gif

Veliki godišnji horoskop za 2020. – Škoripja

Snažna i probojna, strasna, ljubomorna i posesivna, jakih ljubavnih poriva. Sposobna je da na najmanji nagoveštaj partnerove nevere sve prekine i ode

Jako su posesivne, tako da kada jednom raskinu vezu – partnera i dalje ne ostavljaju na miru. Ne privlače ih osobe koje su zaljubljene u njih, oni tragaju za izazovom i rizikom kako bi njihov trijumf bio što impresivniji. Škorpije često koriste pozitivnu energiju da pomognu drugima da. U 2020. godini mogu da izaberu šta žele i šta ne žele da rade. Za njih će 2020. godina da bude posebno napredna i u njoj će mnoge Škorpije požnjeti nagrade koje su zasluga za uloženi napor u proteklom periodu. Naglašena su partnerstva i odnosi svih vrsta. Škorpije moraju da razviju svest o ličnoj unutrašnjoj snazi i motivima, pa da to primene na akcije koje će im obezbediti uspeh. Treba da prestanu da budu skeptične. Zvezde im savetuju da vredno rade, da stvari ne prepuštaju slučaju i da uvk osluškuju kako sebe tako i stanje na tržištu.

POSAO

Za Škorpije u 2020. godini neće biti ograničenja po pitanju posla, sve dok su spremne da ulože trud. Moguće su promene u karijeri i to najverovatnije sredinom marta. Međutim, ovo je vrlo ozbiljna odluka i o njoj treba dobro razmisliti pre nego što se odluče na nju. Škorpije treba da pokušaju da nađu posao koji je u skladu sa njihovim veštinama i stvarima koje vole da rade. Nema smisla da napuste dosadan posao da bi prešle na neki koji je isto tako dosadan, ako ne i dosadniji. Savet Škorpijama je da pronađu svoj poziv i odgovore na njega na najbolji mogući način. Škorpije koje se bave trgovinom i finansijskim transakcijama mogle bi da dožive nekoliko uspona i padova. Od kraja avgusta do kraja oktobra je dobar period za izgradnju zdravih poslovnih odnosa.

Škorpije će ove godine mudro upravljati sa finasijama U period od maja do sredine septembra ne treba da se izlažu nepotrebnim rizicima kako bi povećale zaradu. Savet im je da ne nose velike količine gotovine sa sobom. Treba da čuvaju ušteđevinu.

LJUBAV

Škorpije koje su u braku mogu da dožive bračne probleme, neprijatna iznenađenja i stresove. Mnoge Škorpije će biti u dilemi otići ili ostati u braku, ućiće u tajne veze, možda čak i paralene veze. Moguća je i fatalna veza. Po koga? Škorpiju!

Slobode Škorpije mogu da očekuju lepo poznanstvo koje može da preraste u ozbiljnu vezu i to u period od kraja marta pa do polovine maja. U drugoj polovini maja i početkom jula, mogući su problemi u ljubavi. Partner će im se odjednom činiti drugačijim. Savet je da izbegavaju rasprave i svađe sa voljenom osobom. U ovoj situaciji kontrolisanje sopstvenog besa je pravo rešenje. Sačekajte kraj septembra, jer će od tada pa nadalje sve biti bolje. Nešto lepo na ljubavnom planu desiće se krajem oktobra. Škorpije koje su u vezi, imaće isti odnos na kraju godine. To je vreme zajedništva i ono što je zajedno, ostaje zajedno. Ono što je odvojeno ostaće odvojeno. Ljudi škorpije ili vole ili mrze.

ZDRAVLJE

Škorpije će imati mnogo više energije nego na što su to navikle. Verovatno neće znati šta da rade sa svom tom energijom. Bavići se hobijem, provodeći vreme sa prijateljima i upražnjavati sportske aktivnosti. Sve su to sjajni načini da Škorpije na najbolji mogući način angažuju višak energije. Pripadnici ovog znaka mogu očekivati poboljšanje imuniteta. Žene Škorpije treba da obrate pažnju na reproduktivne organe. Mogu da se pojave upale, ciste, miomi… čak su izgledne i neke hiruške intervencije. Škorpije koje  su bile zdrave, ostaće  zdrave. Ako su bile loše, nastaviće da budu loše. Zdravlje starijih osoba oko njih može biti lošije ove godine i možda će shvatiti da fokus mora da bude na njima, a ne na sebi.

Astrolog: Milina Krejović

Odaberite horoskopski znak za više informacija:

Ovan | Bik | Blizanci | Rak | Lav | Devica | Vaga | Škorpija | Strelac | Jarac | Vodolija | Ribe