočekivanim rezultatima. Ali moraju da pripaze da ne dođe do pogrešne komunikacije u profesionalnim odnosima kao i u prisnijim vezama. U vazduhu će se osećati uzbuđenje i očekivanje koje Device nisu osetile već neko vreme.

Nešto novo što bi moglo da iskrsne i pojavi se tokom 2020. godine je promena uobičajeno pažljivog raspolaganja finansijama, tako da će Device da preuzmu nešto više rizika. To je dobar trenutak u njihovom životu za novac i resurse, za kupovinu i prodaju, imovinu i obaveze.

Devicama koje imaju sopstveni posao, osmehuje se sreća, dolaze novi veliki ugovori sa velikim vrednostima. Novčanim, naravno. Od Devica se očekuje da u ovoj godini kvalitetno plasiraju svoje proizvode i usluge da bi bili konkurentniji. Finansije će biti solidne i sve bolje od početka aprila. Treba da vode računa o porodičnim troškovima.

LJUBAV

Velika verovatnoća je da će Device ove godine uživati sa svojim partnerom. Ako je bilo nekih ljubavnih problema u 2019. godini, ove godine ttreba da naprave sve potrebne promene da bi bile srećne.

Sve problematične situacije moći će da reše smirenošću i strpljenjem. Imaće mnogo prilika da promene svoj odnos, ako to bude potrebno. Prilike će im, takođe, doći ako žele da poboljšaju odnose sa prijateljima i članovima porodice. Potrebno je da uvek razmisle pre nego što progovore, bez obzira s kim razgovaraju, i tako spreče  moguće probleme.

Za mnoge Device je vreme novih početaka i oni će im doći iznenada. Slučajni susreti će im pokazati da ih privlače ekscentrične i neobične osobe. Usponi i padovi u odnosima biće na vidiku tokom ove godine. Ženske Device, koje su ubraku, treba da obrate pažnju na vernost partnera. Možda nešto kriju?

ZDRAVLJE

Device koje imaju zdravstvene probleme, poput dijabetesa ili povišenog krvnog pritiska, mogu da imaju tegobe od kraja marta do kraja juna. Sve Device mogu da imaju probleme sa sistemom za varenje. Treba da pripaze na navike vezane za ishranu. Potrebno je da uzimaju što više tečnosti, da ne bi imale problema sa bubrezima.

Device će imaćete mnogo energije tokom ove godine, koju će verovatno da iskoriste za neke važne stvari – na poslu i kod kuće. Od suštinskog značaja je da često vežbaju, da bi ostale u dobroj formi. Zdravlje i ishrana su im jako bitni.

Astrolog: Milina Krejović

Odaberite horoskopski znak za više informacija:

Ovan | Bik | Blizanci | Rak | Lav | Devica | Vaga | Škorpija | Strelac | Jarac | Vodolija | Ribe