gif

Veliki godišnji horoskop za 2020. – Ribe

Osobe rođene u znaku Riba su vrlo intuitivne, osetljive i romantične

Jako su emotivne i popustljive, zapletene u lična osećanja, nerealne kada se zaljube…

Najbolje plivaju kroz razne životne nedaće i probleme, prebrode i najgore krize, ponekad i bez traga. Na neki način prihvataju neminovnost i to, spolja gledano vrlo često, kao prepuštanje sudbini. Ribe dobro znaju da isforsirana stvar nema onu vrednost kao ona koja se spontano desi. Najvažnija stvar za Ribe su emocije. Dovoljno je da se stvari samo malo poremete, pa da ovaj znak ispadne iz koloseka.

Ribama će 2020. godina biti prilično dobra. Od polovine januara mogući su lepi ljubavni doživljaji. Od kraja marta – veći troškovi. Od početka jula više će se baviti porodicom ali opasnost za Ribe se krije u popustljivosti i povlađivanju. Ribe će ćutati, trpeti i potiskivati emocije. U period od maja do jula, poželeće da otputuju nekud kako bi bile same sa sobom. U maju i junu Ribe će biti samopouzdanije i hrabrije, pa moći će da postave određene granice u odnosima (porodičnim, prijteljskim) u smislu kada je vreme za druženje a kada im je potrebno malo slobode.

Bogatstvo koje Ribama donosi ova godina i stavlja na raspolaganje, jeste onaj pravi odnos koji mogu uspostaviti sami sa sobom. Ovo je godina kada treba da nađu istinu u sebi i da nauče da se raduju i uživaju u tome. Intuicija i mašta će im biti jake i moćne i nadahnjivaće ih za mnoge ciljeva i projekta. Ribe treba da sanjaju svoje snove bez straha od ismejavanja ili neuspeha jer će im poboljšati život, pomoćiće im da i u stvarnosti plivaju bolje i iskoriste obe strane života kako bi ostvarile uspeh.

POSAO

Ribe će u 2020. godini poslom biti osrednje zadovoljne. Neke stvari će se odvijati sporije nego što su očekivale. Početkom godine imaće puno energije da idu ka cilju. Ribe treba da koriste prirodne veštine i talente da se istaknu na poslu. Najbolje rezultate će dobiti kada rade na poslu uz maksimalno uživanje i minimalni pritisak. Od početka maja, mnoge Ribe će postati veliki radoholičari i zalagaće se više nego inače. Ribe koje traže posao dobar period za to je tokom proleća. Od kraja juna do početka novembra, Ribe mogu da očekuju dobre rezultate, pružiće im se sjajna šansa da se povežu sa važnim ljudima. U avgustu i septembru zvezde će Ribama da donesu obilje energije koja će im pomoći u poslu. Kada su finansije u pitanju,Zvezde upozoravaju Ribe da novac troše mudro. Nema stihijske kupovine nepotrebnih stvari.

LJUBAV

Već na samom početku 2020. godine, Ribama se osmehuju lepi dani koje će provesti sa svojim partnerom. Za Ribe koje nemaju partnera, ovo je pravo vreme da upoznaju novog. Ovaj period je dobar i za druga zadovoljstva i uživanja, a ne samo ljubav. Mnoge Ribe će ući u brak u ovoj godini. Avgust mesec je dobar za trudnoću. Ribe koje su braku mogu da osete male bračne trzavice u period od sredine avgusta do oktobra. U ovoj godini Ribe treba da pokažu voljenoj osobi koliko im znači.

ZDRAVLJE

Zdravlje će Ribe, veći deo godine, dobro služiti. Mogu da se prehlade, da se suoče sa stomačnim problemima i oscilacijama raspoloženja. Mogući problem sa stopalima. Ribe koje pate od hroničnih zdravstvenih problema treba redovno da posećuju lekara. Preporučuje se lagana fizička aktivnost i zdrava ishrana. Alkohol i opojna sredstva su opasni za Ribe, jer ih lako obuzmu a sa njima Ribe gube (ispravan) pravac kojim hode.

Astrolog: Milina Krejović

Odaberite horoskopski znak za više informacija:

Ovan | Bik | Blizanci | Rak | Lav | Devica | Vaga | Škorpija | Strelac | Jarac | Vodolija | Ribe